lisica666 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jak się ma Prezydenta myśliwego.... Andre, jesteście jedyną szansą Mietka. Przyznaję, że takiego pechowca jak ten pies ze świecą szukać,,, Moja TITA ma cieczkę, Anubis wariuje, Mietek się rzuca... Prosiłam, by ktoś wziął Miecia choć na czas cieczki mojej suki...2 tygodnie...ale nikt nie chce Miecia, może oprócz schroniska... Przeprowadziłam Miecia do łazienki, choć tam okno nieco wyżej. Mam nadzieje, że dam radę. Ciocia Katlis da zdjęcia Miecia pewnie wieczorem. Nie wiem jak wyjdą bo lało niemożebnie, Siłę do przetrwania mam od Ciebie Andre i od Renaty. Chciejcie Miecia baaaardzo mocno, to mam nbadzieje, że i ja dam radę. Pozdawiam Quote
AresekSE Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 watek mietka zgadza sie ... sorki za te moje wypisy ale wczoraj bylem znowu po glebszej lekturze dogomani i szlag mnie trafia ze w kraju takim jak Polska takie rzeczy sie dzieja Quote
AresekSE Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 :lol:Boze!!! cudo nasze!!! dzieki za zdjecia!!! az trudno uwierzyc, ze mieciusia nikt nie chcial....Mieciu! lap ten paszport i biegusiem do szwecji! WIELKIE DZIEKI DLA WSZYSTKICH A GLOWNIE DLA NIESTRUDZONEJ LISICY ZA POMOC DLA MIECIUNIA:lol: Quote
katlis Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 AresekSE napisał(a)::lol:Boze!!! cudo nasze!!! dzieki za zdjecia!!! az trudno uwierzyc, ze mieciusia nikt nie chcial....Mieciu! lap ten paszport i biegusiem do szwecji! WIELKIE DZIEKI DLA WSZYSTKICH A GLOWNIE DLA NIESTRUDZONEJ LISICY ZA POMOC DLA MIECIUNIA:lol: Wasze "cudo", nawet nie wiesz jak się cieszę, że Mieczysław znalazł nareszcie swoją nogę :) Quote
lisica666 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Powiesziałabym nawet,że dwie nogi Reni i Andre ;) Quote
RuletkaK Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='katlis'] Ale z Miecia puchaty misiaczek :) Quote
gonia141 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Miecio śliczny!!! Bardzo się cieszę, że trafiłam na ten wątek i że mogłam pomóc. Bardzo bym chciała, żeby wszystkie psy tak trafiały. Życzę wam wszystkiego najlepszego na waszej wspólnej drodze. Bardzo dziękuję wszystkim zaangażowanym w ratowanie Miecia. Jestem pewna, że w schronisku nie miałby szansy. Pozdrawiam - M.S. Quote
some Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 masz rację ARESEKSe. można polezmizpwać czy Miecio to szczesciarz- mi chodziło ejdynie o to , że trafi teraz do wspaniałych ludzi, którzy sa gotowi podjac sie opieki nad nim. Quote
annazuraw Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Oj ten Miecia to super szczęściaż. Tylko czy umie szczekać po szwdzku? Quote
AresekSE Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 pozdrawiamy mieciusia i jego wszystkich przyjaciol!!! pamietamy i czekamy! Quote
lisica666 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 A Mieciu pozdrawia swoje ukochane NOGI ! ;) Już się nie może doczekać :( Quote
AresekSE Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 NOGI tez sie nie moga doczekac! a o tym szwezkim to fakt nie pomyslelismy ... moze by Miecia wyslac na jakis przyspieszony kurs szczekania po szwezku? w sumie to jeszcze ma 4 tyg. Quote
magdola Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 katlis napisał(a):Wasze "cudo", nawet nie wiesz jak się cieszę, że Mieczysław znalazł nareszcie swoją nogę :) Łezka w oku sie zakreciła...... Quote
AresekSE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 jestesmy i pamietamy.....minely tylko dwa tygodnie ale jest coraz blizej... Quote
zofia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Czyli już niedługo Miecio zmieni obywatelstwo?:p Quote
AresekSE Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 raczej bedzie mial podwojne polsko-szwedzkie, takie jest teraz dozwolone Quote
AresekSE Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 czas sie ciagnie niemilosiernie wolno :shake: napisz lisico jak tam miecio sobie radzi? Quote
lisica666 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Witaj Andre ;) Otóż Miecio radzi sobie świetnie, tylko mój kregosłup gorzej ;) Bo Miecio na brak apetytu nie narzeka, sierść mu się błyszczy, jest zadowolony, nauczył się zeskakiwać z parapetu, tylko...na ten parapet muszę go podsadzić...;) Ale już dziś rozpoczęłam odliczanie do 10.11. czyli do badania krwi. potem tylko zacisną kciuki, aż do wyniku! Mam jednak nadzieje, że wyniki będa dobre, bo Mietek jest silnym, zdrowym psem. Pewnie po badaniu nieco podniosę mu miseczke :( chociaz on już troche sam zaczyna brzydzić. Kurczaczki, mięsko i owszem, suchy Pedigree niekoniecznie. Pozdrawiamy Miecia szwedzkie NOGI , Miecio liże mnie po reku (to chyba znaczy po mieciowemu buziaki) Quote
AresekSE Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 jestesmy i pamietamy! Mieciu! nie jedz tyle bo kto cie bedzie na parapet wnosil? Quote
zofia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Z tego co czytam, wynika, że Lisica wyrabia mięśnie . Będziesz miała dziewczyno siłę argumentu, jak Miecio Cię opuści. Może następnego biedulka przyjmiesz na tymczas?:diabloti: żartuję oczywiście, jak dla mnie to jest heppy end:lol: Pozdrawiam Lisicę i przyszłych opiekunów Miecia z podwójnym obywatelstwem:lol: i trzymam kciuki, żeby badania wyszły ok.Zosia. Quote
Cudak Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Zerknijcie: http://www.dogomania.pl/threads/195772-Misiek-niewidomy-psiak-pilnie-szuka-domu taki podobny do Miecia... i też niewidomy :shake: Quote
lisica666 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Mieciu może już we wtorek bedzie miał badanie krwi. Najpóźniej w środę. Potem tylko będziemy czekac z zaciśniętymi kciukami i pazurkami:) Wiem, że nasze Szwedzkie kochane Obie Nózki też. Już tylko troszeczke cierpliwości ;) Quote
AresekSE Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 bardzo sie boje, ze cos nie wyjdzie.....ale trzymamy kciuki renata Quote
RuletkaK Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ja też mocno trzymam kciuki za Miecia:))))) Quote
Recommended Posts