_bubu_ Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 było już kilka telefonów ale nic konkretnego. I głównie z bardzo daleka. Gdańsk, Toruń.. Quote
Cantadorra Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Nie przejmuj sie jesli ktos bedzie chcial do trojmiasta. Na transport dam kaske, wizyte przedadopcyjna moge zrobic. Nawet fajnie by bylo, jakby padlo na 3city. Quote
*Gajowa* Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Piękna jest i ma super charakter, domki powinny o nią zabiegać ! Quote
togaa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Cantadorra napisał(a):Nie przejmuj sie jesli ktos bedzie chcial do trojmiasta. Na transport dam kaske, wizyte przedadopcyjna moge zrobic. Nawet fajnie by bylo, jakby padlo na 3city. No to szukajmy Maleńkiej domku nad morzem.. Quote
togaa Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 katarzyna09 napisał(a):W Metro ukazalo sie dzisiaj ogloszenie o suni,miejmy nadzieje,ze ktos ja dostrzeze. Piekna z niej psina...Postaram sie kilka grosikow w tym tygodniu przeslac, dlug mnie wciaz przeraza-to straszne!!! Ale grosik do grosika i jakos sie uzbiera..... Bardzo,bardzo dziekujemy..... Zeby ten dom juz był, to dług by nie narastał... Quote
togaa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Strasznie smutny ten wątek....Jakis pechowy.....! Sunieczka tyle wycierpiała w lecznicy ale warto było...! I nie można było postapić inaczej....! Trudno, sa długi ale mała odzyskuje zdrowie ! Quote
Cantadorra Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Pinczerka, to moj mail, [email protected] Napisz prosze do mnie, bede miec twoj adres i wysle ci fanty na bazarek. Quote
togaa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Cantadorra']Pinczerka, to moj mail, [email protected] Napisz prosze do mnie, bede miec twoj adres i wysle ci fanty na bazarek. Nasza Pinczerka wprawdzie bardzo ostatnio zajeta,ale napewno tu przez weekend zajrzy....;) Quote
iwlajn Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Czy suczka jest po sterylizacji? Bo nie wiem jak pisać w ogłoszeniach. Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 również dorzucę cosik na bazarek jeśli ktoś wystawi - proszę pisać na priv - piekna psica .... Quote
Cantadorra Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Bubu, nie moge otworzyc pw. Wczoraj otworzylam, a dzisiaj klapa. Nie mam tego adresu mailowego. Podaje swoj, poprosze osobe, ktora moze wystawic bazarek, niech do mnie napisze. [email protected] Quote
_bubu_ Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='Cantadorra']Bubu, nie moge otworzyc pw. Wczoraj otworzylam, a dzisiaj klapa. Nie mam tego adresu mailowego. Podaje swoj, poprosze osobe, ktora moze wystawic bazarek, niech do mnie napisze. [email protected] mail bezpośrednio do Joli [FONT=Times New Roman][email protected] [/FONT] Quote
Fruuugo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Witam Was Drogie dziewczyny :) Nie wiem czy ja w ogole dobrze trafilam dopiero przed chwila zalozylam konto na DG poniewaz zauwazylam ta slicznote i chce jej w jakikkolwiek sposob pomoc tylko nie wiem jak. Co w tej chwili jej potrzebne najbardziej??DT czy DS? Quote
_Goldenek2 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Co tylko możesz.... Sunia ma dług....nie ma domu...nie ma nic :(. Quote
Cantadorra Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Hallo, jest tu kto? Wyslalam maila ze zdjeciami na bazarek. Jesli ten bazarek sie pojawi, to prosze powysylajcie go na rozne watki i podrzucajcie go dziewczynki. Ja wyjezdzam jutro i wracam 6 kwietnia. Nie bede miec neta. Quote
Jola_K Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Cantadorra napisał(a):Hallo, jest tu kto? Wyslalam maila ze zdjeciami na bazarek. Jesli ten bazarek sie pojawi, to prosze powysylajcie go na rozne watki i podrzucajcie go dziewczynki. Ja wyjezdzam jutro i wracam 6 kwietnia. Nie bede miec neta. wiadomosci odebrane juz kilka godzin temu :) od razu wyslalam wiadomosc zwrotna z potwierdzeniem odczytania i takie tam ;) raz jeszcze dziekuje za maile ze zdjeciami fantow na bazarki dla Malej :) rzeczy na aukcje skopiowalam, pogrupuje i wystawie bazarki linki tutaj powklejam mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj w nocy aukcje sie pojawia (ze nie padne....) Quote
Jola_K Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 pierwsza aukcja Bob Budowniczy, Ciaza i Karmienie piersia. Blues Brothers [SIZE="3"]KLIKNIJ TUTAJ zapraszam Quote
Jola_K Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 druga aukcje wystawie w nocy na te juz istniejaca zapraszam mnie do konca dnia nie bedzie na necie, zagladajacie tam prosze, podrzucajcie Quote
BUDRYSEK Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 zaglądnijcie do kolejnego zywieckiego staruszka :( http://www.dogomania.pl/threads/182923-PomA-A-my-choremu-Kaszelkowi-z-chorym-serduszkiem-DA-ug-A-ywiec?p=14403355#post14403355 Quote
Jola_K Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Jola_K']pierwsza aukcja Bob Budowniczy, Ciaza i Karmienie piersia. Blues Brothers [SIZE="3"]KLIKNIJ TUTAJ zapraszam druga aukcja dla Malej Ksiazki, poradniki. Psychologia [SIZE="3"]KLIKNIJ TUTAJ zapraszam! Quote
Isiak Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Zaznaczam wątek, pomyślę o bazarku. Mam wspaniałe książki w idealnym stanie, tylko jak zwykle mam problem z ustaleniem ceny. Quote
Recommended Posts