mshume Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Biancia właśnie pojechała do wspaniałego domku.:loveu: Cudowne, ciepłe osoby. Biancia zamieszka w Warszawie, u Pani która już nie pracuje, uwielbia pieski i będzie miała mnóstwo czasu dla suni :) Znajomi córki Pani wczoraj adoptowali Limbę od Mantis.:multi:Malutka, bądź szczęśliwa. Teraz tylko kciuki zaciśnięte za bezproblemową operację.Nowy domek pokryje większą część operacji :cool1: Leni, serdeczne podziękowania za wizyte przedadopcyjną.:loveu: Quote
leni356 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Świetne wieści :multi: A domek cudowny, będzie Bianeczce bardzo dobrze Quote
Paulina87 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Wspaniałe wieści. Będą fotki z nowego domku? Quote
Malwi Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: no to czekamy na fotki z nowego domu :D Quote
Madallena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ale fajnie :) Bianeczko, wszystkiego dobrego! rozpoczelas nowe zycie! juz do konca szczesliwe! Quote
Poker Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Hip hip hura !!!!!!!!,świetne wieści.Niech ci będzie dobrze malutka. Quote
rodzice Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Rany chwilę mnie nie było a tu takie super nowiny - strasznie się cieszę ! Quote
Paulina87 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 mshume czy Ty wypisywałaś oświadczenie i odsyłałaś je do schroniska? Jeśli nie to daj to oświadczenie nowej właścicielce do wypełnienia, bo w schronisku będą się dopominać. Quote
mshume Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Tak też zrobię, pytałaś czy wtedy przerejestrują czip na właścicielkę? Ciekawa jestem, jak tam blondynie dzionek mija. Mam dzwonić rano. Quote
Paulina87 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ja nie wiem na kogo jest czip wszczepiony bo sunia była już zaczipowana jak zaszłam, może po prostu jest na schronisko. Quote
mshume Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Tak, na schronisko i schronisko powinno przerejestrowac czip na nowa wlascicielke, jak im pośle umowe. Quote
Akrum Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ale super wieści :) domek widzę że się dziewczynie trafił super :) bardzo się cieszę i jak reszta czekam na jakieś fotki tutaj z nowego domku :) Quote
mshume Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Bianeczka w nowym domku rozpieszczana jak królewna, żyje swoim stałym, dotychczasowym rytmem: lubi drzemki, spacerki i ciągle patrzy, coby zjeść. Operacje umawiamy na przyszły tydzień. Mam obiecane,że niedługo będą zdjęcia :) Jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje, Biancie znaleziono w Ostrowie Wielkopolskim, zanlazłam dziś ogłoszenie o sprzedaży szczeniaków bolończyka. Czyżby romnażalnia, trudno uwierzyć w taki zbieg okoliczności... http://www.allegro.pl/item926803599_bolonczyk_bolonczyki_ostrow_wielkopolski.html Quote
Madallena Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Rozmnazalnia to raczej nie. Po prostu - mam bolonczyka bez papierow, chce sobie dorobic, "mezu co Ty na to, zebysmy w domu mieli szczeniaczki i sobie zarobimy na telewizor plazmowy..." Nie sadze, zeby mieszkali w domu tylko w mieszkaniu. Nie ma sie tam niestety do czego przyczepic ;/ Co najwyzej mozna scieme walnac, zadzwonic do nich i dopytac sie o poprzednie psiaki... czyli: a mam Pani zdjecia rodzicow (pytajac przy tym oczywsicie o rodowod) a rodzice rodzicow? A jakie macie Panstwo doswiadczenia z ta rasa, czy mozecie cos o nich powiedziec? Dopiero po wybadaniu sprawy dac wyklad o rodowodzie (pewnie odloza sluchawke) i o bezmyslnym rozmnazaniu...;/ Quote
mshume Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Na razie napisalam, czy beda mieli szczeniaczki w maju ;)Jak mi odpisza,ze tak, to znaczy, ze maja wiecej suczek. Ciotka,nie wiesz jak to jest. Prosta instrukcja: obmyc szczeniaki z gówien i zrobic zdjecia z dziecmi. Czesto tak bywa.Zastanowilo mnie to ogloszenie, bo Ostrow to male miasto a bialych pudli/bolonzykow tez jest niewiele. Quote
rodzice Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 pieniażki obiecane z bazarku wpłacilam na Bianeczke - mshume wyczyść skrzynke . Quote
mshume Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Bardzo, bardzo dziękuję :loveu: wyczyscilam:p Quote
Malwi Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 zadzwonię do tej "hodowli" za dychę ... postaram się umówić ... oglądnąć psiaki i jeśli to będzie jakieś pseudo trzeba będzie coś z tym zrobić ... na pewno pójdzie wykład itp itd... Quote
mshume Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Super, dzięki Malwi. :) Spytaj przy okazji, czy nie mieli takiej białej, długowłosej suni, że niby ktoś znajomy ją u nich widział... Ile miała lat? Moze im zaginęła ;/ Quote
mshume Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Podobno jedyna skuteczna bron na pseudo, to obecnie US ;) Quote
Malwi Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 hmmm ... o tym samym myślałam :diabloti: Quote
Recommended Posts