Tora&Faro Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Maja nieustannie w ruchu:) I oczywiście z ukochaną piłeczką:) Quote
ronja Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Gosia, prześliczne zdjęcia. z takimi fotami, musi znaleźć dom, nie ma innego wyjścia:) Quote
Tora&Faro Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ronja napisał(a):Gosia, prześliczne zdjęcia. z takimi fotami, musi znaleźć dom, nie ma innego wyjścia:) Modelka śliczna to i fotki fajne:):):) a te domy to ja już nie wiem czego chcą....takiego skarbu nie doceniają:shake: Quote
Wisełka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Bo Majeczka czuje się super tam gdzie jest :loveu: :loveu: :loveu: i stąd takie fajoskie fotki ;) 3mamy kciuki za domek :loveu: Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Tora&Faro napisał(a): Tora&Faro napisał(a):Piękny profil:) Śliczna jest prawda?:loveu: Piękne:loveu:- koniecznie do allegro. :eviltong: Quote
Tora&Faro Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mysza 1 napisał(a):Piękne:loveu:- koniecznie do allegro. :eviltong: Tak jest!!!:) dzisiaj podmienię:) Quote
Diora Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 http://img819.imageshack.us/img819/7553/70600862.jpg Jaka dostojna :) Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Majuśka dostała wpłatę od 3x- 10 zł. Dzięki:loveu: Zdjęcia w biegu też są super, oddają jej temperament (częściowo przynajmniej ;)) Też bym dała do allegro. (Kiedyś mnie zabije biedna Gosia:evil_lol:) Quote
Tora&Faro Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mysza 1 napisał(a):Majuśka dostała wpłatę od 3x- 10 zł. Dzięki:loveu: Zdjęcia w biegu też są super, oddają jej temperament (częściowo przynajmniej ;)) Też bym dała do allegro. (Kiedyś mnie zabije biedna Gosia:evil_lol:) nie zabije, nie zabije....dla dobra Majusi wszystko:loveu: Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Miałam dosyć fajny telefon w sprawie Mai, mam nadzieję, że nie przeraziłam Pani procedurami adopcyjnymi ;) Ma dzwonić do Marty, brzmiała sensownie. Quote
ronja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 super, trzymam kciuki zaraz będą fotki Mai z nowym prezentem, który przypadł do gustu również Bubce. Maja pierdoła bała się zabrać piłeczkę Bubie. Misiowi się nie boi... Quote
Tora&Faro Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 A Pani jest z Wa-wy? byłoby super gdyby Maja została gdzieś w zasięgu ręki.... Quote
ronja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 (Bubka uwielbia Misia, jak tylko dosięga, liże go po pyszczku i chce się bawić - niestety to nie jest size Misia;) ) Quote
ronja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Tora&Faro napisał(a):A Pani jest z Wa-wy? byłoby super gdyby Maja została gdzieś w zasięgu ręki.... z Serocka;) muszę chyba pochować wszystkie zabawki, by Maję nie rozpraszały przy wizycie... Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ronja napisał(a):z Serocka;) muszę chyba pochować wszystkie zabawki, by Maję nie rozpraszały przy wizycie... Ona jest niemożliwa, zawsze to atut, pies umie się sobą zająć. A sznurek taki długi przyszedł? Quote
Tora&Faro Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ronja napisał(a):z Serocka;) muszę chyba pochować wszystkie zabawki, by Maję nie rozpraszały przy wizycie... To dosyć blisko...super:) ...jakąś piłeczkę jej zostaw, niech pokaże Pani jak pięknie aportuje:loveu:, bo jak nie to i tak pewnie znajdzie sobie patola w rozmiarze XXL i jeszcze się Pani wystraszy;) PS wysłałam Ci fotki Bubelki:) Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ogólnie dom wydaje się fajny- psiak do towarzystwa, Mefik ;), znaleziona sunia odeszła niedawno, żyła u Państwa 2,5 roku, bardzo chorowała, znaleziona jako staruszka. Dom z ogródkiem, dziennikarze, dużo w domu, dzieci, nie wiem w jakim wieku. Oczywiście psy są w domu. Quote
ronja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mysza 1 napisał(a):Ona jest niemożliwa, zawsze to atut, pies umie się sobą zająć. A sznurek taki długi przyszedł? tak, sznurek jest, ale zostawiłam go dla Emi, bo w ogródku mamy do zabawy taki mega wielki, który kupiłam z myślą o Misiu, ale on tylko piłeczkę lubi. on nigdy wcześniej nie chciał bawić się zabawkami, a teraz sam się nakręca piłeczką, podskakuje jak konik, turla się z piłką w zębach:loveu:. mam filmik. wgram wieczorem Tora&Faro napisał(a):To dosyć blisko...super:) ...jakąś piłeczkę jej zostaw, niech pokaże Pani jak pięknie aportuje:loveu:, bo jak nie to i tak pewnie znajdzie sobie patola w rozmiarze XXL i jeszcze się Pani wystraszy;) PS wysłałam Ci fotki Bubelki:) dzięki za fotki:loveu: a tak w ogóle pójdzie Maja, pójdzie Miś i ja zostanę całkiem sama:-(:razz: to moje dwa ukochane psiaki Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Tora&Faro napisał(a):To dosyć blisko...super:) ...jakąś piłeczkę jej zostaw, niech pokaże Pani jak pięknie aportuje:loveu:, bo jak nie to i tak pewnie znajdzie sobie patola w rozmiarze XXL i jeszcze się Pani wystraszy;) PS wysłałam Ci fotki Bubelki:) A Bubelka ma wątek? Patrzę i patrzę, wszystkie psiaki ładne ale ona to naprawdę nieurodna ;) Miała szczęście w nieszczęściu z tym porodem na oczach dziewczyn, bo zycie by skończyła w schronie na pewno... Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ronja napisał(a):tak, sznurek jest, ale zostawiłam go dla Emi, bo w ogródku mamy do zabawy taki mega wielki, który kupiłam z myślą o Misiu, ale on tylko piłeczkę lubi. on nigdy wcześniej nie chciał bawić się zabawkami, a teraz sam się nakręca piłeczką, podskakuje jak konik, turla się z piłką w zębach:loveu:. mam filmik. wgram wieczorem dzięki za fotki:loveu: a tak w ogóle pójdzie Maja, pójdzie Miś i ja zostanę całkiem sama:-(:razz:to moje dwa ukochane psiaki To musi być widok :loveu:, piłka jest hitem:evil_lol:, do głowy mi nie przyszło, że będzie taki zafascynowany, kupowałam z myślą o Mai. Zobaczymy czy tak pójdą ;), załatwimy nowe ulubione ;) Quote
ronja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Bubelka nie ma swojego wątku. Fakt, że jest nieurodziwa, ale charakter ma fajny. Szkoda tylko, że tego nie widać na fotkach:( Wczoraj Bubelka nie dawala żyć Gosi i Przemkowi tak się przymilała. Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Wygląda na przylepkę, znajdzie swoich ludzi na pewno ;) Quote
Recommended Posts