Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AresekSE']bardzo sie boje, ze cos nie wyjdzie.....ale trzymamy kciuki
renata
Nie bójcie się, tylko wyprawkę dla Miecia szykujcie :kciuki:

Przy okazji zapraszam na bazarek z mojego podpisu ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AresekSE napisał(a):
I jak tam lisica? byliscie u veta czy wybieracie sie jutro?

Witajcie moje najmilejsze Mieciowe nogi :)
Widziłam się dzisiaj z Kornelią, jutro jadą z Mieczysławem do doktora na pobranie krwi.
Trzymam kciuki za przystojniaka:cool2::cool2::cool2:

Posted

Miecio był wzorem cierpliwości. nawet nie zapiszczał, kiedy Pani doktor pobrała caaałą strzykawkę krwi. Przytuliłam go tylko mocno, a on jakby wiedział, ze tak trzeba :) W biurze zamiast preacy prawie cały dzień trwała sesja zdjęciowa Miecia. I cała zabawa była by złapac fotke, bo Mieciu był szybszy od aparatu ;) Jak tylko dostane fotki wrzuce na forum.

Acha. Badania ma wysłane na dane własciciela p. Andre M. ;), ale ode mnie ma dzień i miesiac urodzenia ;) Teraz tylko 2 tygodnie... trzymania baaaardzo mocno kciuków o co proszę wszystkie zyczliwe duszyczki:loveu:

Posted

lisica666 napisał(a):
Miecio był wzorem cierpliwości. nawet nie zapiszczał, kiedy Pani doktor pobrała caaałą strzykawkę krwi. Przytuliłam go tylko mocno, a on jakby wiedział, ze tak trzeba :) W biurze zamiast preacy prawie cały dzień trwała sesja zdjęciowa Miecia. I cała zabawa była by złapac fotke, bo Mieciu był szybszy od aparatu ;) Jak tylko dostane fotki wrzuce na forum.

Acha. Badania ma wysłane na dane własciciela p. Andre M. ;), ale ode mnie ma dzień i miesiac urodzenia ;) Teraz tylko 2 tygodnie... trzymania baaaardzo mocno kciuków o co proszę wszystkie zyczliwe duszyczki:loveu:

Trzymam baaardzo mocno :))

Posted

Reniu fotki Miecia na Skypie,

Katlis, jak możesz je wrzucić na dogo to poproszę :) Wyślę Ci je mailem,bo mi konto na fotosiku nie chce się aktywować.
Co zaś do suczki, nie mogę jej znaleźć. jak możesz to daj mi link na Skypa

Pozdrawiam

Posted

:ylsuper::Cool!::bigcool::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

WYSZŁY WYNIKI !!!!DOBRZE!!!! MIECIO MOŻE JECHAĆ!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::ylsuper::cool2::cool2::cool2:

Posted

some napisał(a):
ide sie napić :)

Ja za tą wiadomość piłam w sobotę:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:

opłacało się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: