Ania i Kajber Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 DZIEWCZYNY, błagam, gdyby został wam jakis domek dla ON-ka z lękiem separacyjnym- najlepiej nie mieszkanie, starsza osoba, dużo przebywajaca w domu- podeślijcie proszę naszego CZARLIEGO: http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-ŁAPY-WYGRYZA-SIĘ-ZNÓW-ZBIERAMY-NA-HOTE-CZARLI-STRACIŁ-DS-! CZARLI wrocił z DS, wył w mieszkaniu, teraz jest w hoteliku w Obornikach Śl., ale nie daję rady finansowo-15 zł/dzień. Już nie wiem, co z nim będzie. NO I TRZYMAM KCIUKI ZA MAJECZKĘ. Quote
mysza 1 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ale tu pusto. Ania, taki dom o którym piszesz to marzenie, mamy Amigo- mixa onka z lękiem separacyjnym, nie możemy go wydac od stycznia :shake: Quote
gusia0106 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Mysza, a jak rozmowy z domkami potencjalnymi? Bo Pani z Bydgoszczy sensowna;) Quote
mysza 1 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 gusia0106 napisał(a):Mysza, a jak rozmowy z domkami potencjalnymi? Bo Pani z Bydgoszczy sensowna;) Nie rozmawiałam :roll: Ja nie wiem czy się nadaję, nerwy mi siadaja już. Do tego moją Sarą się wczoraj zestresowałam i nie dzwoniłam. Mam jeden chętny na Grzybowskiej ale sama nie wiem... Ten z Poznania- widziałaś maila... Podzwonię zaraz, kurde wywala mnie, ciągle o psach gadam a drzwi cieniutkie :evil_lol: Edit: podzwoniłam, jest potencjalnie fajny dom w Podkowie Leśnej, z sunią i kotem do towarzystwa, ale Pan był na rehabilitacji i nie mógł rozmawiać, ma oddzwonić. Muszę się tylko upewnić czy psy mieszkają w domu, no i trzeba na wizytę pojechać. Quote
mysza 1 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dom w Podkowie nie dla Mai, psy głownie biegaja po podwórku, nie śpią na kanapach. Nie bardzo. Może inna oneczka skorzysta. Quote
mala_czarna Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 mysza 1 napisał(a):Dom w Podkowie nie dla Mai, psy głownie biegaja po podwórku, nie śpią na kanapach. Nie bardzo. Może inna oneczka skorzysta. Mysza, przepraszam, że się wtrącam, ale czy to źle, że psy biegają po podwórku? Jesli dom w Podkowie, to jak dobrze rozumiem nie blok, ale jakiś domek jednorodzinny z ogrodzonym terenem? No moja sunia też nie śpi w domu na kanapie. Woli na dywanie. Chyba państwo wiedzą, że maja może biegać po dworze, ale spać w domu? Quote
mysza 1 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 mala_czarna napisał(a):Mysza, przepraszam, że się wtrącam, ale czy to źle, że psy biegają po podwórku? Jesli dom w Podkowie, to jak dobrze rozumiem nie blok, ale jakiś domek jednorodzinny z ogrodzonym terenem? No moja sunia też nie śpi w domu na kanapie. Woli na dywanie. Chyba państwo wiedzą, że maja może biegać po dworze, ale spać w domu? Nie chciałam wchodzić w szczegóły ale ok. Tutaj psy nie śpią w domu, latem w garażu, zimą w jakimś pomieszczeniu ogrzewanym. Do tego Pani chciałaby suczkę raczej stróżującą, na pewno nie tak łagodną do obcych jak Maja. Wielkorotnie byli okradani, od czasu kiedy są psy już nie; bo zawsze jakiś tam szczeka. Mamy inne owczarki do adopcji, moze któryś tam trafi, tzn. któraś, bo to ma być suczka. Quote
mala_czarna Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 No jak tak to rzeczywiście bez sensu. Wchodź w szczegóły, bo później będzie, że się czepiam, a miałaś jednak rację :eviltong: Quote
Nutusia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 O tak, szczegóły ważna rzecz, bo u mnie też psy biegają po podwórku i nie śpią na kanapach...;) Quote
Ellig Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [FONT=Times New Roman]To ważne !!!!!!!!!!!!!!! [/FONT]Nie wydawać psa tym osobom !!! " Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx... Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA. W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach. Dom sprawia wrażenie idealnego. Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. " To jest bardzo powazna sprawa!!!!!!!!!!!!!To nie sa strachy na lachy, to sie dzieje naprawde!!!Sprawa zgloszona do prokuratury, poszukiwane sa osoby , ktore mialy kontakt z p. S. bibliotekarka z Krakowa i proszone o kontakt z Pania [FONT=Arial] Prezes Fundacji AZYL Anną J. z Łodzi, tel na pw. [/FONT] Quote
mysza 1 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Tora&Faro napisał(a):Może ta Bydgoszcz wypali.... Może ;) mamy coś tam jeszcze do sprawdzenia. Zobaczymy. Quote
ronja Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Maja z jakiegoś spaceru (teraz jest w parze z niewidomym Jurysiem) i z dziś reszta zdjęć Quote
mysza 1 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Fajna z nich para, w ogóle superowe te psiaki:loveu: Quote
beka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Mysza, jak ktos sie zdecyduje na Maję to Miśka dorzuc jako gratis ;) Quote
Nutusia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ech ten majuśkowy wzrok, gdy patrzy na człowieka (robiącego zdjęcie). "Powiedz słowo, a zrobię co zechcesz!"... :) Quote
Tora&Faro Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Bezbłędny jest team Maja&Misio:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewanka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Majuśka rozbrajająca :loveu: ... szkoda, że ten właściwy domek jej jeszcze nie wypatrzył. Quote
Bazyliszek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Zapraszam do wklejenia psiaka na wątek http://www.dogomania.pl/threads/187840-Owczarki-i-owczarkowate-w-potrzebie-w%C4%85tek-zbiorowy?p=14908798#post14908798 Quote
mysza 1 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Bazyliszek napisał(a):Zapraszam do wklejenia psiaka na wątek http://www.dogomania.pl/threads/187840-Owczarki-i-owczarkowate-w-potrzebie-w%C4%85tek-zbiorowy?p=14908798#post14908798 Ale tam śliczne psiaki domów szukają, biedaki. Quote
gusia0106 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Potrzeba nam dla Majeczki przedadopcyjna w Bydgoszczy. Znacie tam kogoś? Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 gusia0106 napisał(a):Potrzeba nam dla Majeczki przedadopcyjna w Bydgoszczy. Znacie tam kogoś? Kurde, mapy pomocy nie działają, stare linki są i nie można nic znaleźć. Nikt mi nie przychodzi do głowy. Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Mam :multi: Estera jest modem na dogo KUJAWSKO-POMORSKIE Estera Bydgoszcz (woj.kujawsko-pomorskie) [email protected] gg 6099470 kom. 602 831 840 jestem wolontariuszka w Bydgoskim schronisku. posiadam aparat cyfrowy. mogę sprawdzać domki. Limonka - Sandra Bydgoszcz (woj. kuj.- pom.) osiedle Bartodzieje [email protected] Tel. kom. : 668030584 GG: 5851861 Jestem wolontariuszką w bydgoskim schroniksu. Quote
Recommended Posts