gazzy Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Poszukamy kogoś ;) I tak z deklaracjami na razie krucho , a więc troszkę czasu jest ;) Quote
Ra_dunia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Szkoda, że się nowych zdjęć nie udało zrobić. Ogłaszać Rudusia koniecznie trzeba. Rozumiem, że tamten pakiet został wykupiony? warto w takim wypadku poprosić o zwrot wpłaty... Quote
wojtuś Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Rozmawiałam już z Gazzy - z przyrością wyrazam obawę, że raczej nie dam rady poprowadzić finansów Malwy. Mam swojego Olka, Lapsa, Doga, Rudusia plus bazarki czasem jakieś... to i tak sporo do ogarnięcia.. Jak się nie znajdzie nikt inny, to oczywiście nie odmówię, ale zdecydowanie wolałabym, żeby takiej konieczności nie było.[/QUOTE] Małgosiu dziekujemy, to i tak byłoby dowalenie Ci roboty - a masz tych psiaków trochę:) Może jak już będzie potrzeba to znajdzie sie inna osoba;) Quote
wojtuś Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']Rudus moze niedowidzi, ale po zachowaniu w ogole tego nie widac, przychodzi sie przytulac i jest bardzo radosnym psiakiem, caly czas biega z ogonem w gorze machajacym:) [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2368.jpg[/IMG][/QUOTE] [quote name='ela40']dzięki za wpisanie moich wplat A jak ma sie psinka?[/QUOTE] Elżbietko dziekujemy za wpłaty:) Ruduś i pozostałe psiaki ze Szczytna Dog i Lapsio mają się super:) Lu_Gosiak odwiedza tam swojego Tolusia i przy okazji robi foty naszym psiakom:) Zapraszamy do 1 postu i galerii Rudusia, Dzika_Figa będzie go uzupełniać najnowszymi wieściami o Psiaku:) Quote
2010 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 On jest taki fajny... Ogloszenia są mu bardzo potrzebna.... Quote
monika55 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ogloszenia sa wazne, Ruduś uroczy, moze jednak znajdzie sie dom. Quote
Dzika_Figa Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Przejrzałam bazarki ogłoszeniowe, ale nie znalazłam nic wartego uwagi... Może ktos jeszcze przejrzy? Quote
bela51 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Przejrzałam bazarki ogłoszeniowe, ale nie znalazłam nic wartego uwagi... Może ktos jeszcze przejrzy? http://www.dogomania.pl/threads/184852-OG%C5%81OSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-oglosze%C5%84-za-grosze!-%29-Daj-szanse-swojemu-pupilowi-%29 A tu zaglądałas ? Quote
Ra_dunia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 albo ten: http://www.dogomania.pl/threads/184719-Og%C5%82oszenia-dla-ps%C3%B3w-w-potrzebie.-Na-d%C5%82ugi-benk%C3%B3w.-Do-12.05.-ZAPRASZAM! Quote
wojtuś Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Przywitam się u Rudusia:) Ra_dunia a zajrzysz na wątek Lapsia, Bela i Terenia wykupiły ten arkusz do ogłoszeń na allegro z bazarku Lilki:0 Nie umiemy go wypełniać - pomożesz? :););) Quote
ketunia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Teraz kolej na Rudusia. Zaraz mu zrobię allegro :) Quote
wojtuś Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ketunia napisał(a):Teraz kolej na Rudusia. Zaraz mu zrobię allegro :) :loveu:Ketunia jesteś niesamowita dziękujemy i Ruduś dziękuje:loveu: Quote
ketunia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Allegro gotowe:) http://allegro.pl/show_item.php?item=1033871665 Quote
_Goldenek2 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Mam nadzieję, że znajdzie domek na jaki zasłużył :). Quote
Ra_dunia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 o - Ketunia - mam ten sam szablonik ;) Tylko u mnie literki jakieś mniejsze... Wojtuś - już zaglądam do Lapisia, choć pewnie już sobie poradziliście z problemem :D Quote
monika55 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Tez odwiedze Rudusia. Szkoda ze tylko tyle moge. Quote
wojtuś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ra_dunia napisał(a):o - Ketunia - mam ten sam szablonik ;) Tylko u mnie literki jakieś mniejsze... Wojtuś - już zaglądam do Lapisia, choć pewnie już sobie poradziliście z problemem :D Też Radunia dziękujemy:) ale jak będziemy Cię potrzebować to się... uprzejmie zgłosimy:) Quote
wojtuś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 monika55 napisał(a):Tez odwiedze Rudusia. Szkoda ze tylko tyle moge. Moniko:)... coś Ty... cieszymy się że jesteś u Rudusia:) Quote
Dzika_Figa Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Dostałam pocztą z hoteliku fakturę za chłopaków i płytkę ( domyslam się, że ze zdjęciami ) - na mój krakowski adres, pod którym mieszka mama nieobyta ze skanerem, musicie więc dać mojej siostrze kilka dni na dotarcie tam i przejęcie materiałów - jak tylko je posiądę w formie cyfrowej - natychmiast opublikuję. Biorę się za rozliczenia. EDIT: Rozliczenie zrobione Quote
Dzika_Figa Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Ruduś dostał od cioteczek Ick i MARCHEWY spadek po Tince, która poszła do nowego domu - tym samym jego konto zasiliło się o 200 zł - dziękujemy!!!! EDIT: A ja debiutancko zrobiłam Rudusiowi cafeanimal przygarnijzwierzaka.pl kupiepsa.pl morusek.pl adopcjepsow.org adopcje.org - ogłoszenie czeka na akceptację psiamania.pl - czeka na aktywację gumtree wrocław - czeka na aktywację (Gazzy - dzięki!) petworld.pl - czeka na aktywację petsy.pl e-zwierzak.pl - czeka na aktywację adopcjapsa.pl Quote
Recommended Posts