MartynaP Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 olalolaa napisał(a):zaraz porozsyłam konto i będę miała z głowy ;) Ja przed chwilka zrobilam mnostwo offow, godzine mi to zajelo, z przerwami na pisanie tutaj :) Trzeba tylko trzymac kciuki zeby ktos zajrzal i wspomogl. Daro, na bazarkach tez offgowalam, bo wiem ze tam duzo ludzi zagląda, nie wiem czy wypada, mam nadzieje ze strasznej rzeczy nie popelnilam, to tylko dla dobra Chanelki. z tego offa jestem ja,niestety z kasa cinko sama bazarkuje na leczenie tymczasow ale zaglądam i podnosze Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 MartynaP napisał(a):z tego offa jestem ja,niestety z kasa cinko sama bazarkuje na leczenie tymczasow ale zaglądam i podnosze Witamy, bardzo dziękuje za przybycie! Quote
monikapf Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 U mnie tez kasą nie bardzo ale wątek zapisuje i podnoszę Quote
mestudio Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Witam wszystkich, zostałam zaproszona więc czasami tu zajrzę. Trudno mi się określić czy będę umiała lub mogła pomóc, ale zajrzę czasami i poczytam. Może jednak kiedyś się przydam. Quote
Dzika_Figa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jestem u dziewczyny, nic jeszcze nie czytałam co i jak bo nie mam czasu, ale przerzucam na nią swoją Olkową deklarecję - 30 zł/mc Quote
dara9 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dziękujemy wszystkim za przybycie, Dzika_Figo - dziękujemy za przekazanie Olkowej deklaracji dla Chanelki :) Mestudio - zaglądanie Chanelce też jest potrzebne! Dziękuję, że zajrzałaś :) Zatem jeżeli dobrze liczę zostało jeszcze do dozbierania 35 zł! Chanelko już niedaleko! Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Dzięki wielkie wszytskim za odwiedziny, miło Nam, zaglądajcie częściej i podrzucajcie psinke! WEięcej wsparcia=wieksza szansa ;) Dzika_Figo pięknie dziękuje za deklaracje! Zostało 35zł, dara dobrze liczysz! Damy radę ;) Quote
Dzika_Figa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Olu, a gdzie Chanel ma jechać? Bo nie mam siły całego wątku przkopywać... zresztą i tak pewnie głównie to hopanie póki co i prośby o deklaracje... Streścisz mi najistotniejsze sprawy? Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Figo wysłałam Ci PW ;) troche tam napisałam, co najwazniejsze hehe ;) Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Wiecie co łezka mi sie cisnie w oko jak pomysle ze niedługo W KOŃCU ona wyjdzie ze schronu, na prawde duzo z nia prtzezyłam, czasem mialam do siebie pretensje, dlaczego ona tam jesczez jest. Obiecałam jej jak byla malutka ze jej pomoge, tak jak Olkowi obiecałam kiedy go 'poznałam' siedziałam z nim w boksie z 20 min, a on byl jak niezywy ze strachu.. Trzymajmy kciuki jutro za Chanel, zeby sterylka się odbyła i bez komplikacji! Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 mestudio napisał(a):Wieczorkiem też zajrzałam. A miło Nam, zapraszamy często ;) Quote
dara9 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Olalolaa:buzi: Twój Olek znalazł już dom teraz znajdzie i Chanelka! Dzisiaj trzymamy kciuki by malutka się nie denerwowała przed zabiegiem i wszystko pójdzie gładko:fadein: Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Mogę pomóc tylko obecnością i pokazaniem cudnej Chanel...a jest naprawdę urokliwa i jedyna w swoim rodzaju...może i to pomoże? Malutka...szukaj domku,bo wartaś tego!!! Quote
odmiśki Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Olalolaa dzisiaj rano wysłałam 200,00 zł na twoje konto,żeby tylko sterylka poszła bez powikłań ale ja myślę że wszystko pojdzie dobrze Quote
dara9 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dziękujemy za odwiedziny cioteczki :) Ale Chanelka jest komplementowana:loveu: Nawet nie zdaje sobie sprawy ilu osobom leży na serduszku jej los. Quote
olalolaa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 dziekuje za przybucie Nowym osobom :) Zaglądajcie do nas, podrzucajcie :) Quote
olalolaa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Chanel nie miała dzisiaj sterylki, dzwoniłam, byl jakis wazny zabieh do wykonania i przełozyli to na jutro. Quote
odmiśki Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 mam nadzeje ze jutro wszystko pojdzie dobrze i bez komplikacji, dzisiaj rano wyslalam pieniazki Quote
dara9 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 co się odwlecze to nie uciecze ;) czy jak to tam głosi przysłowie ;) zatem jutro kciuki ściśnięte za Chanel!! Ja już się zabieram i wpłacam mój grosik. Quote
dara9 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Przesyłam jeszcze Chanelce głaski na dobranoc:sleep2: Quote
olalolaa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Dzieki, jutro sprawdze bo teraz tylko na chwile, chyba mam gorączke i cos mnie bierze.. Taka pogoda okropna. Mam baner dla Chanel ale niepodlinkowany, Dzika_Figo Ty chyba umiesz podlinkowac? Dluzej tu jestes niz my, ja sie jesczze nie nauczyłam :D Quote
Recommended Posts