Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olalolaa napisał(a):
zaraz porozsyłam konto i będę miała z głowy ;)

Ja przed chwilka zrobilam mnostwo offow, godzine mi to zajelo, z przerwami na pisanie tutaj :) Trzeba tylko trzymac kciuki zeby ktos zajrzal i wspomogl. Daro, na bazarkach tez offgowalam, bo wiem ze tam duzo ludzi zagląda, nie wiem czy wypada, mam nadzieje ze strasznej rzeczy nie popelnilam, to tylko dla dobra Chanelki.

z tego offa jestem ja,niestety z kasa cinko sama bazarkuje na leczenie tymczasow ale zaglądam i podnosze

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich, zostałam zaproszona więc czasami tu zajrzę. Trudno mi się określić czy będę umiała lub mogła pomóc, ale zajrzę czasami i poczytam. Może jednak kiedyś się przydam.

Posted

Dziękujemy wszystkim za przybycie, Dzika_Figo - dziękujemy za przekazanie Olkowej deklaracji dla Chanelki :)

Mestudio - zaglądanie Chanelce też jest potrzebne! Dziękuję, że zajrzałaś :)

Zatem jeżeli dobrze liczę zostało jeszcze do dozbierania 35 zł! Chanelko już niedaleko!

Posted

Dzięki wielkie wszytskim za odwiedziny, miło Nam, zaglądajcie częściej i podrzucajcie psinke! WEięcej wsparcia=wieksza szansa ;)

Dzika_Figo pięknie dziękuje za deklaracje! Zostało 35zł, dara dobrze liczysz! Damy radę ;)

Posted

Wiecie co łezka mi sie cisnie w oko jak pomysle ze niedługo W KOŃCU ona wyjdzie ze schronu, na prawde duzo z nia prtzezyłam, czasem mialam do siebie pretensje, dlaczego ona tam jesczez jest. Obiecałam jej jak byla malutka ze jej pomoge, tak jak Olkowi obiecałam kiedy go 'poznałam' siedziałam z nim w boksie z 20 min, a on byl jak niezywy ze strachu..

Trzymajmy kciuki jutro za Chanel, zeby sterylka się odbyła i bez komplikacji!

Posted

Olalolaa:buzi:
Twój Olek znalazł już dom teraz znajdzie i Chanelka!

Dzisiaj trzymamy kciuki by malutka się nie denerwowała przed zabiegiem i wszystko pójdzie gładko:fadein:

Posted

co się odwlecze to nie uciecze ;) czy jak to tam głosi przysłowie ;) zatem jutro kciuki ściśnięte za Chanel!!

Ja już się zabieram i wpłacam mój grosik.

Posted

Dzieki, jutro sprawdze bo teraz tylko na chwile, chyba mam gorączke i cos mnie bierze.. Taka pogoda okropna.

Mam baner dla Chanel ale niepodlinkowany, Dzika_Figo Ty chyba umiesz podlinkowac? Dluzej tu jestes niz my, ja sie jesczze nie nauczyłam :D