Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maja potrzebuje swojego człowieka. Kiedyś jedzenie było dla niej priorytetem, teraz, gdy ma nałożone w misce, a zaczynam ją głaskać, woli poprzytulać się do mnie. W ogóle już się nasyciła, bo bawi się suchą karmą, podrzuca sobie kuleczki i nosi na posłanko. Widać, że najszczęsliwsza jest wtedy, gdy poświęcamy jej uwagę, bawimy się z nią w ogródku.

Posted

[quote name='ronja']Maja potrzebuje swojego człowieka. Kiedyś jedzenie było dla niej priorytetem, teraz, gdy ma nałożone w misce, a zaczynam ją głaskać, woli poprzytulać się do mnie. W ogóle już się nasyciła, bo bawi się suchą karmą, podrzuca sobie kuleczki i nosi na posłanko. Widać, że najszczęsliwsza jest wtedy, gdy poświęcamy jej uwagę, bawimy się z nią w ogródku.[/QUOTE]
A samotna emerytka, mało aktywna, mieszkanie?

Posted

mieszkanie ok, samotna emerytka też, mało aktywna - nie bardzo do temperamentu Mai. Maja powinna się wyszaleć - albo długie spacery albo zabawy w aportowanie, z innymi psami. Ona lubi ruch, lubi się bawić.

Posted

[quote name='ronja']mieszkanie ok, samotna emerytka też, mało aktywna - nie bardzo do temperamentu Mai. Maja powinna się wyszaleć - albo długie spacery albo zabawy w aportowanie, z innymi psami. Ona lubi ruch, lubi się bawić.[/QUOTE]
Właśnie, mam taka opcję, nie byłam na wizycie, bo wg mnie to nie miejsce dla Mai.
Same jakieś nietrafione propozycje...

Posted

[quote name='mysza 1']A samotna emerytka, mało aktywna, mieszkanie?

To może moj CZARLI- on nie potrzebuje zbyt wiele spacerów, nie jest najmłodszy , swietnie sie czuje w mieszkaniu, byleby nie sam, bo wtedy wyje.
http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-A-APY-WYGRYZA-SIAE-BA-AGA-O-DEKARACJE-Brak-330-zA-otych/page12

Albo mam jeszcze jednego takiego,DON-KA długowłosego ,MARS, -ok. 5-6 LATw schronie w Łodzi też nie lubi byc sam, ale nie lubi spaceró,nie lubi też opuszczac swojego boxu i budy- najlepiej, jak sie z nim siedzi w boxie.Nie lubi innych zwierzat/
Mogę podesłać jego zdjęcia .

Posted

[quote name='Ania i Kajber']To może moj CZARLI- on nie potrzebuje zbyt wiele spacerów, nie jest najmłodszy , swietnie sie czuje w mieszkaniu, byleby nie sam, bo wtedy wyje.
http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-A-APY-WYGRYZA-SIAE-BA-AGA-O-DEKARACJE-Brak-330-zA-otych/page12

Albo mam jeszcze jednego takiego,DON-KA długowłosego ,MARS, -ok. 5-6 LATw schronie w Łodzi też nie lubi byc sam, ale nie lubi spaceró,nie lubi też opuszczac swojego boxu i budy- najlepiej, jak sie z nim siedzi w boxie.Nie lubi innych zwierzat/
Mogę podesłać jego zdjęcia .
Nie wiem czy ktoś zechce prosto ze schronu wziąć...Zadzwonię i zapytam.
Mam jeszcze Biankę.
Wiesz, wyjący to jednak do domu, samotna osoba czasem musi wyjść a w bloku sąsiedzi są.

Posted

[quote name='Tora&Faro']Uprzejmie informuję że przekazuję na konto Majeczki 88,00 zł z bazarku (szczeniory&Maja&Amigo;)) który wreszcie udało mi się rozliczyć:)[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu::multi:

Posted

[quote name='mysza 1']Nie wiem czy ktoś zechce prosto ze schronu wziąć...Zadzwonię i zapytam.
Mam jeszcze Biankę.
Wiesz, wyjący to jednak do domu, samotna osoba czasem musi wyjść a w bloku sąsiedzi są.[/QUOTE]

Ale CZARLI, jakby co , to nie ze schronu, tylko z hoteliku w Obornikach Śląskich.

Posted

[quote name='Ewanka']Co u Majeczki, czy nadal tak kocha wszelakie kijki ? ;)[/QUOTE]
kocha kijki, ale nie pogardzi gumową zabawką :)
gumowe łatwiej oddaje, wystarczy powiedzieć siad i utrzymać komendę i można zabrać jej zabawkę i rzucić.

Posted

[quote name='Ewanka']Na tym ostatnim zdjęciu robi 'słodkie oczy' do kogoś z aparatem ;)[/QUOTE]

Uwielbiam takie właśnie fotki Mai:loveu: zresztą Misia też...Ronja potrafi zaczarować każdego psa...:)

PS Zajrzałam na pierwszą...sytuacja finansowa Mai jest równie nieciekawa jak Amigo:( a jest koniec miesiąca i kolejne wydatki....