Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała jest bardzo grzeczna. Niestety na łapie w miejscu gdzie wystawała blacha , zaczęła się martwica tkanki. Na szczęście sytuacja jest już opanowana i jest lepiej ale blacha z tego powodu musiała zostać wcześniej usunięta. Na szczęście kości zaczęły się już zrastać i wszystko się trzyma ale wszystko jest świeże i teraz jak nie ma blachy, trzeba szczególnie uważać. Mała ma jeszcze bardziej ograniczony ruch, trzeba na nią chuchać i dmuchać i trzymać mocno kciuki, teraz jest bardzo ważny okres. Oby nie było już żadnych komplikacji.

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_bubu_ napisał(a):
Mała jest bardzo grzeczna. Niestety na łapie w miejscu gdzie wystawała blacha , zaczęła się martwica tkanki. Na szczęście sytuacja jest już opanowana i jest lepiej ale blacha z tego powodu musiała zostać wcześniej usunięta. Na szczęście kości zaczęły się już zrastać i wszystko się trzyma ale wszystko jest świeże i teraz jak nie ma blachy, trzeba szczególnie uważać. Mała ma jeszcze bardziej ograniczony ruch, trzeba na nią chuchać i dmuchać i trzymać mocno kciuki, teraz jest bardzo ważny okres. Oby nie było już żadnych komplikacji.

Wszystko dobrze z sunka?

Posted

[quote name='togaa']To wielka szansa dla Małej.
W domku na pewno szybciej wracałaby do formy.. Ogromne dzieki Akrum !

nie ma za co, Cantadorra mnie tu zaprosiła i o ogłoszenia poprosiła, miałam już to zrobić z tydzień temu, ale miałam dużo psiaków do ogłaszania, a po drugie dużo obowiązków i daltego dopiero dzisiaj...

Posted

Na 1 stronie jest:

Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych
[FONT=Times New Roman]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT]
[FONT=Times New Roman]tytułem : Pomoc dla Małej

[/FONT]

[FONT=Times New Roman]
[/FONT]

Posted

Akrum napisał(a):
Jak się w ogóle teraz czuje Mała??

bubu ciagle zaganiana :(