Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biancia właśnie pojechała do wspaniałego domku.:loveu: Cudowne, ciepłe osoby. Biancia zamieszka w Warszawie, u Pani która już nie pracuje, uwielbia pieski i będzie miała mnóstwo czasu dla suni :) Znajomi córki Pani wczoraj adoptowali Limbę od Mantis.:multi:Malutka, bądź szczęśliwa. Teraz tylko kciuki zaciśnięte za bezproblemową operację.Nowy domek pokryje większą część operacji :cool1:
Leni, serdeczne podziękowania za wizyte przedadopcyjną.:loveu:

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianeczka w nowym domku rozpieszczana jak królewna, żyje swoim stałym, dotychczasowym rytmem: lubi drzemki, spacerki i ciągle patrzy, coby zjeść. Operacje umawiamy na przyszły tydzień.
Mam obiecane,że niedługo będą zdjęcia :)
Jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje, Biancie znaleziono w Ostrowie Wielkopolskim, zanlazłam dziś ogłoszenie o sprzedaży szczeniaków bolończyka. Czyżby romnażalnia, trudno uwierzyć w taki zbieg okoliczności...
http://www.allegro.pl/item926803599_bolonczyk_bolonczyki_ostrow_wielkopolski.html

Posted

Rozmnazalnia to raczej nie. Po prostu - mam bolonczyka bez papierow, chce sobie dorobic, "mezu co Ty na to, zebysmy w domu mieli szczeniaczki i sobie zarobimy na telewizor plazmowy..."

Nie sadze, zeby mieszkali w domu tylko w mieszkaniu. Nie ma sie tam niestety do czego przyczepic ;/ Co najwyzej mozna scieme walnac, zadzwonic do nich i dopytac sie o poprzednie psiaki... czyli: a mam Pani zdjecia rodzicow (pytajac przy tym oczywsicie o rodowod) a rodzice rodzicow? A jakie macie Panstwo doswiadczenia z ta rasa, czy mozecie cos o nich powiedziec?

Dopiero po wybadaniu sprawy dac wyklad o rodowodzie (pewnie odloza sluchawke) i o bezmyslnym rozmnazaniu...;/

Posted

Na razie napisalam, czy beda mieli szczeniaczki w maju ;)Jak mi odpisza,ze tak, to znaczy, ze maja wiecej suczek. Ciotka,nie wiesz jak to jest. Prosta instrukcja: obmyc szczeniaki z gówien i zrobic zdjecia z dziecmi. Czesto tak bywa.Zastanowilo mnie to ogloszenie, bo Ostrow to male miasto a bialych pudli/bolonzykow tez jest niewiele.

Posted

zadzwonię do tej "hodowli" za dychę ... postaram się umówić ... oglądnąć psiaki i jeśli to będzie jakieś pseudo trzeba będzie coś z tym zrobić ... na pewno pójdzie wykład itp itd...

Posted

Super, dzięki Malwi. :) Spytaj przy okazji, czy nie mieli takiej białej, długowłosej suni, że niby ktoś znajomy ją u nich widział... Ile miała lat? Moze im zaginęła ;/