Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Poszukuję kogoś do przeprowadzenia wizyty w Żyrardowie, zupełnie nie moje rewiry, dostałam prośbę z Krakowa.

Mysza sprawdz na mapie pomocy , widzialam tam jedna osobe z Zyrardowa...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
O, wróciłaś?
Jutro będzie do Ciebie dzwoniła Pani, która chce zobaczyć Maję. Nie mogła się dodzwonić dzisiaj a ja nie wiedziałam czy podawać inny numer telefonu, więc jutro powinna dzwonić.

dzwonił ktoś wczoraj, ale ja wracałam starym ogórkiem i byl taki hałas, że i tak nic bym nie słyszała. a potem była u nas mega burza i wyłączyli prąd.

ps.a z Zyrardowa jest chyba Fona

Posted

[quote name='Ellig']Mysza sprawdz na mapie pomocy , widzialam tam jedna osobe z Zyrardowa...
Dziękuję, już mi się przypomniało, znam kogoś osobiście.
[quote name='ronja']dzwonił ktoś wczoraj, ale ja wracałam starym ogórkiem i byl taki hałas, że i tak nic bym nie słyszała. a potem była u nas mega burza i wyłączyli prąd.

ps.a z Zyrardowa jest chyba Fona
Ok, mają dzisiaj dzwonić, zobaczymy.

MyszkaMiki- dziękuję za ogłoszenia dla Mai.

Posted

Gusi nie ma ale piszę, bo potem zapomnę ;)
Gusia, popraw proszę w rozliczeniach- koszt hotelu za kwiecień to 360, nie 321 zł ( wpłaciłam Marcie mniej, bo kupiła coś na bazarku, ale bazarek doliczyłam do dochodu psów)
Opłata za hotel za maj- 372 zł, dodasz jak wrócisz? ;)

Posted

Odpisałam Ci rano a posta nie ma....

Pani dzwoniła, mają z rodziną oglądać Maję ale nie zapeszamy na razie ;) Dam znać jak będą jakieś wieści.

Dziekuję Ci, sama masz szczeniaki na głowie... Dzisiaj poszukam fantów na kolejny bazarek.

Posted

ronja napisał(a):
karma Mai skończyła się miesiąc temu, więc bardzo by się przydała. przez miesiąc zobowiązałam się do karmienia Mai swoją karmą, by w ten sposób "oddać" to, co zjadła moja Ciućka sama częstując się z pojemnika.

No wiesz to chyba jakis zart za to ,ze Ciucka zjadla garstke karmy Ty karmisz Maje przez miesiac.....
Dzisiaj przekaze Ewie Marcie 15 kg karmy dle Mai.
Pozdrawiam:)

Posted

Ellig napisał(a):
No wiesz to chyba jakis zart za to ,ze Ciucka zjadla garstke karmy Ty karmisz Maje przez miesiac.....

Elu, bardzo dziękujemy :loveu:
Jeszcze mam karmę w saszetkach, je ją Bianka, bo to jedyna karma, która jej smakuje :loveu: Tej od Gusi jeszcze nie miałam czasu odebrać.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Jeszcze mam karmę w saszetkach, je ją Bianka, bo to jedyna karma, która jej smakuje :loveu: Tej od Gusi jeszcze nie miałam czasu odebrać.

Mysza, jeśli Bianka je inną karmę, to spokojnie możesz oddać te 15 kg czekające u Gusi innemu psiakowi. To nie ma znaczenia, czy zje ją Amigo, czy Maja, czy są ma już się pogubiłam który psiak;)
Eluniu, jak zwykle ratujesz te psiaki i obdarowujesz karmą:loveu: Skontaktuję się z Ronją i jakoś sie umówimy na przekazanie karmy.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Mysza, jeśli Bianka je inną karmę, to spokojnie możesz oddać te 15 kg czekające u Gusi innemu psiakowi. To nie ma znaczenia, czy zje ją Amigo, czy Maja, czy są ma już się pogubiłam który psiak;)
Eluniu, jak zwykle ratujesz te psiaki i obdarowujesz karmą:loveu: Skontaktuję się z Ronją i jakoś sie umówimy na przekazanie karmy.

Ok, dzięki, na razie dla Amigo kupiłam karmę ale u niego idzie w błyskawicznym tempie. Gusia wyjechana, to odbiorę jak wróci.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Skontaktuję się z Ronją i jakoś sie umówimy na przekazanie karmy.

Dziewczyny, gdyby był problem, zawsze ja mogę pojechać do domu inną drogą (i tak w sumie po drodze) i podrzucić karmę Ronji. W razie czego proszę o tel. lub PW

Posted

Nutusia napisał(a):
Dziewczyny, gdyby był problem, zawsze ja mogę pojechać do domu inną drogą (i tak w sumie po drodze) i podrzucić karmę Ronji. W razie czego proszę o tel. lub PW

Nutusiu, ja myślę intensywnie jak połączyć ewentualne podrzucenie karmy Ronji i odwiedzenie Toscanki:-) Czy Wy jesteście w weekend w domu?

A w ogóle, to chciałam radośnie poinformować, że Majeczka z uwagi na swoje problemy żołądkowe, dostanie 15 kg karmy Hillsa od Ellig:loveu::loveu:Tym razem już dla dorosłych psów, nie dla szczeniaczków, ale jest już w końcu odżywiona i może jeść dobra karmę dla dorosłych psów:-)
A dodatkowe 3 kg tego samego Hillsa dostanie Ciućka - wyjadacz, żeby sobie mogła podkradać karmę, jak jej przyjdzie ochota:eviltong: To jest decyzja Eluni, nie moja, ale bardzo mi się podoba:multi:

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Nutusiu, ja myślę intensywnie jak połączyć ewentualne podrzucenie karmy Ronji i odwiedzenie Toscanki:-) Czy Wy jesteście w weekend w domu?

A w ogóle, to chciałam radośnie poinformować, że Majeczka z uwagi na swoje problemy żołądkowe, dostanie 15 kg karmy Hillsa od Ellig:loveu::loveu:Tym razem już dla dorosłych psów, nie dla szczeniaczków, ale jest już w końcu odżywiona i może jeść dobra karmę dla dorosłych psów:-)
A dodatkowe 3 kg tego samego Hillsa dostanie Ciućka - wyjadacz, żeby sobie mogła podkradać karmę, jak jej przyjdzie ochota:eviltong: To jest decyzja Eluni, nie moja, ale bardzo mi się podoba:multi:

Bardzo dziękuję. Ja też mogę karmę podrzucić, teraz jest kilka dni wolnego.

Posted

Ellig napisał(a):

Ciućka zjadła więcej niż garść. Podjadala kilka-kilkanaście dni zanim się wydało i raczej nie były to małe porcje,skoro piszczala przy każdym ruchu z przejedzenia. A ja honorowa jestem;)
Ewa, Mysza, zapraszamy:)

Pani umówiła się ze mną dziś na18.ale miała potwierdzić dziś.nie potwierdziła, więc nie wiem czy przyjadą. mam nadzieję, że tak, bo pani bardzo rozsądna i zrobiła na mnie dobre wrażenie.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Nutusiu, ja myślę intensywnie jak połączyć ewentualne podrzucenie karmy Ronji i odwiedzenie Toscanki:-) Czy Wy jesteście w weekend w domu?

A, jeśli tak, to ja ABSOLUTNIE nie mogę w najbliższym czasie jechać do Ronji :)
Tak, Ewuś, cały weekend jesteśmy w domu i CZEKAMY!

Posted

Dostałam przelew od Irenki (irenaki) na 250 złPieniądze są od Pani Ewy.
Maja dostaje 100 zł z tego. Gusia, dopisz proszę jak wrócisz. Będziesz miała trochę pisania