Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Znowu poluję na cafeanimal ;) i podrzuciłam Mai i Amigo gumtree.

Ja też zapolowałam na cafeanimal...wrzuciłam szczeniory i Maję, może coś się uda;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
A ten...a ja koresponduję z Panią w sprawie Mai...ale na razie żadnych konkretów

Skąd ta Pani? Bo do Gosi pisała jakaś i ja też zaczęłam korespondecję ;) Pani z Jastrzębia, dopiero lipiec sierpień moze wziąc psa.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Skąd ta Pani? Bo do Gosi pisała jakaś i ja też zaczęłam korespondecję ;) Pani z Jastrzębia, dopiero lipiec sierpień moze wziąc psa.

Z Bydgoszczy ;)

Posted

upał? nie szkodzi ;)

od jakiegoś czasu uczymy Maję aportowania piłki. gumowe zabawki oddaje bez problemu do aportu (patyka nie odda za żadne skarby). ślicznie wraca z zabawką, siada na komendę i oddaje piłeczkę

(ta czarna kropeczka z białą obwódką po prawej stronie na górze, to Miś:) )

Posted

[quote name='mysza 1']Znowu poluję na cafeanimal ;) i podrzuciłam Mai i Amigo gumtree.
Upolowałam :evil_lol::eviltong:
[quote name='Wisełka']I oby się biły. Jest dziś w METRZE, była już kiedyś?
Super, nie pamiętam, Amigo na pewno był a Maja chyba nie.
Miałam już 2 telefony- jeden z Katowic (nie jestem handlarzem psami, nie, nie, jaka cena by była za tego psa?, ze schroniska? Ale nie jest uszkodzona?:angryy:)
- drugi od młodej dziewczyny, wolontariuszki ze schroniska we Wrocławiu, teraz przeprowadza sie do Żyradowa, jest w szpitalu, jak wyjdzie ma dzwonić. Dom z ogrodem i drugi pies, kastrowany mieszniec.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Owszem, upolowałaś.
Pierwszy telefon zadzwonił do mnie o 6:50 :angryy:

:evil_lol:

:evil_lol: a u mnie była cisza, dopiero po 8 ktoś zadzwonił. Ale to nie ja upolowałam tylko Gosia, są tez szczeniory i ja zmieniałam na 2 lata a w ogłoszeniu są 3. Także nie moja wina :eviltong:

Posted

mysza 1 napisał(a):
:evil_lol: a u mnie była cisza, dopiero po 8 ktoś zadzwonił. Ale to nie ja upolowałam tylko Gosia, są tez szczeniory i ja zmieniałam na 2 lata a w ogłoszeniu są 3. Także nie moja wina :eviltong:

No to ten....idę dzisiaj o 16 na przedadopcyjną. Co Wy na to?:)

Posted

gusia0106 napisał(a):
No to ten....idę dzisiaj o 16 na przedadopcyjną. Co Wy na to?:)

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale napisz coś więcej. A psa nie chcą oglądać?

No to tak. Wizyta jest w centrum bo Pani jeszcze pracuje i mieszka w Warszawie, ale na weekendy jeździ do męża, który już jest na emeryturze i mieszka w ich domu jednorodzinnym w Izabelinie.

Przez 15 lat mieli sunię owczarka, która musiała zostać uśpiona bo pojawił się nowotwór, który mimo operacji dał przerzuty.
Nic się nie dało zrobić.

Maja na stałe mieszkałaby w Izabelinie, w domu. Stała obecność człowieka, spacery, ruch, weterynarz - wszystko zapewnione.

Nie chcą jej oglądać na żywo - bo wystarczy im zdjęcie pyska. Jaka by nie była - za mała, za duża, za gruba, za chuda - akceptują.
Bo pies powinien mieć dom.