Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny jestescie pewne ze niechec do psow wynika u niej z charakteru?
Moja Libra byla miesiac w lecznicy i tam po prostu skakala do gardla wszystkiemu co zyje. Przywieziona do mnie nagle zupenie sie odmienila i nigdy nie mialam tu zadnego spiecia z zadnym z psow ani ludzi.
Nie wiem, na ile ona moze sie poruszac, ale moze by sprobowac spotkac ja z jakims psem poza terenem lecznicy i okolicy... moze nie bedzie tak zle... ona w ogole nie chodzi zwiazku z ta lapa?

Posted

Wychodzi tylko na siku , nie wolno jej więcej chodzić mimo , że by chciała. Na zewnątrz tez tak reaguje na psy. Właściciele oddając ją także potwierdzili, że jest agresywna do innych psów. Ale kto wie.. wszystko możliwe..

Posted

Cicho i światełka w tunelu nie widac....! :shake:
Nic sie nie układa...Z finansami krucho, o domku też nic nie słychać.
Zeby chociaż ta łapeczka zdrowiała i żeby to obecne cierpienie Małej nie poszło znowu na marne....

Posted

dziewczyny, uporządkujcie wątek finansowo w pierwszym poście. Widzę, że jakieś wpłaty były deklarowane, ale co wpłacono i czy w ogóle wpłacono? czy to deklaracje stałe czy jednorazowe? Tego tu niestety brak albo ja do tych informacji nie dotarłam?

Posted

Mała miała robione kontrolne RTG aby sprawdzić czy znowu coś się nie wykrzywiło ale na szczęście wszystko jest na miejscu. Jeszcze max 2 tygodnie musi siedzieć w kojcu. Plus jest taki że powoli zaczyna uczyć się czystości bo przecież w domu nigdy nie mieszkała tylko w ogrodzie.