Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziwnie sie składa że w społeczeństwie naszych sasiadów maja lepsze zrozumienie dla psiaków niedowidzących . Niewiele to kalectwo psikowi przeszkadza. sama to widziałam, Ponieważ udały nam sie trzy cudowne adopcje, WBREW MOIM KOSZMARNYM OBAWOM. myśle by zaproponować Rudusia,i wstępnie taką chęć zgłosiłam gdyby nasze ogłoszenia nie daly rezultatu. On tak pragnie czlowieka !!!!!

Posted

Rudus jest śliczny! Dołozylam Lapsiowi 5 zł, to doloże równięz 5 zł dla Rudusia. Przykro mi, że nie moge wiecej. Dopiszcie moja deklarację.
Konto takie jak dla Doga?

Posted

Śliczne fotki i fajny ten :loveu:Rudasek ...!
To dobry pomysł ..trzeba i to spróbować..
Ruduś koniecznie potrzebuje swojego domku i człowieka!!:lol:

Posted

bela51 napisał(a):
Rudus jest śliczny! Dołozylam Lapsiowi 5 zł, to doloże równięz 5 zł dla Rudusia. Przykro mi, że nie moge wiecej. Dopiszcie moja deklarację.
Konto takie jak dla Doga?

Dziekujemy bardzo!
Tak, konto takie, jak Doga i Lapsa.

Posted

Prawda że są piękne, to już drugi etap metamorfozy . 1. uratowanie zycia, 2. poprawa zauważalna po tak krótkim okresie 3. bedzie jeszcze lepszy etap a potem doooomki!

nie zanotowana moja deklaracja dla Rudzika taka sama jak dla reszt budrysków !!!

Cioteczki i wujaszkowie dokładajmy po grosiku, bo dla tych nareszcie nieco szczęśliwych psiaków nie ma już odwrotu!!!