_bubu_ Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Mała jest bardzo grzeczna. Niestety na łapie w miejscu gdzie wystawała blacha , zaczęła się martwica tkanki. Na szczęście sytuacja jest już opanowana i jest lepiej ale blacha z tego powodu musiała zostać wcześniej usunięta. Na szczęście kości zaczęły się już zrastać i wszystko się trzyma ale wszystko jest świeże i teraz jak nie ma blachy, trzeba szczególnie uważać. Mała ma jeszcze bardziej ograniczony ruch, trzeba na nią chuchać i dmuchać i trzymać mocno kciuki, teraz jest bardzo ważny okres. Oby nie było już żadnych komplikacji. Quote
anett Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Również trzymam kciuki za zdrowie suńki. W tej sytuacji to chyba najlepiej mimo wszystko jak jest w lecznicy pod ciągłym nadzorem weta. tylko dług rośnie... Przypomnę bazarek - gorąco zapraszamy na zakupy dla Małej: http://www.dogomania.pl/threads/182943-Ksiazki-poradniki.-Psychologia-i-inne.-Pomoc-dla-Malej-do-20.04 Quote
Cantadorra Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Psineczko, konczy sie bazarek. Troche grosza wpadnie. Trzymaj sie malutka. Quote
togaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Każda złotówka, każdy grosik ogromnie potrzebny.... Bardzo dziekujemy...! Quote
katarzyna09 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 _bubu_ napisał(a):Mała jest bardzo grzeczna. Niestety na łapie w miejscu gdzie wystawała blacha , zaczęła się martwica tkanki. Na szczęście sytuacja jest już opanowana i jest lepiej ale blacha z tego powodu musiała zostać wcześniej usunięta. Na szczęście kości zaczęły się już zrastać i wszystko się trzyma ale wszystko jest świeże i teraz jak nie ma blachy, trzeba szczególnie uważać. Mała ma jeszcze bardziej ograniczony ruch, trzeba na nią chuchać i dmuchać i trzymać mocno kciuki, teraz jest bardzo ważny okres. Oby nie było już żadnych komplikacji. Wszystko dobrze z sunka? Quote
Akrum Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Zrobiłam Małej ogłoszenia, z treścią jaką miała na allegro: [FONT=Times New Roman]http://www.morusek.pl/ogloszenie/19714/podglad/[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ofertka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.anonseogloszenia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ojej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.wszystkotujest.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przylepa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.zgubiono.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia-24h.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.cafeanimal.pl[/FONT] Quote
togaa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 To wielka szansa dla Małej. W domku na pewno szybciej wracałaby do formy.. Ogromne dzieki Akrum ! Quote
Akrum Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='togaa']To wielka szansa dla Małej. W domku na pewno szybciej wracałaby do formy.. Ogromne dzieki Akrum ! nie ma za co, Cantadorra mnie tu zaprosiła i o ogłoszenia poprosiła, miałam już to zrobić z tydzień temu, ale miałam dużo psiaków do ogłaszania, a po drugie dużo obowiązków i daltego dopiero dzisiaj... Quote
Isiak Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Cioteczki kochane, zrobiłam kilka drobiazgów na bazarek, i mogłabym go już założyć, tylko na jakie konto mam wpłacić uzbierane pieniążki? Quote
_Goldenek2 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Na 1 stronie jest: Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych [FONT=Times New Roman]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT] [FONT=Times New Roman]tytułem : Pomoc dla Małej [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Isiak Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Faktycznie :oops: A zaglądałam na pierwszą, chyba jakaś pomrocznośc jasna mnie ogarnęła :evil_lol: Dziękuję. Quote
_Goldenek2 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Drobiazg...też często tak mam jak zaglądam na wątek. Tu wpłacałam, więc wiem, że jest :) Quote
Isiak Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Zapraszam na bazarek dla Małej: http://www.dogomania.pl/threads/184303-Małe-hafciki-na-wielki-dług-ON-ki-Małej-do-06.05.-do-23.00?p=14552062#post14552062 Quote
iwlajn Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Isiak, świetny ten Twój bazarek. Zapraszamy:) Quote
Isiak Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 iwlajn napisał(a):Isiak, świetny ten Twój bazarek. Zapraszamy:) Dziękuję i zapraszam :loveu: Quote
katarzyna09 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Co z mala i co z tym dlugiem?Zmniejszyl sie choc troszke? Quote
Jola_K Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 wystawilam dwie nowe aukcje dla Malej Bluzeczki, koszulki, bluzy [SIZE="3"]ZOBACZ Rekodzielo - psie portrety [SIZE="3"]ZOBACZ zapraszam Quote
Jola_K Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Akrum napisał(a):Jak się w ogóle teraz czuje Mała?? bubu ciagle zaganiana :( lecznice, lapanki.... dzisiaj tez od rana jest w podrozy pewnie wieczorem dopiero sie pojawi i napisze pare slow Quote
Recommended Posts