Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piszę, bo jak nic z tego nie będzie, to chociaż podniosę. Jest bardzo małe, ale jednak - prawdopodobieństwo, że znajdzie się domek. Nie robię nadziei, bo to nie dla mnie i jeszcze nic nie wiadomo. Dobry znajomy ma ONka w planie i usiłuję mu podrzucić sunię. Chce psa, owczarka, długowłosego i jeszcze niekoniecznie teraz. Więc - sami wiecie - prawie nic się nie zgadza. Ale... Gdyby się w ogóle coś udało, to byłby to dom stały, niestety - bez przejęcia długu suni, to trzeba by tu uzbierać. W każdym razie byłby to dom dobry, ostatni pies przeżył w nim 18 lat i odszedł:( trzymany na rękach. Do niedzieli wieczór powinnam wiedzieć coś konkretnego. Od razu się odezwę. Ale - jeszcze raz przypomnę:( - to jakieś 10%, że się uda, więc na razie nie ma się co cieszyć. Pozdrawiam.

Posted

kto odpowiada głową za ten dług ?? nie chciałabym byc w jego skórze... i beznadziejna sprawa z tym że dług rośnie bo sunka jest w klinice..... i tak ja bedzie trzeba gdzies umieścic za jakis czas bo wieki jej tam trzymac sie nie da... wiec DT bedzie potrzebny ..... nic na horyzoncie nie widac ... żadnej mozliwości ?

dobrze zrozumiałam?? dług wynosi ok 2 tyś a dotego jeszcze potrzeba 800 zł na operacje ???
właściciele sie jej zrzekli ?

Posted

[quote name='Betta']kto odpowiada głową za ten dług ?? nie chciałabym byc w jego skórze... i beznadziejna sprawa z tym że dług rośnie bo sunka jest w klinice..... i tak ja bedzie trzeba gdzies umieścic za jakis czas bo wieki jej tam trzymac sie nie da... wiec DT bedzie potrzebny ..... nic na horyzoncie nie widac ... żadnej mozliwości ?

dobrze zrozumiałam?? dług wynosi ok 2 tyś a dotego jeszcze potrzeba 800 zł na operacje ???
właściciele sie jej zrzekli ?[/QUOTE]
wlasciciele zrzekli sie Malej - jest to na pismie
za Mala odpowiada Stowarzyszenie Bracia Mniejsi, ktore ma kilkadziesiat zwierzat pod opieka, psy i koty, czesc w ciaglej hospitalizacji
dlatego sytuacja jest tak trudna

dodam tylko ze dlug 2tys jest tylko za Mala, kazdy zwierzak generuje kolejny rachunek :(
ja pomagam wystawiac bazarki na Mala i koty

Posted

dziekujemy za pomoc

bardzo mi przykro z powodu Sary :( [']

wiesci o Malej beda jak wroci bubu, jesli ja wczesniej bede w Bielsku to podjade do lecznicy i zapytam

Posted

Najważniejsze zabrać z lecznicy bo jedno że psinka ma tam niefajnie, zawsze to szpitalik a drugie rachunki rosną w zastraszającym tempie i niedługo nawet całe dogo jak się złoży to nie podoła a nie tylko kilka dobrych dusz;). Ciotki szukajcie dobrego hoteliku, na wczoraj......