mysza 1 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Nieźle, nie powiem. A aktywny ten emeryt? Bo Maja go zamęczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do tego domu w Izabelinie też trzeba będzie pojechać. Quote
gusia0106 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 mysza 1 napisał(a):Nieźle, nie powiem. A aktywny ten emeryt? Bo Maja go zamęczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do tego domu w Izabelinie też trzeba będzie pojechać. Jasne, się pojedzie ;) Ale pierwszą rozmowę kwalifikacyjną mogę przeprowadzić na miejscu, co? Organizacyjnie jest mi łatwiej. Quote
Ewa Marta Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 gusia0106 napisał(a):Nie chcą jej oglądać na żywo - bo wystarczy im zdjęcie pyska. Jaka by nie była - za mała, za duża, za gruba, za chuda - akceptują. Bo pies powinien mieć dom. Dla mnie to zdanie już ich kwalifikuje:-) Pięknie powiedziane...... Tyle, że jeśli zostanie podjęta decyzja na tak, to będą w szoku. Jak zobaczą Maję, okaże się, że dostają sunię idealną:-) Nie za małą, nie za dużą, nie za grubą i nie za chudą:-) Do tego piękną niewiarygodnie, o wesołym usposobieniu nie wspomnę:-) Quote
mysza 1 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 gusia0106 napisał(a):Jasne, się pojedzie ;) Ale pierwszą rozmowę kwalifikacyjną mogę przeprowadzić na miejscu, co? Organizacyjnie jest mi łatwiej. Nie no, pewnie. Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie.;) Quote
Tora&Faro Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Kurcze więc tym razem to ja upolowałam;) :) trzymam kciuki za Majeczkę!!!!!!!! Quote
beka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ale fajny telefon... jakby bylo wiecej domków niż psów ;), to mam jeszcze ze dwa onki do oddania.. Quote
mysza 1 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 beka napisał(a):Ale fajny telefon... jakby bylo wiecej domków niż psów ;), to mam jeszcze ze dwa onki do oddania.. Wiemy ;), ja mam Biankę :) Quote
beka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 mysza 1 napisał(a):Wiemy ;), ja mam Biankę :) No jeszcze Aron, dzis przjeżdzą do mnie pies od, a nie ważne, ale musiałam go wziąć bo nie wiadomo gdzie by skończył .... I te onki z Kielc i nowe z Nowegodworu (3 psy, ładne :() i miałam wczoraj zgłoszenie o suczce z okolic Żyrazdowa.... itd Quote
gusia0106 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 No ja miałam co najmniej jeszcze jeden fajny telefon. Będę trzymać rękę na pulsie ;) Quote
mysza 1 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 gusia0106 napisał(a):No ja miałam co najmniej jeszcze jeden fajny telefon. Będę trzymać rękę na pulsie ;) Zapisuj Kochana, bo jest kilka onków w bardzo poważnej sytuacji :-( głownie samce. Zresztą Trymer też szuka domu ale on przynjmniej bezpieczny... Ja też miałam kilka niezłych, niekoniecznie dla Mai ale przydadzą się ;) Quote
Nutusia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ha! Izabelin... moje okolice (dzieli nas las) - tereny baaaaaaardzo obfitujące w... patyki! :) Te wszystkie potencjalne domki po drodze były potrzebne i potrzebnie rezygnowały... TAK BYŁO ZAPISANE W GÓRZE! Quote
mysza 1 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Maja dostała przelew od Tory&Faro na 20 zł- deklaracja stała. Dziękujemy. Gusia, dopiszesz? Gosia, nie płać, proszę Cię bardzo, za dużo masz wydatków na nasze psy, np allegro.;) Quote
Tora&Faro Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 mysza 1 napisał(a): Gosia, nie płać, proszę Cię bardzo, za dużo masz wydatków na nasze psy, np allegro.;) Spokojnie Kochana...zresztą może już niedługo allegro nie będzie potrzebne - przynajmniej Majeczce;):) Quote
Tora&Faro Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Gusiu i jak wizyta bo ciekawość mnie zżera.....;) Quote
gusia0106 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 A dobrze :) Na tyle, że w sobotę jedziemy z Majeczką się zapoznać z resztą stada. Kciuki więc wskazane ;) Quote
Tora&Faro Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 gusia0106 napisał(a):A dobrze :) Na tyle, że w sobotę jedziemy z Majeczką się zapoznać z resztą stada. Kciuki więc wskazane ;) Aleś się rozpisała......;):mad: Kciuki za Majeczkę trzymam nieustannie.... Quote
ronja Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Maja jutro jedzie. Mnie nie będzie i dobrze, bo ja już dziś ryczę z byle powodu. Gusiu, gdyby Bartek zapomniał, zabierz razem z Mają jej kocyk - on jest trochę obkłaczony, ale pachnie nią, będzie jej łatwiej (będzie leżał w przedpokoju). Quote
Ewanka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ale wieści :) ... kciuki zapewnione ! Majeczka, trzymaj się dzielnie ;) Quote
mysza 1 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ronja napisał(a):Maja jutro jedzie. Mnie nie będzie i dobrze, bo ja już dziś ryczę z byle powodu. Gusiu, gdyby Bartek zapomniał, zabierz razem z Mają jej kocyk - on jest trochę obkłaczony, ale pachnie nią, będzie jej łatwiej (będzie leżał w przedpokoju). Maja nie jedzie, dom się rozmyślił. Mamy namiary na inne, będziemy sprawdzać. Miejmy nadzieję, że któryś z nich to będzie ten jedyny. Brak mi słow na to wszystko. Quote
ronja Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Gusia już do mnie dzwoniła. Maja pecha ma wyjątkowego :( Quote
Recommended Posts