dara9 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Podnoszę Chanelkę rano, zaglądajcie do niej cioteczki! Ona potrzebuje Waszego wsparcia, jest tak niedaleko do wyciągnięcia jej ze schroniska! Quote
dara9 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Chocco Chocco śmiagaj do góry i się cioteczkom pokazuj! Quote
olalolaa Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Zapraszamy cioteczki, w sumie niewiele brakuje nam deklaracji, jak na tak krotki czas zbierania ;) Dzweoniłam dzis do schroniska, Chanel moze byc wysterylizowana juz w ta środę jesli wszystko dobze pojdzie. W przyszłym tygodniu, koło czwartku będzie mozna juz ją wziąść ze schroniska :) Quote
dara9 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 O kurczę ale szybka akcja ;) Czyli hopamy do góry i dalej rozpowszechniamy wątek by cioteczki zaglądały! Już szperam po przeglądanych wątkach może jakieś dobre dusze jeszcze tutaj zajrzą :) Quote
ULKA12 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Super, że to tak szybko poszło, czekam na Chanelke z utęsknieniem :-) Quote
dara9 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ulka12 nie mów proszę hop ;) bo jeszcze zapeszymy ;) Quote
ULKA12 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ja tak cichutko na nią czekam, aby nie kusić losu :-) Quote
olalolaa Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 dara9 napisał(a):O kurczę ale szybka akcja ;) Czyli hopamy do góry i dalej rozpowszechniamy wątek by cioteczki zaglądały! Już szperam po przeglądanych wątkach może jakieś dobre dusze jeszcze tutaj zajrzą :) ULKA12 napisał(a):Super, że to tak szybko poszło, czekam na Chanelke z utęsknieniem :-) Ja tez się ciesze ze tak syzbko udało mi się to załatwić. I mam nadzieje ze w tym terminie sterylka sie odbędzie, w schronisku trwa budowa i czasem są komplikacje rozne, albo jakas odnowa w głównym budnyku, np ostatnio wymieniali okna, wszystko dla dobra psiaków :) Jeśli Chanel będzie mogla byc wydana juz w srode to przywioze ją odrazu albo po wykąpaniu i wysuszeniu jakos pozniejszym wieczorem, poniewaz w czwartek przyjezdza do mnie dziewczyna z niemiec i nie będe miała jak, więc wole to załatwic przed tym tematem, ale jeśli oczywiście nie będzie mozliwosci wziasc jej w srode albo czwartek, bo jeszcze sie rana tna tyle dobrze nie zagoi to przywioze ją np w weekend. Nie zapeszajmy, bo byc moze po Chanel ktos zadzwoni, ale i tak dobrze ze cokolwiek sie w koncu u niej dzieje. Szczerze to wole zeby pobyła chociaz miesiąc w DT, wtedy będziemy wiedziec duzo więcej o jej zachowaniu na dłuższa meta, nie tylko na spacerze, z emocjami po wyjściu z boksu, ale jak się juz uspokoi ;) Quote
dara9 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Podniosę jeszcze na dobranoc Chanelkę...nikt już do niej nie zajrzał :( może jutro będzie lepszy dzień, nie dużo czasu zostało na zbieranie deklaracji! Dlatego trzeba się spiąć i działać! Quote
olalolaa Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 kurcze przydałby sie ten baner .. Quote
dara9 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Z rana szybko wpadam do Chocco i podrzucam. Może Twoja znajoma znajdzie chwilkę i uda jej się zrobić banerek...a jak nie to będzie trzeba powklejać do różnych wątków link do Chanelki i już ;) niektóre cioteczki tak robią ;) Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 własnie cos nie odpisuje ta dziewczyna :( Po poludniu sproboje cos pokombinowac, pisałam jeszcze do innej, moze zrobi dla nas banerek. Quote
dara9 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Pewnie skoro ma do tego dryg jest napastowana przez więcej dogomaniaczek i nie wyrabia hihi ;) Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Ja tez podniosę, trzeba cos działać, ale ja juz nie mam pomysłów, moze PW bardziej pomogą? Quote
wiq Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 poproszę shel o nowy banner dla Choco ;) PW są upierdliwe, ale działają ;) Quote
odmiśki Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 a kto będzie zajmował sie finansami czy trzeba zakladac specjalne konto dla wpłat na Chanelke no i może trzeba juz zaczac wpłacac na to konto, powiedzcie mi jak to wygląda Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Ja mogę zbaierac pieniazki, mam akurat puste konto i nie zapowiada się zeby bylo pełne więc będzie nalezalo do Chanelki. Tez mysle ze juz mozna zaczac zbierac, jesli zdazę bo teraz offy robie zeby ktos tu zajrzal, to porozsyłam konto na PW. Quote
dara9 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Myślę, że osobnego konta, nie trzeba zakładać. Olalolaa czy Ty jako osoba zakładająca wątek Chanelce mogłabyś 'zaoferować' swoje konto i czuwać nad rozliczeniami? Myślę, też że warto już prosić by wszyscy wpłacali bo w końcu część września Chocco będzie już u Uli, nadwyżką można by pokryć wtedy szczepienia i odrobaczenia, bądź ewentualne braki w deklaracjach na październik. Edit: Olalolaa chyba jednocześnie pisałyśmy posty :) Quote
odmiśki Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 postaram sie w pracy pochodzic po ludziskach moze chociaż ktos zadeklaruje jednorazowe wpłaty kazdy grosz sie przyda Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Tak chyba jednoczesnie;) nie szkodzi. Mysle ze to dobry pomysł, tylko czy wszyscy wpłacą juz za wrzesień? Ja tak. Aha i zapomniałam, poniewaz Olek z mojego podpisu znalazł domek (szukamy transportu Mielec-Poznań tak na marginesie;) ) to ja podwyzszam swoja deklaracje do 15zł miesięcznie, lecz niestety od pazdziernika, teraz juz nie dam rady. Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 odmiśki napisał(a):postaram sie w pracy pochodzic po ludziskach moze chociaż ktos zadeklaruje jednorazowe wpłaty kazdy grosz sie przyda Tak racja, jednorazowe wpłaty tez są bardzo wazne, zawsze mozwe Nam się ktos wykruszyc nagle i nie będzie z czego zapłacic, warto mieć troche dodatkowej kaski jak piesek jest w płatnym DT. Ja mam teraz wystawiony bazarek dla Olka, ale poniewaz juz znalazł dom, to dochod z niego pojdzie na Chanel, tak postanowiłam. Zapraszam na ten bazarek. trzeba kliknać w moj mniejszy baner. Quote
odmiśki Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 fajnie że Olus juz znalazl dom a ja na pewno wplace na wrzesien jak podasz konto Quote
dara9 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja też wpłacę za wrzesień. Myślę, że większość wpłaci - można wysłać do osób, które się nie zgłoszą np. dzisiaj PW jutro, że zbieramy już deklaracje od września bo Chanelka już za tydzień może jechać do hoteliku :) Ja również poproszę nr konta i już coś dla Chanelki będzie się zbierać :) Cieszę się, że piesek Olek znalazł dom, zajrzę na bazarek - może coś tam akurat mi wpadnie ;) P.S. czy wypada na bazarkach dawać offy? Niedługo jestem na dogo i nie chcę popełnić fo paux ;) Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 zaraz porozsyłam konto i będę miała z głowy ;) Ja przed chwilka zrobilam mnostwo offow, godzine mi to zajelo, z przerwami na pisanie tutaj :) Trzeba tylko trzymac kciuki zeby ktos zajrzal i wspomogl. Daro, na bazarkach tez offgowalam, bo wiem ze tam duzo ludzi zagląda, nie wiem czy wypada, mam nadzieje ze strasznej rzeczy nie popelnilam, to tylko dla dobra Chanelki. Quote
Recommended Posts