Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Zaraz podlinkuję, jutro sama coś porobię...
Jeszcze rozliczenia mnie czekają Olkowe i u innych, ech...

proszę, banerek podlinkowany:

Dzika Figo, poprosze o prosta (krok po kroku) instrukcje jak pobrac banerek. Tyle razy probowalam i nie umieeeeem. Moze tym razem. Kopiuje banerek, wchodze w swoj profil i...

Posted

przyszedł dzis przelew od dary9, zaraz zapisuję i dzieki!

Wiecie co, jeszcze tak mi sie przypomniało, trzeba Chanelce zrobić wyprawke chociaz taka minimalna, smyczke i obrozke, ja w domu na zbyciu mam tylko jedna obroze, ale uzywana troche. smyczy nie mamj. Mysle ze starczy na pewno z deklaracji na wrzesnien, bo we wrzesniu ona będzie w hoteliku tylko troche.

Posted

[quote name='olalolaa']Co powiecie na nr 45 z tego bazarku, http://www.dogomania.pl/threads/191521-taksowe-obro%C5%BCe-i-smycze-na-3-cele-do-10.09
taka slodka obrozka dla Chanel, ja mam czerwona w serduszka bodajze nr 27, bardzo fajne sa obroze Taksowe :)
Dokupilabym czarna smycz, albo jakas tez z rozem zeby pasowała.

Dla mnie super!
A smyczkę można dozamówić u Taks - do kompletu. A co. Niech dziewczyna coś ma ładnego.

Posted

Chyba na razie Taks nie maluje, bo ja tez juz chcialam.I zanim by zrobula i tak, to troche zejdzie, a ja tak to zamowie dzisiaj i zrobie przelew, asmyczke juz dokupie w sklepie gdzies, ok? Chyba ze sa jakies inne bazarki ze smyczami?

Posted

Myślę nad bazarkiem dla Chanelki...mam kilka fantów ale czasu brak by nawet zdjęcia zrobić! Może uda mi się w sobotę rano znaleźć chwilkę ehhh Przydałby się grosik zapasu dziewczynie.
No i ciągle brak tych 35 zł...trzeba jeszcze coś wymyślić...
Tymczasem... Dobranoc dziewczynki ;) Dobranoc Chanelko

Posted

O własnie i jakies witaminki dla Chanelki tez sie przydadza.. siers w nienajlepszej kondycji. I szczerze powiedziawszy spodziewam sie biegunki, jak zacznie jesc co innego niz przez te dwa lata w schronie. Więc moze byc oslabiona na poczatku. Pomysl o tym, jak będę w zoologicznym po smyczke to zobacze co mają, zawsze bralam przez internet, ale samych witaminek sie nie oplaca.

Hm a deklaracji tak niewiele zostało, nie wiem juz jak ją reklamować, chyba zaczne PW wysyłac, tylko tez to czasu potrzeba, moze jutro..

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Ola ja dziewczynie dołożę to 35 zł do pierwszego miesiąca. A potem się zobaczy.

:crazyeye: Kochana jesteś.. I szalona chyba tez troche :loveu:

Ale nie mozemy tak nie miec deklaracji zebranych, jeszcze jest pare dni, moze cos ktos jeszcze wyskrobie Dzika_Figo! :lol:
Od poczatku roku 2011 mozemy miec -200zł, mam nadzieje ze do tej pory taka slicznotka domek znajdzie, no ale jeśli nie to nie wiem co wtedy zrobimy, trzeba będzie dopiero kombinować.

Posted

Zeby juz Dzika_Figa nie musiała pisac, bo napisała mi na PW, zmienia swoją deklaracje na Chanel na 40zł/mc. Musimy bardzo podziekowac.. Sama nie wiem jak, najlepiej zrobiłaby to Chanel :):)

Potwierdzam przelew ktory przyszedl przed chwilą od Dzikiej Fiki na 35zł jednorazowo.

Wysłałam tez za obrozke 15zł, wysyłke biore na siebie.