Jump to content
Dogomania

Zdążyć na czas...! Pseudoschronisko, Umieralnia w Dobrocinie! Ponad 40 psów czeka..!

Recommended Posts

Posted

Ja sie nie wypowiem ,dla mnie najwazniejszy jest los psów
i nikogo nie prosze o wsparcie ,sama szukam prosze i pukam do drzwi o karme ,pienadz czy rade.....
ale nie o tym chciałam napisac
[B]Prosba Pani S.....prosze o oddawanie koarmy do jej rąk [/B]
[B]gdzyz jest przechwytywana i składowana przez ludzi Pana S..... i PSIAKI JEJ NIE DOSTAJA .....to po pierwsze primo[/B]

[B]nastepna sprawa ,Pani S ...potrzebuje paru smyczek [/B]
[B]niema czym łapac psiaki i przyprowadzac do potencjalnych adoptujących.....[/B]
[B]Moz e macie na zbyciu,top prosze przyslicie na moj adres czy schroniska wDzierzoniowie aby nie trafiły znowu w niepowołane rece.[/B]
[B]wszystko mnie zatrwaza jak czytam[/B]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Demi wywiozła z Dobrocina:
[B]nr 45[/B] – ds we Wro (post 21)
[B]nr 95 i nr 106[/B] młoda Fisia – dt we Wro u p. Lucyny (post 41 i 45)
[B]nr 18 i 19[/B] – ds u znajomej Bianki1 (post 11)
[B]nr 33[/B] – dt u Kikou (post 17)
[B]nr 98[/B] starsza Fisia – dt u ZuziM (post 42)
+ dodatkowa sunia ze szczeniakiem…
+ 2 koty

Razem 9 psów i 2 koty

Posted

Oj, to kiedy sie mam demi z sunia u mnie spodziewac ????
[B]Jutro od 10-tej do ok. 12-tej nie bedzie mnie w domu[/B].
Nie mam mozliwosci zostac.
Mam nadzieje, ze o tej porze akurat nie bedzie......

Posted

Wszystko juz wiem..... rozmawialam z demi.
Moja Fisia - mama .... zostala tez u pani Lucynki, bo sie w niej tez po prostu zakochala ......
Ja dostane inna jeszcze bidunie .... ratlerkowata .... jeszcze jej nie ma na watku, bo byla z innymi psiakami w nie widzianym jeszcze miejscu ...... demi je pokaze, jak bedzie w domu .....

Posted

[quote name='wieso']witaj FOS,
dziekuje za informacje.....
mam jedno pytanie jeszcze, po co sa te organizacje ????
Pozdrawiamy[/QUOTE]
Po to aby pomagac zwierzetom. Pomaja bezposrednio jesli maja fundusze a chyba maszynek do produkcji pieniedzy, na bieząco, w piwnicach nie maja. Wspierasz jakąs organizacje?

Posted

Mamy nowy banerek, i tak sobie myślimy, że za dwa trzy miesiące po drugiej stronie banerka będzie Fnta-Soraja. Czekamy na wiadomości od Lucyny z DT jak się sprawuja pieski i czy wszystkie dobrze spały w nowym miejscu.

Proszę o wiadomość co to jest ta procedura adopcyjna, strasznie to brzmi, a mysmy prawie sie spakowały żeby jutro jechac do Wrocławia. Cierpliwość w takich momentach to ciężkie wyzwanie. teraz rozumiem tego Pana z Olkusza, który adoptował na DS Faksika.

Posted

[quote name='giselle4']wiem skąd
w nocy przywiozł PAN [B]S[/B][/QUOTE]

Jak to Pan S przywiózł nowe pieski? Zbiera te bezpańskie??? To w takim razie chwała mu!

Czy .....ma je z innych źródeł!!!!! Nic nie rozumiem.

Posted

Strasznie się martwię o Fante! Najbardziej to tym, że możecie ją oddać komuś innemu, bo będzie bliżej.

Ona jest wysterylizowane, zgodnie z informacjami. Najchętniej bym ją już wzięła DO DOMU !!!!!

Lucynko proszę o jakieś informacje.

Posted

[quote name='xmartix']Bianko czy ktoś a może założymy tym tymczasom Pani Lucyny wątek to się porobi ogłoszenia i zdjęcia ładne do ogłoszeń się tam umieści, co?[/QUOTE]
Trzeba pomóc p Lucynce ze zdjęciami . Zawsze ja to robiłam , ale jak sie wyprowadziłam , to teraz nie ma kto .
Sasinka , p Lucynki nie ma na dogo . Nie może Ci odpowiedzieć .
Demi też mi coś przywiezie , po starej znajomości :evil_lol:

Posted

jako czlowiek dobrego serca zbiera na gratisie bezdomne

jezu to sie nigdy nie skonczy jakas paranoja!!!!
czy gminy dalej maja z nim umowy?

[quote name='Sasinka']Jak to Pan S przywiózł nowe pieski? Zbiera te bezpańskie??? To w takim razie chwała mu!

Czy .....ma je z innych źródeł!!!!! Nic nie rozumiem.[/QUOTE]

Posted

[B]zaraz po informacji ze jest nowy pies [/B]
[B]prezes naszego schroniska zatelefonowal na policje....[/B]
[B]a oni[/B]
[B]nic nie mozemy zrobic bo....nie mamy wyroku[/B]
[B]to znaczy ze my wyciagamy a pan S dalej bedzie nam,, pomagal,,bo uwaza ze nie mamy pracy z tymi albo bardzo mało......[/B]

Posted

to jest zalosne co sie tam dzieje... zalosny jest pan S ;/ gminy mu nadal placa, ze zwozi psy? Czy nakradl gdzies z ulicy? :[:[:[ szlak mnie trafia... ten caly pan S to powinien w pace siedziec, a nie... ;/ zakaz zwozenia psow powinien miec wydany natychmiastowo, nie wiem na co oni czekaja;/

Posted

[quote name='FOZ']Po to aby pomagac zwierzetom. Pomaja bezposrednio jesli maja fundusze a chyba maszynek do produkcji pieniedzy, na bieząco, w piwnicach nie maja. Wspierasz jakąs organizacje?[/QUOTE]

Witam Fos,
Czy wspieram jakas organizacje, chyba tak......i to niejedna.....ale o tym pisalam juz na innych postach wiec nie bede sie powtarzac....
Mnie juz nie chodzi o fundusze ale o wsparcie moralne w obrone zwierzat... taka organizacja co ma cos do powiedzenia w obronie tych nieszczesc.....a nie jeczec ze nie ma pieniedzy......moze trzeba chodzic od domu do domu......korona z glowy nie spadnie.....mnie nie spadla...
Pozdrawiam

Posted

Sasinka , proszę o nie molestowanie p Lucynki telefonami i sms-ami

Wszystkie pieski będace w DT u p Lucynki będą wydane dopiero po poddaniu normalnej procedurze .
Znaczy to , że beda na wizycie lekarskiej , juz widac , że maja świerzba . Bedą tez poddane sterylizacji .
Pudelka nie ma blizny po sterylce , dlatego najpierw będzie miała USG , a jak nie jest sterylizowana , to bedzie .
Wszystkie 3 suczki są płochliwe , nadpobudliwe , pudelka jest mocno szczekająca .
Suczki bedą do adopcji dopiero za jakiś czas , jak bedą zdrowe i po sterylkach . Żadna suka nie zostanie wydana bez sterylki , tak jak i pies " w typie rasy " lub nadpobudliwy , bez kastracji .
Demi sprawdziła też domek cziłek .Chyba jest zadowolona z domku :cool3::lol: