Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
Gosia, prześliczne zdjęcia.
z takimi fotami, musi znaleźć dom, nie ma innego wyjścia:)

Modelka śliczna to i fotki fajne:):):)

a te domy to ja już nie wiem czego chcą....takiego skarbu nie doceniają:shake:

Posted

Majuśka dostała wpłatę od 3x- 10 zł. Dzięki:loveu:

Zdjęcia w biegu też są super, oddają jej temperament (częściowo przynajmniej ;)) Też bym dała do allegro. (Kiedyś mnie zabije biedna Gosia:evil_lol:)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Majuśka dostała wpłatę od 3x- 10 zł. Dzięki:loveu:

Zdjęcia w biegu też są super, oddają jej temperament (częściowo przynajmniej ;)) Też bym dała do allegro. (Kiedyś mnie zabije biedna Gosia:evil_lol:)

nie zabije, nie zabije....dla dobra Majusi wszystko:loveu:

Posted

super, trzymam kciuki

zaraz będą fotki Mai z nowym prezentem, który przypadł do gustu również Bubce. Maja pierdoła bała się zabrać piłeczkę Bubie. Misiowi się nie boi...

Posted

Tora&Faro napisał(a):
A Pani jest z Wa-wy? byłoby super gdyby Maja została gdzieś w zasięgu ręki....

z Serocka;)
muszę chyba pochować wszystkie zabawki, by Maję nie rozpraszały przy wizycie...

Posted

ronja napisał(a):
z Serocka;)

Ona jest niemożliwa, zawsze to atut, pies umie się sobą zająć. A sznurek taki długi przyszedł?

Posted

ronja napisał(a):
z Serocka;)

To dosyć blisko...super:)
...jakąś piłeczkę jej zostaw, niech pokaże Pani jak pięknie aportuje:loveu:, bo jak nie to i tak pewnie znajdzie sobie patola w rozmiarze XXL i jeszcze się Pani wystraszy;)

PS wysłałam Ci fotki Bubelki:)

Posted

Ogólnie dom wydaje się fajny- psiak do towarzystwa, Mefik ;), znaleziona sunia odeszła niedawno, żyła u Państwa 2,5 roku, bardzo chorowała, znaleziona jako staruszka.
Dom z ogródkiem, dziennikarze, dużo w domu, dzieci, nie wiem w jakim wieku.
Oczywiście psy są w domu.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ona jest niemożliwa, zawsze to atut, pies umie się sobą zająć. A sznurek taki długi przyszedł?

tak, sznurek jest, ale zostawiłam go dla Emi, bo w ogródku mamy do zabawy taki mega wielki, który kupiłam z myślą o Misiu, ale on tylko piłeczkę lubi. on nigdy wcześniej nie chciał bawić się zabawkami, a teraz sam się nakręca piłeczką, podskakuje jak konik, turla się z piłką w zębach:loveu:. mam filmik. wgram wieczorem

Tora&Faro napisał(a):
...jakąś piłeczkę jej zostaw, niech pokaże Pani jak pięknie aportuje:loveu:, bo jak nie to i tak pewnie znajdzie sobie patola w rozmiarze XXL i jeszcze się Pani wystraszy;)

dzięki za fotki:loveu:

a tak w ogóle pójdzie Maja, pójdzie Miś i ja zostanę całkiem sama:-(:razz: to moje dwa ukochane psiaki

Posted

Tora&Faro napisał(a):

A Bubelka ma wątek? Patrzę i patrzę, wszystkie psiaki ładne ale ona to naprawdę nieurodna ;) Miała szczęście w nieszczęściu z tym porodem na oczach dziewczyn, bo zycie by skończyła w schronie na pewno...

Posted

ronja napisał(a):
tak, sznurek jest, ale zostawiłam go dla Emi, bo w ogródku mamy do zabawy taki mega wielki, który kupiłam z myślą o Misiu, ale on tylko piłeczkę lubi. on nigdy wcześniej nie chciał bawić się zabawkami, a teraz sam się nakręca piłeczką, podskakuje jak konik, turla się z piłką w zębach:loveu:. mam filmik. wgram wieczorem

dzięki za fotki:loveu:

a tak w ogóle pójdzie Maja, pójdzie Miś i ja zostanę całkiem sama:-(:razz:to moje dwa ukochane psiaki

To musi być widok :loveu:, piłka jest hitem:evil_lol:, do głowy mi nie przyszło, że będzie taki zafascynowany, kupowałam z myślą o Mai.
Zobaczymy czy tak pójdą ;), załatwimy nowe ulubione ;)

Posted

Bubelka nie ma swojego wątku. Fakt, że jest nieurodziwa, ale charakter ma fajny. Szkoda tylko, że tego nie widać na fotkach:( Wczoraj Bubelka nie dawala żyć Gosi i Przemkowi tak się przymilała.