3 x Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 dzisiaj kończy się bazarek dla Amigo (m.in) i Maję klik może ktoś jeszcze sie skusi co ? Quote
gusia0106 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='mysza 1']Gusia, pisałaś w sprawie wizyty do kogoś?[/QUOTE] No nie, bo poprosiłam Panią o dane kontaktowe i cisza.... Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='gusia0106']No nie, bo poprosiłam Panią o dane kontaktowe i cisza....[/QUOTE] O w mordkę, Maja to ma szczęście, naprawdę... Quote
emilak Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 sorry za off'a ale potrzebna pilna pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/1879...inaczej-schron!!! Quote
ronja Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Maja potrzebuje swojego człowieka. Kiedyś jedzenie było dla niej priorytetem, teraz, gdy ma nałożone w misce, a zaczynam ją głaskać, woli poprzytulać się do mnie. W ogóle już się nasyciła, bo bawi się suchą karmą, podrzuca sobie kuleczki i nosi na posłanko. Widać, że najszczęsliwsza jest wtedy, gdy poświęcamy jej uwagę, bawimy się z nią w ogródku. Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ronja']Maja potrzebuje swojego człowieka. Kiedyś jedzenie było dla niej priorytetem, teraz, gdy ma nałożone w misce, a zaczynam ją głaskać, woli poprzytulać się do mnie. W ogóle już się nasyciła, bo bawi się suchą karmą, podrzuca sobie kuleczki i nosi na posłanko. Widać, że najszczęsliwsza jest wtedy, gdy poświęcamy jej uwagę, bawimy się z nią w ogródku.[/QUOTE] A samotna emerytka, mało aktywna, mieszkanie? Quote
ronja Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 mieszkanie ok, samotna emerytka też, mało aktywna - nie bardzo do temperamentu Mai. Maja powinna się wyszaleć - albo długie spacery albo zabawy w aportowanie, z innymi psami. Ona lubi ruch, lubi się bawić. Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ronja']mieszkanie ok, samotna emerytka też, mało aktywna - nie bardzo do temperamentu Mai. Maja powinna się wyszaleć - albo długie spacery albo zabawy w aportowanie, z innymi psami. Ona lubi ruch, lubi się bawić.[/QUOTE] Właśnie, mam taka opcję, nie byłam na wizycie, bo wg mnie to nie miejsce dla Mai. Same jakieś nietrafione propozycje... Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Zapraszam na bazarek kosmetyczny http://www.dogomania.pl/threads/188017-KOSMETYCZNY-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-pr%C3%B3bki-perfum-Lancome-Body-Shop-na-kilka-ps%C3%B3w-do-30.06-do-20 Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Musiałam Maję zdjąć z podpisu, w podstawie jest za duża, nie umiem zmniejszyć a jeden mod poluje na mój podpis ;) :( Quote
Ania i Kajber Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='mysza 1']A samotna emerytka, mało aktywna, mieszkanie? To może moj CZARLI- on nie potrzebuje zbyt wiele spacerów, nie jest najmłodszy , swietnie sie czuje w mieszkaniu, byleby nie sam, bo wtedy wyje. http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-A-APY-WYGRYZA-SIAE-BA-AGA-O-DEKARACJE-Brak-330-zA-otych/page12 Albo mam jeszcze jednego takiego,DON-KA długowłosego ,MARS, -ok. 5-6 LATw schronie w Łodzi też nie lubi byc sam, ale nie lubi spaceró,nie lubi też opuszczac swojego boxu i budy- najlepiej, jak sie z nim siedzi w boxie.Nie lubi innych zwierzat/ Mogę podesłać jego zdjęcia . Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ania i Kajber']To może moj CZARLI- on nie potrzebuje zbyt wiele spacerów, nie jest najmłodszy , swietnie sie czuje w mieszkaniu, byleby nie sam, bo wtedy wyje. http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-A-APY-WYGRYZA-SIAE-BA-AGA-O-DEKARACJE-Brak-330-zA-otych/page12 Albo mam jeszcze jednego takiego,DON-KA długowłosego ,MARS, -ok. 5-6 LATw schronie w Łodzi też nie lubi byc sam, ale nie lubi spaceró,nie lubi też opuszczac swojego boxu i budy- najlepiej, jak sie z nim siedzi w boxie.Nie lubi innych zwierzat/ Mogę podesłać jego zdjęcia . Nie wiem czy ktoś zechce prosto ze schronu wziąć...Zadzwonię i zapytam. Mam jeszcze Biankę. Wiesz, wyjący to jednak do domu, samotna osoba czasem musi wyjść a w bloku sąsiedzi są. Quote
Tora&Faro Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Uprzejmie informuję że przekazuję na konto Majeczki 88,00 zł z bazarku (szczeniory&Maja&Amigo;)) który wreszcie udało mi się rozliczyć:) Quote
mysza 1 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Tora&Faro']Uprzejmie informuję że przekazuję na konto Majeczki 88,00 zł z bazarku (szczeniory&Maja&Amigo;)) który wreszcie udało mi się rozliczyć:)[/QUOTE] Dziękujemy :loveu::multi: Quote
Ania i Kajber Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='mysza 1']Nie wiem czy ktoś zechce prosto ze schronu wziąć...Zadzwonię i zapytam. Mam jeszcze Biankę. Wiesz, wyjący to jednak do domu, samotna osoba czasem musi wyjść a w bloku sąsiedzi są.[/QUOTE] Ale CZARLI, jakby co , to nie ze schronu, tylko z hoteliku w Obornikach Śląskich. Quote
mysza 1 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Ania i Kajber']Ale CZARLI, jakby co , to nie ze schronu, tylko z hoteliku w Obornikach Śląskich.[/QUOTE] Ok, tylko wyje ;) Będę pamiętać. Quote
Ewanka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Co u Majeczki, czy nadal tak kocha wszelakie kijki ? ;) Quote
ronja Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Ewanka']Co u Majeczki, czy nadal tak kocha wszelakie kijki ? ;)[/QUOTE] kocha kijki, ale nie pogardzi gumową zabawką :) gumowe łatwiej oddaje, wystarczy powiedzieć siad i utrzymać komendę i można zabrać jej zabawkę i rzucić. Quote
Ewanka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Na tym ostatnim zdjęciu robi 'słodkie oczy' do kogoś z aparatem ;) Quote
Tora&Faro Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Ewanka']Na tym ostatnim zdjęciu robi 'słodkie oczy' do kogoś z aparatem ;)[/QUOTE] Uwielbiam takie właśnie fotki Mai:loveu: zresztą Misia też...Ronja potrafi zaczarować każdego psa...:) PS Zajrzałam na pierwszą...sytuacja finansowa Mai jest równie nieciekawa jak Amigo:( a jest koniec miesiąca i kolejne wydatki.... Quote
Recommended Posts