Cudak Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='AresekSE']bardzo sie boje, ze cos nie wyjdzie.....ale trzymamy kciuki renata Nie bójcie się, tylko wyprawkę dla Miecia szykujcie :kciuki: Przy okazji zapraszam na bazarek z mojego podpisu ;) Quote
AresekSE Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 I jak tam lisica? byliscie u veta czy wybieracie sie jutro? Quote
some Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 AresekSE na pewno wszystko będzie dobrze. nie ma innej opcji :) p.s. nie macie tam więcej takich dobrych polsko-szwedzkich duszyczek? :) Quote
kamilqax95x Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 some napisał(a):AresekSE na pewno wszystko będzie dobrze. nie ma innej opcji :) p.s. nie macie tam więcej takich dobrych polsko-szwedzkich duszyczek? :) No właśnie bo biedny Abi nie ma domu :( Quote
some Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 wiem.. i to mnie wlasnie ostatnio najbardziej martwi Quote
Elka_Ka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [SIZE="3"]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestację-przyłącz-się-do-nas!!! [SIZE="2"]Wspomóż nas podpisując petycję http://www.petycje.pl/petycja/5853/petycja_w_sprawie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierzĄt_w_kielcach_dyminy.html Quote
katlis Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 AresekSE napisał(a):I jak tam lisica? byliscie u veta czy wybieracie sie jutro? Witajcie moje najmilejsze Mieciowe nogi :) Widziłam się dzisiaj z Kornelią, jutro jadą z Mieczysławem do doktora na pobranie krwi. Trzymam kciuki za przystojniaka:cool2::cool2::cool2: Quote
li1 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 No to moj Fredzio bedzie mial niedlugo kolo siebie brata blizniaka. Ale podobienstwo i tyle samo latek. Quote
lisica666 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Miecio jest ze mną w biurze, zaraz jedziemy do weta ;) Quote
AresekSE Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Nasz skarbeczek bedzie mial kuj kuj:( Renata Quote
lisica666 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Miecio był wzorem cierpliwości. nawet nie zapiszczał, kiedy Pani doktor pobrała caaałą strzykawkę krwi. Przytuliłam go tylko mocno, a on jakby wiedział, ze tak trzeba :) W biurze zamiast preacy prawie cały dzień trwała sesja zdjęciowa Miecia. I cała zabawa była by złapac fotke, bo Mieciu był szybszy od aparatu ;) Jak tylko dostane fotki wrzuce na forum. Acha. Badania ma wysłane na dane własciciela p. Andre M. ;), ale ode mnie ma dzień i miesiac urodzenia ;) Teraz tylko 2 tygodnie... trzymania baaaardzo mocno kciuków o co proszę wszystkie zyczliwe duszyczki:loveu: Quote
RuletkaK Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 lisica666 napisał(a):Miecio był wzorem cierpliwości. nawet nie zapiszczał, kiedy Pani doktor pobrała caaałą strzykawkę krwi. Przytuliłam go tylko mocno, a on jakby wiedział, ze tak trzeba :) W biurze zamiast preacy prawie cały dzień trwała sesja zdjęciowa Miecia. I cała zabawa była by złapac fotke, bo Mieciu był szybszy od aparatu ;) Jak tylko dostane fotki wrzuce na forum. Acha. Badania ma wysłane na dane własciciela p. Andre M. ;), ale ode mnie ma dzień i miesiac urodzenia ;) Teraz tylko 2 tygodnie... trzymania baaaardzo mocno kciuków o co proszę wszystkie zyczliwe duszyczki:loveu: Trzymam baaardzo mocno :)) Quote
AresekSE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 trzymaj sie i chlopie! juz niedlugo bedziesz z nami... renata Quote
lisica666 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 My też :) Od poniedziałku zaczynam dzwonić do lecznicy, czy już przyszły wyniki. Będę Was informować codziennie. Quote
lisica666 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Reniu fotki Miecia na Skypie, Katlis, jak możesz je wrzucić na dogo to poproszę :) Wyślę Ci je mailem,bo mi konto na fotosiku nie chce się aktywować. Co zaś do suczki, nie mogę jej znaleźć. jak możesz to daj mi link na Skypa Pozdrawiam Quote
lisica666 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 :ylsuper::Cool!::bigcool::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: WYSZŁY WYNIKI !!!!DOBRZE!!!! MIECIO MOŻE JECHAĆ!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::ylsuper::cool2::cool2::cool2: Quote
katlis Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 some napisał(a):ide sie napić :) Ja za tą wiadomość piłam w sobotę:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: opłacało się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AresekSE Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 HUUUUURRRRAAAA!!!!!!! WSPANIALA WIADOMOSC!!!!:)))) Lisica! zadzwonimy zaraz jak tylko wrocisz z pracy Quote
lisica666 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Będę w domu ok 20.00. komórka w domu, stacjonarny w domu. Musimy się namówić na podanie specyfiku od tasiemca :) Quote
Recommended Posts