Jump to content
Dogomania

Zdążyć na czas...! Pseudoschronisko, Umieralnia w Dobrocinie! Ponad 40 psów czeka..!

Recommended Posts

Posted

czerda napisał(a):
Demi a co z Żródłami?
te pan może przyjąć psy tylko rano , bo go potem nie ma , a musi wpierw kilka godz. z nimi pobyć i kiedy? rano? on mógłby najlepiej we wtorek
, ale to wam nie pasuje , to może kiedy?
zresztą jutro się umówimy
acha , jak moni ma robic alegro a wolałaby jak najszybciej a to musi być na konkretnego psa , wybierzcie które jadą i gdzie
a jak sunia dobermanka?

Sara ledwo zipie po zabiegu... ale myślę, ze będzie dobrze.

Ja już swoją propozycje dałam:) myśle, ze jutro Marta napisze, które by do Ciebie jechały :) ale Wy dla tych psów robicie :)

Co do źródeł, to ja mogę dać tam " na siebie" maks 2 psy, bo jak ich nie utrzymam, to co zrobie?
Musze zobaczyć w necie, gdzie te Źródła, trzeba by tam pojechać, zobaczyć, porozmawiać. Bo jak ktoś chce za samo jedzenie tyle bid wziąć, to aż mi sie to niemożliwe wydaje...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żródła , demi to 5 minut do wrocławia,
facet dzwonił tylko do mnie ,ze nie ma misek i jak mamy to lepiej nie plastikowe,
w stodole maq kury i mmalutkie pisklaczki pod lampką a na półkach siana wylegujące sie kocurki , kaczki, jak w skansenie
moge dać do niego numer
tak jak liczyłam ok 100 na mc za psa , moni zdecydowała że możemy wziąć 6-7

Posted

proszę weźcie Ramzesa - jeszcze nie obiecuję, bo muszę to uzgodnić ze sponsorem- ale moze przez 2 miesiące będę wysyłać mu karmę - a jak nie znajdzie domu do tego czasu, będę myśleć dalej, zeby go tak nie zostawić

Posted

Fanta pudelek 1,5 roku. Potwierdzam adopcje, czekamy na wiadomości we wtorek z DT. Jak będzie OK jedziemy z Warszawy samochodem czwartek lub piątek.

Córka nazwała ją Soraya.

Posted

Sasinka napisał(a):
Fanta pudelek 1,5 roku. Potwierdzam adopcje, czekamy na wiadomości we wtorek z DT. Jak będzie OK jedziemy z Warszawy samochodem czwartek lub piątek.

Córka nazwała ją Soraya.

super,że lalunia Soraya będzie miała domek.
Jak będziecie jechać po nią, to może po drodze będzie jeszcze coś do przewiezienia, szkoda na pusto jeździć.

Posted

Proszę , jak ktoś chce pomóc -przeczytajcie moje wcześniejsze prośby -i wątpliwości , miejsca dla psów są , nie wiem tylko czy czy ma sene je zabierac
nie mogę się też skontaktowac z demi, możemi ktoś pomoże

Posted

ja mam prośbę żeby nie utożsamiać mnie od tej chwili ,z fundacją for animals -ponieważ dostałam włąśnie wiadomość od prezesa lub prezeski <bo nadal działają inkognito> , że fundacja NIE ZAJMUJE SIĘ SPRAWĄ ZWERZĄT Z DOBROCINA
no coments
p.s.
wydawało mi się że przez ostatnie 2 tyg cały wolny czas w imieniu pana dyrektora sie tym zajmowałam
chyba coś ze mną niedobrze skoro nie wiedziałam co robię
teraz mogę to robić , bez zmartwień , że nie wiem co robię

Posted

rubin37 napisał(a):
obie pudelki sa po sterylizacji ta druga ma prawie 12lat,nie sa spokrewnione

dziękuję, za informację na temat pudelek, całe szczęście ta grubiutka nie jest w ciąży.
a starsza pudelka jest nie do adopcji - ta wersja dalej jest aktualna?
Na zdjęciach są bardzo podobne, myślałam że spokrewnione .