mysza 1 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wiem, że dzwoniła ;), rozmawiałyśmy potem. Nie wiem, nigdy nie spotkałam się z czymś takim- super pies i co dom to się rozmyśla, nieważne, czy ją ogląda czy nie. No nic, zobaczymy, jeszcze mamy jakieś kontakty. Quote
Tora&Faro Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 No nie....znowu?....pozostawię to bez komentarza.....:( Quote
Ewa Marta Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ale co oni mówią, kiedy się rozmyślają? Jakie są powody? No szok po prostu!!! To tak jak Tinka u Megii, tyle domków zaliczyła:-( Ona miala gorzej, bo domy ją brały i oddawały. majeczka przynajmniej nie przeżywa rozczarowań, tylko szczęśliwa biega z Misiem... Quote
Wisełka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Oj szkoda Majeczki :( Podejrzewam, że Pani która była gotowa ją adoptować nie ustaliła tego z mężem, może jemu nie spodobał się pomysł kolejnego psa w domu :( tym bardziej że kobieta tylko na weekendy do domu wpada, ech....... Powodzenia Maja, nie ten domek, to będzie inny :razz: Quote
3 x Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 bazarek po czesci dla Majki :) Słodkości i alkohole kolejny bazarek PONAD 120 pozycji - Filmy i ksiązki Quote
mysza 1 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Wisełka napisał(a):Oj szkoda Majeczki :( Podejrzewam, że Pani która była gotowa ją adoptować nie ustaliła tego z mężem, może jemu nie spodobał się pomysł kolejnego psa w domu :( tym bardziej że kobieta tylko na weekendy do domu wpada, ech....... Powodzenia Maja, nie ten domek, to będzie inny :razz: Też tak przypuszczamy... 3x dzięki Quote
3 x Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 3 x napisał(a):bazarek po czesci dla Majki :) Słodkości i alkohole kolejny bazarek PONAD 120 pozycji - Filmy i ksiązki pff mialam się zacytowac a edytowalam post ale ju sie poprawilam i zacytowalam to co edytowalam ;) czyli pora spac btw w cytowanym poscie - linka do nowego bazarku dla Majki między innymi Quote
Nutusia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ręce z majtkami opadają po prostu! Jedzie, nie jedzie... Dorośli ludzie powinni chyba być bardziej odpowiedzialni. A może się mylę... Ronja, emocji nie zazdroszczę. Quote
Ewanka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Odwiedzam Majeczkę , najczęściej się nie odzywam, ale teraz ... rzeczywiście ręce opadają ... wydawało się, że domek jest tuż, tuż ... a tu znowu trzeba czekać. Majeczko - cierpliwosci ... Twój wymarzony domek przecież gdzies JEST :) Quote
Ania i Kajber Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Do mnie też często dzwonią kobitki o rożne bidy ze strony schroniska- już są zdecydowane, pytaja kiedy moga przyjechać, proszą nieraz , zeby sie konkretnie umowić na wyprowadzenie psa, bo nie maja serca wchodzic na teren schroniska itd...., ,tylko muszą jeszcze uzgodnić z mężem..... Jak to słyszę, to wiem, ze nie przyjadą- maż powie: a po co nam kolejny pies w domu? Quote
gusia0106 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Przyznam, że w sumie to ja podjęłam decyzję na nie. Bo Pani mi zaczęła mówić, że mąż nie wie czy da sobie radę z trzema psami, że oni się jeszcze zastanowią, ale mi coś w tej rozmowie nie przypasowało i powiedziałam, żeby się w takim razie już nie zastanawiali. Quote
Nutusia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ania i Kajber napisał(a):tylko muszą jeszcze uzgodnić z mężem.....Jak to słyszę, to wiem, ze nie przyjadą- maż powie: a po co nam kolejny pies w domu? No ciężko mi to przez palce przechodzi, ale wygląda na to, że mój Mąż to... "psi ideał"! :) Przy czwartym psie zapytał co prawda ile jeszcze wezmę psów, zanim się ze mną rozwiedzie, ale teraz walczy o to, po czyjej stronie łóżka Kreska będzie spała! :) I tak się zastanawiam jaki by mu tu prezent na zbliżającą się wielkimi krokami 25 rocznicę ślubu sprawić... :) Quote
gusia0106 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Nutusia napisał(a):No ciężko mi to przez palce przechodzi, ale wygląda na to, że mój Mąż to... "psi ideał"! :) Przy czwartym psie zapytał co prawda ile jeszcze wezmę psów, zanim się ze mną rozwiedzie, ale teraz walczy o to, po czyjej stronie łóżka Kreska będzie spała! :) I tak się zastanawiam jaki by mu tu prezent na zbliżającą się wielkimi krokami 25 rocznicę ślubu sprawić... :) Piąty pies będzie idealny! :evil_lol: Quote
Nutusia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 gusia0106 napisał(a):Piąty pies będzie idealny! :evil_lol: Cholercia, jak to mówią "jest ryzyko, jest zabawa"... Ale ile faktycznie bym musiała do domu psiątek wziąć, żeby się męża "pozbyć" nadal nie wiem :) Czasami się jednak przydaje - michy psie naszykuje, okno kotu w nocy otworzy... nie mdleje na widok strzykawki... koopale z trawy pozbiera...:) Quote
beka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Nutusia napisał(a):Cholercia, jak to mówią "jest ryzyko, jest zabawa"... Ale ile faktycznie bym musiała do domu psiątek wziąć, żeby się męża "pozbyć" nadal nie wiem :) Czasami się jednak przydaje - michy psie naszykuje, okno kotu w nocy otworzy... nie mdleje na widok strzykawki... koopale z trawy pozbiera...:) Nie myślałaś żeby go sklonować?? ;) Quote
Nutusia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 beka napisał(a):Nie myślałaś żeby go sklonować?? ;) No nie - to byłoby nadużycie, bo wad ma tyleż samo co zalet! :) Quote
Ewa Marta Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Nutusia napisał(a):No nie - to byłoby nadużycie, bo wad ma tyleż samo co zalet! :) No co Ty Nutusia, fajny jest:-) Możesz śmiało klonować;-) Quote
Nutusia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ewa Marta napisał(a):No co Ty Nutusia, fajny jest:-) Możesz śmiało klonować;-) On się tylko tak dobrze maskuje! To już wolałabym sklonować... Tośkę! :) Quote
beka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Nutusia napisał(a):On się tylko tak dobrze maskuje! To już wolałabym sklonować... Tośkę! :) A czy Tosia umie zbierać qupale? jak tak to biorę! Quote
gusia0106 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 A ja sobie koresponduję z Panią w sprawie Mai. Pani z Bydgoszczy jest. Quote
mysza 1 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ja za to z Panią z Poznania ;) i mam kilka namiarów na Warszawę. Jutro się jeden dom wyjaśni i zobaczymy co dalej. Coś się dzieje ;) może nam coś na inne onki zostanie ;) Quote
beka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Mam nadzieje, bo choc mówia że od przybytku głowa nie boli, mnie boli. I zastanawiam sie jak upchnąc 3 psy w dwóch kojcach.. Quote
Nutusia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 beka napisał(a):A czy Tosia umie zbierać qupale? jak tak to biorę! Oczywiście, że umie! W szczególności kocie, stąd wystąpiła konieczność zamknięcia kuwety za drzwiami z kocią klapką. Pomogło, ale swoje sprzątalnicze zapędy przeniosła na psie... A w kociej kuwecie dyżur objęła Kreska - OBŁĘD!!!!! Bierzesz obie?... A co do Mai, widzę że "drgnęło w rajstopach"! Kciuki trzymam, oddech wstrzymuję, Ronja - nie emocjonuj się, dopóki nie pojawi się ostateczna ostateczność :) Quote
Recommended Posts