Evelin Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Hej,jesteśmy tutaj na tym watku dla Azy...Nie wiem jak Wy,ale z mojego doswiadczenia zyciwego wynika,że warto: -dac sie wytłumaczyc jesli cos jest napisane nie tak -internet to nie rozmowa w 4 oczy... -jest tak mało ludzi których obchodzi los zwierzat,że warto się dogadać..nawet jesli cos komus nie pasuje. Chciałam napisac,że dostalam dziś fanty na bazarek dla Azy; plasterki na odciski w plastikowym opakowaniu w kształcie kosci dla psa,breloczek do kluczy z bursztynem,długopisy..od Lidos,która wiozła Azę ze mną..jeszcze mam ciuchy od feluski,tylko fotki porobię i bedzie fajnie... W sumie to jest tak: nasza konsolidacja uratowała zycie Azy i tak trzymać...Razem mozemy prawie wszystko.. Quote
agaciaaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dostałam maila z pytaniem o Azunię, odesłałam do eni. Uprzedziłam o konieczności wizyty przedadopcyjnej, więc nie wiem, czy nie wystraszyłam zainteresowanej :lol: Dobrze, że chociaż jest jakiś odzew. Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 agaciaaa napisał(a):Dostałam maila z pytaniem o Azunię, odesłałam do eni. Uprzedziłam o konieczności wizyty przedadopcyjnej, więc nie wiem, czy nie wystraszyłam zainteresowanej :lol: Dobrze, że chociaż jest jakiś odzew. No i dobrze, naprawdę zdecydowani i odpowiedni nie zrażą się wizytą ;) to dobry straszak na.... ;) Quote
li1 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Nie pamietam, do kogo wplacac forse na Aze. Ktos wie? Pozdrowienia od ciotki sklerotyczki. Quote
li1 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wydaje mi sie , ze do Elik, a jej konto chyba mam. Sama sobie odpowiedzialam, ale pewnosci nie mam. Quote
agaciaaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 __Lara napisał(a):No i dobrze, naprawdę zdecydowani i odpowiedni nie zrażą się wizytą ;) to dobry straszak na.... ;) No i właśnie dlatego od razu o tym wspomniałam ;) li1 napisał(a):Wydaje mi sie , ze do Elik, a jej konto chyba mam. Sama sobie odpowiedzialam, ale pewnosci nie mam. Tak, do Elik. Quote
enia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='li1']Nie pamietam, do kogo wplacac forse na Aze. Ktos wie? Pozdrowienia od ciotki sklerotyczki. ale już niedługo bo mądrą książkę cioteczka zakupiła - bardzo dziękujemy:loveu: agaciuuu miałam 1 tel. ale nie mogłam odebrać bo dziś byłam w sądzie, niestety ponownie nie zadzwonili...... Quote
agaciaaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 enia napisał(a):agaciuuu miałam 1 tel. ale nie mogłam odebrać bo dziś byłam w sądzie, niestety ponownie nie zadzwonili...... Jeśli zależy, to zadzwoni jeszcze raz ;) Fajnie, że cokolwiek się ruszyło. Quote
Draugia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Oby się więcej osób odzywało...takich, którym zależy na prawdę :) Azuniu, podbij czyjeś serce w końcu ;) Quote
li1 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='enia']ale już niedługo bo mądrą książkę cioteczka zakupiła ........QUOTE] Ha, ha, wiem, obiecuje przeczytac i trenowac szare komorki. Quote
AlinaS Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 link do wątku Orkana któremu Azulka dokucza bez wytchnienia a on ze stoickim spokojem znosi wszystkie bez wyjątku zaczepki http://www.dogomania.pl/threads/68106-ORKAN-mlody-laciatek-ze-slicznym-serduszkiem-na-pleckach-marnieje-w-oczach/page73 Quote
evita. Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Orkan jest bardzo podobny do Ozziego, z którym Azulka przebywała jak była u Pipi. Może stąd ta miłość właśnie do niego ? :) Quote
AlinaS Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wcale nie taka gapa - rozstawia Orkanka po kątach aż tylko Quote
elik Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Azula nie daj się, nasi górą :eviltong::multi: Wczoraj Azula wzbogaciła się o 90 zł. Tajemniczy soponsor nie ujawnił swojego nicku, ale z rozpiski domyślam sie, że to Li1, bo w tytule przelewu stało: dla Azy za hotelik luty, marzec oraz 50 zł jednorazowo pozdrawiam Lidia Proszę o potwierdzenie lub sprostowanie, pozdrawiam i ślicznie dziękujemy :painting::iloveyou::Rose: Quote
enia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 elik to prawdziwy "śledczy" :) Li- bardzo dziękujemy!!! Quote
elik Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 li1 napisał(a):Rozpracowalas mnie elik, moje gratulacje. enia napisał(a):elik to prawdziwy "śledczy" :)... No i czego sie ze mnie śmiejom, co :razz: :mad: :errrr: :tard: :nono: :obrazic: Quote
li1 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Widze, ze Alina ma 2 wolne miejsca. Moze by dorzucic jej jeszcze jakiegos pipinowego? Co na to sledczy z ekipa? Ktory pies potrzebuje zmiany klimatu? Czytalam wczesniej , ze maja byc jakies problemy z sasiadem. Quote
elik Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 li1 napisał(a):Widze, ze Alina ma 2 wolne miejsca. Moze by dorzucic jej jeszcze jakiegos pipinowego? Co na to sledczy z ekipa? Ktory pies potrzebuje zmiany klimatu? Czytalam wczesniej , ze maja byc jakies problemy z sasiadem. A ja na to jak na lato :) Quote
enia Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='li1']Widze, ze Alina ma 2 wolne miejsca. Moze by dorzucic jej jeszcze jakiegos pipinowego? Co na to sledczy z ekipa? Ktory pies potrzebuje zmiany klimatu? Czytalam wczesniej , ze maja byc jakies problemy z sasiadem.[/QUOTE] niestety sąsiad nowy jest myśliwym i ma "zrobic porządek" z psami Pipi, jestem za hotelikiem np. dla Płomyka ale nie wiem czy uda nam sie uzbierac... reszte info z wczorajszej wizyty i foty niebawem na wątku Pipi -zapraszam wszystkich :) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Jaka Azunia zgrabna! http://img29.imageshack.us/img29/3731/azik18.jpg Pzdr. Quote
agaciaaa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Coś tu cicho ostatnio ;) Alina, co tam u Azuni, jak się miewa nasze dziecko? ;) Quote
elik Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Dziecko miewa się dobrze, bo dobrze stoją jej finanse. Dzisiaj dopisałam Azuli 71 zł - finanse zebrane na bazarku, który zorganizowałam dla Foksi, a która jak wiem szczęśliwie jest już w domku i nie potrzebuje naszego wsparcia :) Quote
Recommended Posts