Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nieźle, nie powiem. A aktywny ten emeryt? Bo Maja go zamęczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Do tego domu w Izabelinie też trzeba będzie pojechać.

Jasne, się pojedzie ;)
Ale pierwszą rozmowę kwalifikacyjną mogę przeprowadzić na miejscu, co?
Organizacyjnie jest mi łatwiej.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nie chcą jej oglądać na żywo - bo wystarczy im zdjęcie pyska. Jaka by nie była - za mała, za duża, za gruba, za chuda - akceptują.
Bo pies powinien mieć dom.

Dla mnie to zdanie już ich kwalifikuje:-) Pięknie powiedziane...... Tyle, że jeśli zostanie podjęta decyzja na tak, to będą w szoku. Jak zobaczą Maję, okaże się, że dostają sunię idealną:-) Nie za małą, nie za dużą, nie za grubą i nie za chudą:-) Do tego piękną niewiarygodnie, o wesołym usposobieniu nie wspomnę:-)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Jasne, się pojedzie ;)
Ale pierwszą rozmowę kwalifikacyjną mogę przeprowadzić na miejscu, co?
Organizacyjnie jest mi łatwiej.

Nie no, pewnie. Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie.;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wiemy ;), ja mam Biankę :)

No jeszcze Aron, dzis przjeżdzą do mnie pies od, a nie ważne, ale musiałam go wziąć bo nie wiadomo gdzie by skończył ....

I te onki z Kielc i nowe z Nowegodworu (3 psy, ładne :()

i miałam wczoraj zgłoszenie o suczce z okolic Żyrazdowa....
itd

Posted

gusia0106 napisał(a):
No ja miałam co najmniej jeszcze jeden fajny telefon. Będę trzymać rękę na pulsie ;)

Zapisuj Kochana, bo jest kilka onków w bardzo poważnej sytuacji :-( głownie samce.
Zresztą Trymer też szuka domu ale on przynjmniej bezpieczny...

Ja też miałam kilka niezłych, niekoniecznie dla Mai ale przydadzą się ;)

Posted

Ha! Izabelin... moje okolice (dzieli nas las) - tereny baaaaaaardzo obfitujące w... patyki! :)
Te wszystkie potencjalne domki po drodze były potrzebne i potrzebnie rezygnowały... TAK BYŁO ZAPISANE W GÓRZE!

Posted

Maja dostała przelew od Tory&Faro na 20 zł- deklaracja stała. Dziękujemy.
Gusia, dopiszesz?

Gosia, nie płać, proszę Cię bardzo, za dużo masz wydatków na nasze psy, np allegro.;)

Posted

mysza 1 napisał(a):

Gosia, nie płać, proszę Cię bardzo, za dużo masz wydatków na nasze psy, np allegro.;)

Spokojnie Kochana...zresztą może już niedługo allegro nie będzie potrzebne - przynajmniej Majeczce;):)

Posted

gusia0106 napisał(a):
A dobrze :)

Na tyle, że w sobotę jedziemy z Majeczką się zapoznać z resztą stada. Kciuki więc wskazane ;)

Aleś się rozpisała......;):mad:

Kciuki za Majeczkę trzymam nieustannie....

Posted

Maja jutro jedzie. Mnie nie będzie i dobrze, bo ja już dziś ryczę z byle powodu.
Gusiu, gdyby Bartek zapomniał, zabierz razem z Mają jej kocyk - on jest trochę obkłaczony, ale pachnie nią, będzie jej łatwiej (będzie leżał w przedpokoju).

Posted

ronja napisał(a):
Maja jutro jedzie. Mnie nie będzie i dobrze, bo ja już dziś ryczę z byle powodu.
Gusiu, gdyby Bartek zapomniał, zabierz razem z Mają jej kocyk - on jest trochę obkłaczony, ale pachnie nią, będzie jej łatwiej (będzie leżał w przedpokoju).

Maja nie jedzie, dom się rozmyślił. Mamy namiary na inne, będziemy sprawdzać. Miejmy nadzieję, że któryś z nich to będzie ten jedyny. Brak mi słow na to wszystko.