Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja dopiero pierwszy raz jestem u zamojskiego wielkiego Barnaby ,jest z małą Lusią tak ? - oboje czekają na domki i trzymam kciuki za to żeby znalazły najlepsze :)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='kaskadaffik']Ciotki nam się rozbestwiły o filmy !!!!!!!!! oglądać poprzednie po kilka razy prosze ,bo nie nadążam ;)
Karma doszła, Barni ja bardzo lubi, 17 kg Josery i 1kg propesco :)

Hmmmmm... był dzisiaj Pan u nas i jest zainteresowany onkiem, oglądał Barniego, ja miałam mieszane uczucia, bo chciał go złapać zębami, nie rzucał się ani nic takiego, ale trzymałam go na smyczy. Pan podchodził niepewnie, za wcześnie może wyciągnął dłoń, a jak juz Barniego chowałam to jazgot wszczął ..... Generalnie myślę, że Pan się przestraszył nieco... niby mówił, że pies miałby mieszkać w domu, ale ma suczkę już owczarka szaloną, no nic , Pan pojechał bez psiura, ma myśleć, ale piszę to nie żeby wzbudzić nadzieję, bo Barni potrzebuje mocnego charakteru u właściciela, wydaje mi
się, że inaczej zdominuje i będzie rządził :mad:[/QUOTE]
A czy ten Pan ma suczke po sterylce?Jezeli masz mieszane uczucia to chyba jeszcze nie jest Pan dla Barniego,to musi byc milosc odwzajemniona,a reakcja Barniego swiadczy,ze nie zaiskrzylo;)a poza tym Barni wymaga,ze wzgledu na swoja chorobe wiekszej uwagi.

Posted

[quote name='kaskadaffik']
, Pan pojechał bez psiura, ma myśleć, ale piszę to nie żeby wzbudzić nadzieję, bo Barni potrzebuje mocnego charakteru u właściciela, wydaje mi się, że inaczej zdominuje i będzie rządził :mad:[/QUOTE]
Kasiu, chyba nie chcecie wydac naszego Barniego bez dokładnego" przeswietlenia" ewentualnego przyszłego domu ?

Posted

Bela nie, nie, Pan chciał ładnego owczarka .... Pokazałyśmy mu tylko jakie mamy, żadnych decyzji ani nic nie było, bez Waszej zgody ani rusz, ale niestety chyba się w sobie nie zakochali ;)

Posted

[quote name='Cantadorra']Tak, dokladnie, wszyscy życzymy Barnabie domku. Oby jak najszybciej go znalazł ...[/QUOTE]

Najszybciej, ale... najlepszy,najwspanialszy,najbardziej kochający :)

Posted

Barni bardzo nie odczuwa chyba upałów, bo ma boks w stodółce, gdzie gorąco nie dochodzi, więc się nie męczą :) Fanta, co z nim biega ma cieczkę, ale gość wogóle nie zwraca na nią uwagi, traktuje ją jak powietrze, choć inne psy dały by się pokroić za bieganie w jej towarzystwie teraz ;) ;)

Posted

[quote name='kaskadaffik']Barni bardzo nie odczuwa chyba upałów, bo ma boks w stodółce, gdzie gorąco nie dochodzi, więc się nie męczą :) Fanta, co z nim biega ma cieczkę, ale gość wogóle nie zwraca na nią uwagi, traktuje ją jak powietrze, choć inne psy dały by się pokroić za bieganie w jej towarzystwie teraz ;) ;)[/QUOTE]
Może brak zainteresowania wynika z wieku i kondycji Psiaczka. Z drugiej strony dobrze, że nie trzeba go separować i wciąż ma swoje stałe towarzystwo:)