Dzika_Figa Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 pierwszy miesiąc był po 380 ze względu na czipowanie, szczepienie itd. Quote
wojtuś Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witam się u Rudusia:) Rzetelnie prowadzisz Małgosiu Doga, Rudusia i Lapsia, Skoro my nie rozumiemy jego faktury, powinien nam wyjaśnić, Poszła moja deklaracja dla Rudusia i Lapsia:) Pozdrawiam:) Quote
Dzika_Figa Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Też liczę na wyjaśnienie. Ketunia obiecała się tym zająć - mnie osobiście ciężko z zagranicy wydzwaniać. EDIT: Rudusiowe rozliczenie uzupełnione Quote
_Goldenek2 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Moim zdaniem z zapłatą za czerwic powinnysmy poczekać, aż przyslą wyjaśnienie. Quote
MagdaNS Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 A nie można tam po prostu zadzwonić i porozmawiać? Tak chyba byłoby najszybciej, bo to już trzeci tydzień, jak próbujecie się dowiedzieć, o co chodzi z fakturą. Uważam, że za pobyt powinniśmy płacić tak jak było ustalone, ale w przelewach dopisywać też za jaki okres płacimy. Quote
Dzika_Figa Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Magda, mi jest ciężko ode mnie dzwonić ... Ale dr Gut odezwał się na wątku Lapsa i wyjaśnił fakturę. Quote
ketunia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jak ja dzwoniłam ostatnio to ponoć wszystko było już wyjaśnione. Napisała do mnie pani w sprawie Rudusia. Czy potrafi zachowywać czystość w domu? Czy może mieszkać z innym pieskiem ( z yorkiem)? Od kiedy Ruduś jest bezdomny? Quote
_Aga_ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Czyżby coś się kroiło dla Rudusia?? :) Trzymam kciuki!! Quote
ketunia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 _Aga_ napisał(a):Czyżby coś się kroiło dla Rudusia?? :) Trzymam kciuki!! Pani niestety już się nie odezwała.. Quote
Renatalan Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ruduś-Czaki piękny piesio, Laps i Dog też śliczne , chociaż Dog strasznie smutny. Przelałam dla nich drobne kwoty zawsze coś, forum znalazłam przypadkiem jestem pełna podziwu dla wszyskich którzy tu się organizują, postaram się pomagać w miarę możliwości. Quote
Dzika_Figa Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Renatalan napisał(a):Ruduś-Czaki piękny piesio, Laps i Dog też śliczne , chociaż Dog strasznie smutny. Przelałam dla nich drobne kwoty zawsze coś, forum znalazłam przypadkiem jestem pełna podziwu dla wszyskich którzy tu się organizują, postaram się pomagać w miarę możliwości. Ogromnie dziękujemy! Quote
wojtuś Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Renatko i ja dziękuję:) Dog, Ruduś i Lapsio to piękne chłopaki ze Szczytna i jeszcze Stricz, którym zaopiekowała sie Terenia Borcz:) I Ruduś dziekuje Małgosi za rozliczenia:) Ze słonecznymi pozdrowieniami:);) Quote
Ra_dunia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 już wróciłam... podliczyłam, że niestety brakuje nam więcej niż myśleliśmy. Doliczając 7% VAT - w miesiącach 30 dniowych przelewy powinny być na 321 zł, natomiast 31 dniowych na 331,70 zł. Chyba rzeczywiście będzie trzeba robić przelewy dopiero po otrzymaniu faktury. Quote
mari23 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 widziałam w piątek Rudusia - Czakiego.... śliczny jest.... a może doktorowi uda się poprawić wzrok Rudusia, tak jak to było z Krecikiem... Quote
Renatalan Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 jak się zachowywał piesio był wesoły czy raczej apatyczny ? Quote
gazzy Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 No właśnie - fotki poprosimy :) Jak tam psiaki czują się w takim upale ? Quote
Ra_dunia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Czy ktoś Rudusia odwiedza? Jak jego zdrowie? Czy będzie kastrowany? Quote
_Goldenek2 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 mari23 napisał(a):widziałam w piątek Rudusia - Czakiego.... śliczny jest.... a może doktorowi uda się poprawić wzrok Rudusia, tak jak to było z Krecikiem... Jak wyżej :) Quote
Ra_dunia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Goldenku -byłaś u Rudusia? A czy można prosić jak ktoś będzie następnym razem o zrobienie mu zdjęć? :modla: Czy ktoś może potwierdzić, czy da się coś zrobić ze wzrokiem psiaka? I jakie byłyby koszty leczenia? To bardzo ważna informacja również gdy trafi się ktoś chętny do adopcji. Czy Ruduś w tej chwili zupełnie nic nie widzi, czy jednak choć na jedno oczko trochę? Quote
_Goldenek2 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ja nie byłam. Zacytowałam kogoś kto był chyba :) Quote
Recommended Posts