Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianeczko, trzymaj mi się tam. Będzie dobrze.

Mam 5 książek do wystawienia na bazarek, ale nigdy tego nie robiłam. Muszę przejrzeć bazarki i zobaczyć jak to wygląda i popołudniu wystawię.

Posted

Zerduszko - jestem i ja. Bidna mała... Rzeczywiście trzeba się dowiedzieć o koszty - jaka jest konkretna suma, wtedy lepiej się zbiera.

Dla chcących wystawić bazarek - służę pomocą. Potrzebuję jedynie zdjęcia, opisy i sugerowane ceny i będę prosiła o rozliczenia i podnoszenie osobę, która chce wystawić rzeczy (ostatnio bardzo często mnie nie ma i do dogo mam ograniczony dostęp).
Sama niestety mam obecnie zapaść finansowa :(

Posted

Czekam na telefon ze szpitala... Marzy mi się,że przyjdzie taki dzień, że wyleczona i wypielęgnowana Bianca będzie wyglądać tak:

To 13 letni dziadek mojego bolonczyka, piękny staruszek,prawda?

Posted

Właśnie rozmawiałam z kliniką. Dobre wieści: USG nie wykazało ropomacicza ani innych nieprawidłowości, RTG nie wykazało przerzutów, wyniki krwi niezłe. Odbieram ją po 17.00.Podobno zjadła i nie jest taka apatyczna jak wczoraj.Potem wypiszę wyniki krwi.Zalecane pilna sterylizacja, masektomia i usunięcie zepsutych zębów i kamienia. Jednym słowem ,starsza pani po operacjach ma szanse na dłuuugie życie :)

Posted

Biancia już w domu,mój TZ ją odebrał, pochodziła po ogrodzie, po domu i teraz leży w legowisku. Jest w dobrej kondycji, pomerduje ogonkiem.Potem wpiszę wyniki. Jutro porobię jej zdjęcia.

Posted

Tak, na fotce jest Bianca po obcięciu (patrz 1 post).Dziwne, bo loki na grzywce się rozprostowały, czasami zastanawiam co to za mix: bolognese, bichone frise, maltan ;) Wieczorem wrzucę nowe fotki.
W pierwszym poscie dodałam nowy opis suni, zajrzyjcie :)