Dzika_Figa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Zaraz podlinkuję, jutro sama coś porobię... Jeszcze rozliczenia mnie czekają Olkowe i u innych, ech... proszę, banerek podlinkowany: Quote
olalolaa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Jest przelew od odmiski, dziękuje, ruszam z rozliczeniem w pierwszym poście. Aha, WAZNE! zapomniałam napisać w PW, pamietajcie prosze o NICKU Z DOGO w tytule przelewu ;) Quote
dara9 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ale śliczny banerek! mam nadzieję, ze udało mi się go wstawić, zaraz zobaczymy ;) Akuratnie ja pamiętałam żeby w przelewie napisać nicka ;) Quote
mestudio Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Podnoszę dziewczynkę, może ktoś jeszcze ją zauważy i wspomoże. Quote
olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 dzieki za podnoszenie! Ja tez hopne z Chanelka, na prawde malo nam brakuje.. Quote
martini77 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Zaraz podlinkuję, jutro sama coś porobię... Jeszcze rozliczenia mnie czekają Olkowe i u innych, ech... proszę, banerek podlinkowany: Dzika Figo, poprosze o prosta (krok po kroku) instrukcje jak pobrac banerek. Tyle razy probowalam i nie umieeeeem. Moze tym razem. Kopiuje banerek, wchodze w swoj profil i... Quote
olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Kopiujesz, wchodzisz w edytuj sygneture i wklejasz w to okno, potem zapisujesz (nizej po prawej tyrzeba kliknac) i powinno smigac ;) Quote
olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 przyszedł dzis przelew od dary9, zaraz zapisuję i dzieki! Wiecie co, jeszcze tak mi sie przypomniało, trzeba Chanelce zrobić wyprawke chociaz taka minimalna, smyczke i obrozke, ja w domu na zbyciu mam tylko jedna obroze, ale uzywana troche. smyczy nie mamj. Mysle ze starczy na pewno z deklaracji na wrzesnien, bo we wrzesniu ona będzie w hoteliku tylko troche. Quote
dara9 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 martini77 ja też miałam z tym problem, nie wiem jakim cudem za 50 razem mi się udało :D Quote
olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Co powiecie na nr 45 z tego bazarku, http://www.dogomania.pl/threads/191521-taksowe-obro%C5%BCe-i-smycze-na-3-cele-do-10.09 taka slodka obrozka dla Chanel, ja mam czerwona w serduszka bodajze nr 27, bardzo fajne sa obroze Taksowe :) Dokupilabym czarna smycz, albo jakas tez z rozem zeby pasowała. Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='olalolaa']Co powiecie na nr 45 z tego bazarku, http://www.dogomania.pl/threads/191521-taksowe-obro%C5%BCe-i-smycze-na-3-cele-do-10.09 taka slodka obrozka dla Chanel, ja mam czerwona w serduszka bodajze nr 27, bardzo fajne sa obroze Taksowe :) Dokupilabym czarna smycz, albo jakas tez z rozem zeby pasowała. Dla mnie super! A smyczkę można dozamówić u Taks - do kompletu. A co. Niech dziewczyna coś ma ładnego. Quote
olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Chyba na razie Taks nie maluje, bo ja tez juz chcialam.I zanim by zrobula i tak, to troche zejdzie, a ja tak to zamowie dzisiaj i zrobie przelew, asmyczke juz dokupie w sklepie gdzies, ok? Chyba ze sa jakies inne bazarki ze smyczami? Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 No tak, nie pkmyślałam, że to trzeba szybko... Czarna smycz będzie super do obroży pasowała. O bazarku żadnym nic nie wiem... Quote
olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Ja cos tam znalazlam, ani nic nie pasuje :( kupie czarną i juz. Quote
dara9 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Tak zrób Olalolaa :) śliczną obróżkę wybrałaś:loveu: Quote
olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Mysle ze do niej będzie pasowała, to zamawiam ;) Quote
dara9 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Myślę nad bazarkiem dla Chanelki...mam kilka fantów ale czasu brak by nawet zdjęcia zrobić! Może uda mi się w sobotę rano znaleźć chwilkę ehhh Przydałby się grosik zapasu dziewczynie. No i ciągle brak tych 35 zł...trzeba jeszcze coś wymyślić... Tymczasem... Dobranoc dziewczynki ;) Dobranoc Chanelko Quote
odmiśki Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 moze trzeba tez kupic dla niej jakies witaminki a obroza naprawde sliczna szkoda tylko ze nikt juz nie zglasza swoich deklaracji a zostalo tylko 35zl:lol::lol: Quote
olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 O własnie i jakies witaminki dla Chanelki tez sie przydadza.. siers w nienajlepszej kondycji. I szczerze powiedziawszy spodziewam sie biegunki, jak zacznie jesc co innego niz przez te dwa lata w schronie. Więc moze byc oslabiona na poczatku. Pomysl o tym, jak będę w zoologicznym po smyczke to zobacze co mają, zawsze bralam przez internet, ale samych witaminek sie nie oplaca. Hm a deklaracji tak niewiele zostało, nie wiem juz jak ją reklamować, chyba zaczne PW wysyłac, tylko tez to czasu potrzeba, moze jutro.. Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ola ja dziewczynie dołożę to 35 zł do pierwszego miesiąca. A potem się zobaczy. Quote
olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Ola ja dziewczynie dołożę to 35 zł do pierwszego miesiąca. A potem się zobaczy. :crazyeye: Kochana jesteś.. I szalona chyba tez troche :loveu: Ale nie mozemy tak nie miec deklaracji zebranych, jeszcze jest pare dni, moze cos ktos jeszcze wyskrobie Dzika_Figo! :lol: Od poczatku roku 2011 mozemy miec -200zł, mam nadzieje ze do tej pory taka slicznotka domek znajdzie, no ale jeśli nie to nie wiem co wtedy zrobimy, trzeba będzie dopiero kombinować. Quote
olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Zeby juz Dzika_Figa nie musiała pisac, bo napisała mi na PW, zmienia swoją deklaracje na Chanel na 40zł/mc. Musimy bardzo podziekowac.. Sama nie wiem jak, najlepiej zrobiłaby to Chanel :):) Potwierdzam przelew ktory przyszedl przed chwilą od Dzikiej Fiki na 35zł jednorazowo. Wysłałam tez za obrozke 15zł, wysyłke biore na siebie. Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 to zmień w tytule, że tylko 25 ;-) Quote
Recommended Posts