Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej,jesteśmy tutaj na tym watku dla Azy...Nie wiem jak Wy,ale z mojego doswiadczenia zyciwego wynika,że warto:
-dac sie wytłumaczyc jesli cos jest napisane nie tak
-internet to nie rozmowa w 4 oczy...
-jest tak mało ludzi których obchodzi los zwierzat,że warto się dogadać..nawet jesli cos komus nie pasuje.

Chciałam napisac,że dostalam dziś fanty na bazarek dla Azy; plasterki na odciski w plastikowym opakowaniu w kształcie kosci dla psa,breloczek do kluczy z bursztynem,długopisy..od Lidos,która wiozła Azę ze mną..jeszcze mam ciuchy od feluski,tylko fotki porobię i bedzie fajnie...
W sumie to jest tak: nasza konsolidacja uratowała zycie Azy i tak trzymać...Razem mozemy prawie wszystko..

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam maila z pytaniem o Azunię, odesłałam do eni. Uprzedziłam o konieczności wizyty przedadopcyjnej, więc nie wiem, czy nie wystraszyłam zainteresowanej :lol: Dobrze, że chociaż jest jakiś odzew.

Posted

agaciaaa napisał(a):
Dostałam maila z pytaniem o Azunię, odesłałam do eni. Uprzedziłam o konieczności wizyty przedadopcyjnej, więc nie wiem, czy nie wystraszyłam zainteresowanej :lol: Dobrze, że chociaż jest jakiś odzew.

No i dobrze, naprawdę zdecydowani i odpowiedni nie zrażą się wizytą ;) to dobry straszak na.... ;)

Posted

__Lara napisał(a):
No i dobrze, naprawdę zdecydowani i odpowiedni nie zrażą się wizytą ;) to dobry straszak na.... ;)

No i właśnie dlatego od razu o tym wspomniałam ;)

li1 napisał(a):
Wydaje mi sie , ze do Elik, a jej konto chyba mam. Sama sobie odpowiedzialam, ale pewnosci nie mam.

Tak, do Elik.

Posted

[quote name='li1']Nie pamietam, do kogo wplacac forse na Aze. Ktos wie?
Pozdrowienia od ciotki sklerotyczki.

ale już niedługo bo mądrą książkę cioteczka zakupiła - bardzo dziękujemy:loveu:

agaciuuu miałam 1 tel. ale nie mogłam odebrać bo dziś byłam w sądzie, niestety ponownie nie zadzwonili......

Posted

enia napisał(a):
agaciuuu miałam 1 tel. ale nie mogłam odebrać bo dziś byłam w sądzie, niestety ponownie nie zadzwonili......

Jeśli zależy, to zadzwoni jeszcze raz ;) Fajnie, że cokolwiek się ruszyło.

Posted

[quote name='enia']ale już niedługo bo mądrą książkę cioteczka zakupiła ........QUOTE]

Ha, ha, wiem, obiecuje przeczytac i trenowac szare komorki.

Posted

Azula nie daj się, nasi górą :eviltong::multi:

Wczoraj Azula wzbogaciła się o 90 zł.
Tajemniczy soponsor nie ujawnił swojego nicku, ale z rozpiski domyślam sie, że to Li1, bo w tytule przelewu stało:
dla Azy za hotelik luty, marzec
oraz 50 zł jednorazowo
pozdrawiam Lidia

Proszę o potwierdzenie lub sprostowanie, pozdrawiam i ślicznie dziękujemy :painting::iloveyou::Rose:

Posted

li1 napisał(a):
Rozpracowalas mnie elik, moje gratulacje.

enia napisał(a):
elik to prawdziwy "śledczy" :)...

No i czego sie ze mnie śmiejom, co :razz: :mad: :errrr: :tard: :nono: :obrazic:

Posted

Widze, ze Alina ma 2 wolne miejsca. Moze by dorzucic jej jeszcze jakiegos pipinowego? Co na to sledczy z ekipa? Ktory pies potrzebuje zmiany klimatu? Czytalam wczesniej , ze maja byc jakies problemy z sasiadem.

Posted

li1 napisał(a):
Widze, ze Alina ma 2 wolne miejsca. Moze by dorzucic jej jeszcze jakiegos pipinowego? Co na to sledczy z ekipa? Ktory pies potrzebuje zmiany klimatu? Czytalam wczesniej , ze maja byc jakies problemy z sasiadem.

A ja na to jak na lato :)

Posted

[quote name='li1']Widze, ze Alina ma 2 wolne miejsca. Moze by dorzucic jej jeszcze jakiegos pipinowego? Co na to sledczy z ekipa? Ktory pies potrzebuje zmiany klimatu? Czytalam wczesniej , ze maja byc jakies problemy z sasiadem.[/QUOTE]
niestety sąsiad nowy jest myśliwym i ma "zrobic porządek" z psami Pipi, jestem za hotelikiem np. dla Płomyka ale nie wiem czy uda nam sie uzbierac...
reszte info z wczorajszej wizyty i foty niebawem na wątku Pipi -zapraszam wszystkich :)

Posted

Dziecko miewa się dobrze, bo dobrze stoją jej finanse.
Dzisiaj dopisałam Azuli 71 zł - finanse zebrane na bazarku, który zorganizowałam dla Foksi, a która jak wiem szczęśliwie jest już w domku i nie potrzebuje naszego wsparcia :)