Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Bianca żyje jak królewna, w domu, w którym wszystko jest jej 'podporządkowane' ;) O operacji już zapomniała. Przed nią wiele wspaniałych lat życia :) Mam nadzieję,że niedługo będę mogła pokazać jakieś świeże fotki.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Equus']To super!!! Pozdrowienia dla suńki i jej nowych właścicieli![/QUOTE]

Zycze wszystkim Wesolych Swiat Wielokanocnych!!! Juz jestesmy w domu z Pakusiem...

• 2 weeks later...
Posted

Malwi napisał(a):
zadzwonię do tej "hodowli" za dychę ... postaram się umówić ... oglądnąć psiaki i jeśli to będzie jakieś pseudo trzeba będzie coś z tym zrobić ... na pewno pójdzie wykład itp itd...

trochę czasu już minęło...i jak? co udało Ci się dowiedziec?

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

mshume napisał(a):
Spokojnych Świąt i wiele odpoczynku, Coronaaj.
W domku w Polsce czy w Arizonie? :)

Ja juz w domku w Arizonie, goraco jak cholera psy nawet nie chca wychodzic....przepraszam za opoznienie ale nie mailam kompa bo zalalo od rurki w WC.

Posted

Malwi, wysłałam im mejla, jutro się przypomnę, oki? Czy mogłabyś mi jeszcze raz pomóc z ładowaniem fotek dla Mini toyki? Ten Imageshack mnie powala :(

Posted

coronaaj napisał(a):
Ja juz w domku w Arizonie, goraco jak cholera psy nawet nie chca wychodzic....przepraszam za opoznienie ale nie mailam kompa bo zalalo od rurki w WC.

ale masz fajnie, chciałabym kiedyś zobaczyć Arizone, ale to nieestety pewnie tylko będą niespełnione marzenia...

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie mam fotek Bianci, a teraz Gafy. Małgosiu, czytasz ;) Ale mam za to info,ze jest do adopcji biała biszonka/ bolonka biała , maleńka 8 lat. Jest zabrana z pseudo, takie biedne maleństwo :(