anawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Barney trochę smutny................ Zestresowany chłopak, po dzisiejszym dniu pełnym wrażeń.......... Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 no wrażeń to on miał masę , jeszcze będzie wesolutki jak trzeba! akcja błysk po prostu!!! Quote
mru Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 oh nie było mnie od wczoraj na dogo wracam do domu a tu mail od pana Darka, że Barnaba jest już z nimi :) i foty! ale super! :D Quote
zuzlikowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Szybko,sprawnie,zdecydowanie i ...szczęśliwie!!! GRATULUJĘ! Szczęścia psiaki!!! Quote
anawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Fragment maila, który otrzymałam dziś wieczorem od p.Darka: [FONT=Arial]"Barnaba kilkoma warknięciami pokazał Rotce kto będzie rządził i ruszyły do zabawy :).Wspólne szczekanie z drobnym wyciem itp :).Na razie wszystko jest OK.Buda została niedawno powiększona o "przedbudzie" wypełnione sianem więc miejsca im nie zbraknie."[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]I jeszcze kilka miłych słów do nas:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]"...gratulacje należą się nam wszystkim. Moim zdaniem to WY macie "ponadnormatywne" serca :) i dlatego to wszystko się udaje...."[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]To miło, że ktoś jednak nas rozumie i docenia :lol:[/FONT] Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [FONT=Arial]"ponadnormatywne" serca ŁADNIE :) [/FONT] Quote
anawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='stonka1125'][FONT=Arial]"ponadnormatywne" serca ŁADNIE :) [/FONT] Mnie też się podoba :) Quote
__Lara Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='stonka1125'][FONT=Arial]"ponadnormatywne" serca ŁADNIE :) [/FONT] Bardzo ładnie :) Quote
anawa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Będą, będą.......... Pan obiecał się kontaktować :lol: A na poprzednią strone to Ty zaglądałaś? :cool3: Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Hm wlasnie poszlam. Barnaba ma filuterna mine :):) Quote
ilon_n Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Gdyby tak wszyscy ludzie rodzili się z "ponadnormatywnymi sercami", byłoby pięknie!! Ale fajnie to Pan Darek ujął :) Quote
zadra Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cudownie,że Barnaba odnalazł swoje szczęście. Quote
mru Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 podobno Barnaba zaczął ustawiać Rotkę ;) hihi chyba niedługo odwiedzimy pana Darka Quote
Ra_dunia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wow - co za akcja! Takie wątki lubię :) Jeszcze nie zdążyłam przeczytać o co chodzi a już pies w nowym domku :) Oby zawsze tak było... Quote
furciaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 pomoc bardzo bardzo potrzebna...moze i jemu poszczesci sie tak jak Barnabie?? http://www.dogomania.pl/threads/179532-Ratujmy-czarnego-ONka-KAE-ska-temu-choremu-biedakowi-grozi-uA-pienie Quote
Tola Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Melduję, ze pozostałe zwierzęta juz w swoich domach, czyli kroliki i kotek:lol:. Agada - dzieki za kota:loveu: Dostalam zdjecia Barnaby na kom, ale nie mogę przerzucic U Barnaby wszystko dobrze; dostał przydomek "łajdak":evil_lol: Quote
anawa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Tola napisał(a):dostał przydomek "łajdak":evil_lol: No ładnie............ to pewnie niezłe z niego ziółko :evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Tola napisał(a):Melduję, ze pozostałe zwierzęta juz w swoich domach, czyli kroliki i kotek:lol:. Agada - dzieki za kota:loveu: Dostalam zdjecia Barnaby na kom, ale nie mogę przerzucic U Barnaby wszystko dobrze; dostał przydomek "łajdak":evil_lol: A kot gdzie ?? i czemu tak go malo ladnie nazwali ??? Quote
Tola Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Szarotka napisał(a):A kot gdzie ?? i czemu tak go malo ladnie nazwali ??? Barnaba jest Barnabą:loveu:. Cos spsocił u weta i stąd ten przydomek, ale zapewniam, ze bylo to wypowiedziane w przyjazny sposób:evil_lol: A kot ma juz tez dom, pojechał do niego wczoraj. Quote
zuzlikowa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Barnabo...Ty wiesz!!! Ogromnie dużo!!!Ogromnie dużo tego szczęścia! Quote
anawa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Tola, gratulacje! Świetnie to wszystko zorganizowałaś :) Quote
Recommended Posts