Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie ze bedziemy trzymać . Z bazarkami zrobimy tak - jeden bedzie tylko na Bianeczke a drugi na skarpetę . Jak coś bedzie ponad 100 zł to przelejemy na skarpete . Zobacze co nam sie uzbiera na bazarki . Ja chcę wystawić parę prac ręcznie malowanych i ciuchy wiec mozna zrobić spokojnie 2 bazarki .

Posted

Zróbmy bazarek. Jak sie okaże, ze operacja jest droższa, to coś dołożymy, a jak nie to, pójdzie do skarpety kudłaczy. Ja jeszcze nie mam aparatu, powinien być jutro.

Posted

li1- wpłata 100 zl dotarła, tym samym dzieki pomocy Twojej i Twojej Córki spłaciłam dług 100 zł za transport Bianci ze schroniska. Dziękuję :loveu:

Posted

Bianeczka przeszła wczoraj operację.W jednej narkozie zrobiono sterylkę, mastektomię i usunięto kamień. Wczoraj maleńka była bardzo bardzo biedna, ale dziś już podobno OK.Ma apetyt, chodzi po domku. Suniu, mam nadzieję,że będziesz dawać szczęście swojej Pani przez wiele, wiele lat :)

Zajrzyjcie proszę Dasza- mała puchatka, błąka się po wsi

http://www.dogomania.pl/threads/181288 -DASZA-maA-a-puchata-i-kochana-BA-AE-KA-SIAE-PO-WSI-Zbieramy-150-zl-m-c-DT?p=14247058#post14247058