Jump to content
Dogomania

PILNE!ślepy przytulak w potrzebie.TADZIK POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU.Trzymajcie kciuki!!

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Zrobią allegro - może komuś zginął? Sierść zadbana... Na kogo podać namiar? Gdzie został znaleziony?[/QUOTE]
na to pytanie może odpowiedziec Marlenka.
jednak jakieś kobiety go przyniosły do kliniki więc pewnie w Piasecznie.

Posted

Szukamy dt lub ds. Ogłoszenia konieczne bo nie wyglada na bezdomnego. W czwartek ktoś jedzie po boro do kikou . Trzeba sie skontaktować z nią czy pozwoli go narazie tam podwieżć. W czwartek razem z ozzim z łodzi. I poczekać na finanse aż watek złapie oddech. Jeśli nie o napewno opłata z dołu może byc zaakceptowana we lwowku.zapytam dajcie zielone światło, bo ten sam transport byłby ok. Może jednak ktoś znajdzie mu domek. Jest bardzo ładny. Zaraz poproszę naszych banerkowych cyborgów.

Posted

[quote name='Cajus JB']Ja jestem praktycznie bez kompa. Niewiele mogę. Ta miejscowość koło jakiego większego miasta jest. Nie jestem w stanie czytać całych wątków.[/QUOTE]

Piesek jest w klince w Piasecznie pod Warszawa.

Posted

Dobry wieczór!!!
Ślepota to ułomność z którą psy potrafią sobie radzić.
Myślicie, że weterynarz na prawdę mógłby uśpić zdrowego (??), nie cierpiącego psa, bo dużo psów przebywa w lecznicy.

Ciekawe jak to się ma do etyki zawodowej i poszanowaniem prawa.
Właśnie.

Posted

Piesek został przyniesiony po wypadku przez jakieś kobiety,więc zakładamy,że nikt nie płaci za jego leczenie,ani żywienie.U nas wszystko jest możliwe niestety.Są weci i weci.Jedni się litują,a inni stwierdzają,że taki pies blokuje miejsce płatnego psa,za którego ktoś płaci i mogą pod byle pretekstem uśpić psiaka mówiąc,że na przykład miał jakieś straaaszne powikłania powypadkowe:roll:.Tak,czy siak nie będziemy się przekonywać,czy ci weci mówią prawdę,że psiak ma 2 dni życia.W razie co,jestem awaryjnie awaryjna;)

Posted

[quote name='majqa']Renia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki....:-)[/QUOTE]
Już pisałam Ketuni,że w razie gdyby nic się nie znalazło przez te 2 dni,to mogę go przechwycić na 2 tygodnie,póki dzieciaki mają ferie,bo wtedy byłby z moim starszym(18-letnim) synem u niego w pokoju.Jeżeli byłby zgodny z moim Rambem-rezydentem,to ta awaryjność mogłaby sie przeciągnąć.Jeżeli darliby się za łby,to niestety mógłby zostać tylko 2 tyg,bo potem nie dałabym sobie rady z upilnowaniem towarzystwa.Psiak jest w sumie blisko,także mógłby nawet jutro przyjechać.Ale decyzja-Wasza

Posted

Majqa, Renata5 sprowadzacie mnie 'do rzeczywistości'

Jedni się litują,a inni stwierdzają,że taki pies blokuje miejsce płatnego psa,za którego ktoś płaci
bo ja do tej pory miałam kontakt tylko z tymi pierwszymi.

Awaryjnie awaryjna Renato ...... :modla: :loveu:

Posted

[quote name='Renata5']Już pisałam Ketuni,że w razie gdyby nic się nie znalazło przez te 2 dni,to mogę go przechwycić na 2 tygodnie,póki dzieciaki mają ferie,bo wtedy byłby z moim starszym(18-letnim) synem u niego w pokoju.Jeżeli byłby zgodny z moim Rambem-rezydentem,to ta awaryjność mogłaby sie przeciągnąć.Jeżeli darliby się za łby,to niestety mógłby zostać tylko 2 tyg,bo potem nie dałabym sobie rady z upilnowaniem towarzystwa.Psiak jest w sumie blisko,także mógłby nawet jutro przyjechać.Ale decyzja-Wasza

Renata - czapki z głów

Posted

[quote name='Isadora7']Renata - czapki z głów
Jakie czapki,przeca siedzę w domu na rencie,to jeden awaryjny tymczas wiele mi nie skomplikuje życia,o ile będzie zgodny z pozostałą gromadą

Posted

[quote name='majqa']Jejku, Renia... :multi: dzięki Tobie wzięłam spokojniejszy oddech, pełny będzie dopiero jak niuniuś opuści lecznicę.[/QUOTE]
Ło matko,jeszcze nic pewnego,że do mnie przyjedzie,bo Ketunia pisała,że cały czas szukają jakiegoś hoteliku.Jeżeli znajdą na już,to wcale mój awaryjnie awaryjny nie będzie potrzebny;)