_bubu_ Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Mała nadal bez domu, bez tymczasu. Bardzo zle znosi zamknięcie w ciasnym kojcu. Tak bardzo chce się tulić, jest bidulka okropnie samotna :( Quote
Dorothy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 dziewczyny jestescie pewne ze niechec do psow wynika u niej z charakteru? Moja Libra byla miesiac w lecznicy i tam po prostu skakala do gardla wszystkiemu co zyje. Przywieziona do mnie nagle zupenie sie odmienila i nigdy nie mialam tu zadnego spiecia z zadnym z psow ani ludzi. Nie wiem, na ile ona moze sie poruszac, ale moze by sprobowac spotkac ja z jakims psem poza terenem lecznicy i okolicy... moze nie bedzie tak zle... ona w ogole nie chodzi zwiazku z ta lapa? Quote
_bubu_ Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Wychodzi tylko na siku , nie wolno jej więcej chodzić mimo , że by chciała. Na zewnątrz tez tak reaguje na psy. Właściciele oddając ją także potwierdzili, że jest agresywna do innych psów. Ale kto wie.. wszystko możliwe.. Quote
Dorothy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 no to jak w starym domu juz taka byla to hmmm, moze byc krucho :-( Quote
togaa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cicho i światełka w tunelu nie widac....! :shake: Nic sie nie układa...Z finansami krucho, o domku też nic nie słychać. Zeby chociaż ta łapeczka zdrowiała i żeby to obecne cierpienie Małej nie poszło znowu na marne.... Quote
Agnieszka Co. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Taka piękna suczka i brak zainteresowania nią??? Quote
Dorothy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 no co tu zrobic? tez mi smutno, piekna jest i wzielabym ja do siebie gdyby nie ta niechec do psow...:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Agnieszko, tez się zastanawiam.. :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nawet nie chcę wiedzieć, na jak dużym minusie jest Mała... Quote
figanadrzewna Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 dziewczyny, uporządkujcie wątek finansowo w pierwszym poście. Widzę, że jakieś wpłaty były deklarowane, ale co wpłacono i czy w ogóle wpłacono? czy to deklaracje stałe czy jednorazowe? Tego tu niestety brak albo ja do tych informacji nie dotarłam? Quote
_bubu_ Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 nie było jeszcze rozliczenia z braku czasu ale na pewno będzie. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 2 tys.? Matko, co z Tobą będzie Maleńka... :( Quote
_bubu_ Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Mała miała robione kontrolne RTG aby sprawdzić czy znowu coś się nie wykrzywiło ale na szczęście wszystko jest na miejscu. Jeszcze max 2 tygodnie musi siedzieć w kojcu. Plus jest taki że powoli zaczyna uczyć się czystości bo przecież w domu nigdy nie mieszkała tylko w ogrodzie. Quote
togaa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Kto nas odwiedzi? Ko pamięta o cierpiącej suni ? Quote
Recommended Posts