Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cudne filmiki, az mam łzy w oczach, jaki on podobny do mojej Lory, ktorej juz ze mna niema od 2 lat.
Sliczny pies i taki szczesliwy w hoteliku. Jesli nie znajdzie domu, to niechby juz tam został.
Własnie wraca z Łeby ONka Sonia, dla ktorej wydawało sie nam, ze znalazł sie najlepszy dom pod słoncem. Niestety...

A teraz troche finansów.:lol:
Wpłynęły wczoraj stałe deklaracje od malibo57 - 25 zł i Dorot131- 20 zł Dziekujemy:loveu:

Wpłaty jednorazowe 2216,88
Wplaty stale 815,00
Razem 3031,88

Wydatki 2809,50

Stan konta na 3.06. 222,38

Posted

Tak, dzisiaj zrobie przelew dla Selengi. Bardzo dziekujemy za allegro.:loveu:
Druga dobra wiadomośc, to wpłata p.Aliny z Warszawy dla Barniego, jaka wpłyneła na konto hotelu w wysokosci 300 zł.:multi:
Pani Alinko, jest Pani kochana:loveu:

Posted

bela51 napisał(a):
Poprzednio były ujmowane i we wpływach jednorazowych i w wydatkach. (...)

We wpływach jednorazowych raczej dodawane, a ujmowane w wydatkach ale OK, czekam na wstawkę rozliczenia.

Posted

Wpłynęły stałe wpłaty od agat21 - 10 zl i Livki - 10 zl. Bardzo dziekujemy:lol:
Zrobiłam przelew dla Selengi za allegro Barnaby - 20,50 zł

Wpłaty jednorazowe 2516,88
Wplaty stale 835,00
Razem 3351,88

Wydatki 3130,00

Stan konta na 10.06. 221,88

Posted

Ehhh i nici z miłości jak narazie, Fanta co\hoc o połowę mniejsza całować się nie chce ino się szarogęśsi ;)
Barni wolał nawet wrócić do boksu bez wyjścia na zewnątrz nic biec za nią do boksu z wybiegiem :)
Razem biegają i siedzą po kilka godzin, żeby się znajomość poszerzała :) a Barnaba jest taki teraz piękny, sierść cała narosła, postawa piękna, czemu nikt po niego nie dzwoni ????????????????????????

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ale Barnaba nawet nie wie, że ma takiego Anioła Stróża. Dziękujemy Pani Alino :)

Własnie wczoraj rozmawialam z P.Aliną. Prosiła , aby wszystkim przekazac serdeczne pozdrowienia i podziekowania za opieke nad Barnabą.
Szczególnie serdecznie mam pozdrowic Kasie-Kaskadafiik za cudne filmiki.

Posted

bela51 napisał(a):
Własnie wczoraj rozmawialam z P.Aliną. Prosiła , aby wszystkim przekazac serdeczne pozdrowienia i podziekowania za opieke nad Barnabą.
Szczególnie serdecznie mam pozdrowic Kasie-Kaskadafiik za cudne filmiki.

Haha obrosłam w piórka, to dzisiaj może coś skręcę :) Pani Alino praca z Barnim to sama przyjemność, bo SUPERPIEs- ANGERDOG, była kiedyś taka bajka ;)

Myślę że po operacji i porządnym ogłaszaniu psiaka powinien się znaleźć domek, choć go nie widać ... a Barni to samo szczęście dla potencjalnego właściciela :)

Posted

Zaglądam do Bariego :)

Ja też muszę się przyznać ,że wśród hotelowych piesków-ulubieńców Barni jest u mnie w ścisłej czołówce. Ten wdzięk, ten styl ... to spojrzenie... cudo!