olalolaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 zmienione :) Rozliczenie jako takie ruszyło. Quote
dara9 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Widzę, że aniołki czuwają nad Chanelką:loveu: Też nie mam pomysłów jak jeszcze można ślicznotkę rozreklamować...nic popróbuję jeszcze starych znanych metod czyli PW i linków na innych wątkach. Na pewno się uda! Quote
ULKA12 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A są jakieś wiadomości jak tam sunia przeżyła sterylkę? Quote
olalolaa Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Na dogo to same Aniołki:loveu::loveu: Taks dorzuciła Nam drugą obroze na zatrzask w prezencie, a jak zapytałam czy moze ma smycze czarne to odpisala ze dorzuca tez czarna 3m smycz, w prezencie! Dzękujemy! Chanelka będzie miała piekne ubranko :razz: Quote
olalolaa Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 ULKA12 napisał(a):A są jakieś wiadomości jak tam sunia przeżyła sterylkę? Ula, nie chciałam dzwonic, zeby juz nie mysleli ze jakas nienormalna jestem i codziennie o nią pytam, ale zadzwoniłam przed chwilka po Twoim pytaniu, w sumie sama sie w sobie tez martwiłam. Chanelka miała wczoraj sterylizacje i wszystko jest ok, jeśli jutro bedzie ładna pogoda (bez deszczu) to pojade do schroniska wyprowadzac i zobaczę co tam u małej słychać. Quote
olalolaa Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 przyszła dziś deklaracja Dzikiej_Figi - 40zł, dzięki! Quote
dara9 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Olalolaa a dzwoniłaś może do schroniska, będziesz może tam jutro? U mnie niestety smutne rzeczy się dzieją, nie będzie mnie przez kilka dni, więc liczę na Was, że popilnujecie Chanelkę naszą słodką :* Quote
olalolaa Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 olalolaa napisał(a):Ula, nie chciałam dzwonic, zeby juz nie mysleli ze jakas nienormalna jestem i codziennie o nią pytam, ale zadzwoniłam przed chwilka po Twoim pytaniu, w sumie sama sie w sobie tez martwiłam. Chanelka miała wczoraj sterylizacje i wszystko jest ok, jeśli jutro bedzie ładna pogoda (bez deszczu) to pojade do schroniska wyprowadzac i zobaczę co tam u małej słychać. dara9 pisałam przed twoim postem jeszcze, dzwoniłam i chanelka ma sie dobrze, jadę jutro jak tylko nie będzie padało ;) Nie wazne co smutnego sie u Ciebie dzieje, wspieram serdecznie. Quote
danka4u1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Witaj śliczna Chanelko. Trafiłam do Ciebie z podpisu Dary; przejrzałam Twoją historię, poczytam dokładnie później. Porozsyłam trochę zaproszeń na wątek. Tyle mogę dla Ciebie zrobić, psinko. Może anioły opatrznościowe przyjdą tej nocy do Ciebie. Quote
Tattoi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Witam- deklaruję 25 brakujących złotych na stałe, tylko błagam o pisanie nie na pw, tylko ma mój email prywatny- [email protected] Bez tego nie da rady, bo nie mam czasu wchodzić na dogo codziennie. Tam proszę o wysłanie numeru konta do wpłat i przypominajek. Pozdrawiam- Małgosia Piekarczykowa, Hannibal shibki Quote
danka4u1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Tattoi']Witam- deklaruję 25 brakujących złotych na stałe, tylko błagam o pisanie nie na pw, tylko ma mój email prywatny- [email protected] Bez tego nie da rady, bo nie mam czasu wchodzić na dogo codziennie. Tam proszę o wysłanie numeru konta do wpłat i przypominajek. Pozdrawiam- Małgosia Piekarczykowa, Hannibal shibki Dziękujem bardzo. Widzicie dziewczyny, są NOCNE ANIOŁY OPATRZNOSCIOWE.:multi: Quote
Dzika_Figa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Hurra! Czekoladko - masz komplet deklaracji! Dziękujemy! Quote
dara9 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Wpadam jeszcze przed podróżą i widzę takie dobre wieści! Dziękujemy w imieniu Chanelki! Olalolaa dziękuję za przekopiowanie informacji - chyba znowu pisałyśmy jednocześnie? Danko - dziękuję za odwiedziny :) Pozdrawiam Was serdecznie Kochane :* Quote
kagome19 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jestem. wspanialy piesek. oby wszystko sie udalo. Quote
olalolaa Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 super :D dzięki wielkie! po południu wysle e-mail. To ja sie zbieram, bo zaspalam :D, i jade do Chanelki poiwedziec jej, co tu sie dla niej szykuje;) Quote
danka4u1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Witaj Chanelko i wszyscy jej fanowie. Jak dobrze, że aniołki przyszły do psiny i otworzyły jej "wrota schronu"- oby więcej było takich wątków. Quote
olalolaa Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Wchodzę do schroniska a tu kto mnie wita.. Nasza slicznotka :) Siedzi sobie na ogródeczku przy biurze razem z taką DON-ką. Chanelka czuje sie dobrze, ale jest troche wystraszona, Pani kierowniczka mowila mi ze za bardzo nie chce wchodzic do budynku, za kolezanką czasem wejdzie. Chcieli ją kąpać przed wydaniem ale powiedziałam zeby kłopotu sobie nie robili i ja ją juz wykapciam. Wyszłam z nia na chwile na spacerek, bardzo sie cieszyła, ale za daleko nie chciała iść, ma jakies obawy, bo nie wie co jest poza schroniskiem bidulka :( Bawiłam sie z DONka Ksenia, Chanel bała sie jak tamta podskakiwała, albo biegła na nia, jest taka ostrozna, jak sie zrobi jakis szybki ruch to sie kuli, troche się boi, ale mysle ze szybko nabierze pewności siebie. Mam ją obfoconą, filmik jakis tez nakręciłam, dopiero będę zrzucac to wstawie ;) Pytałam- nie wykazuje zadnej agresji do psów, do kotów nie wiadomo bo trzymają sie z daleko od tegop miejsca gdzie sa psy. Jest bardzo kochana i chce cały czas zeby ją przytulac, wystarczy ukucnąc, a ona juz jest obok. Quote
olalolaa Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 będzie więcej fajniejszych zdjęc, jak znajde kabel do aparatu :diabloti: I filmik: View My Video Quote
danka4u1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Śliczna ta nasza panna. Widzę, że już w ubranku posterylkowym. Jak dobrze, że chociaż jeden -następny mam nadzieje psiak- wychodzi ze schronu. Quote
zuzlikowa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 To kiedy już ten pełen emocji dzień sunieczki??? Mocno trzymam!!! Quote
olalolaa Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Oczywiscie ze w ubranku :) Inaczej to by jej sie zabrudziło, sterylke miała w czwartek, a wychodzi jak sie rana będzie dobrze goic w srode albo czwartek w tym tygodniu :) W schronisku jest wiele pieknych i kochanych psów, ta Ksenia ktora na filmiku bawi sie piłeczka jest po prostu psem idealnym, matylko lekka dysplazje, i dlaczego nikt jej nie chce.. Jest york, bernenczyk collie chyba dwa, bokser i mozna by dalje wymieniac, oczywiscie wiekszosc to kundelki, ale nie wiem co sie juz z ludzmi dzieje zeby wyrzucali yorki.. Moze i one zaczynają sie nudzic :( Quote
olalolaa Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 zajzyjcie do Ksenii.. http://www.dogomania.pl/threads/192574-Ksenia-idealna-DONka-ma-nadzieje-na-nowy-dom. Quote
odmiśki Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Olu ona jest naprawdę śliczna z tym ogonkiem przypomina mi liska tylko bidula taka chudziutka Quote
Recommended Posts