sonia71 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 a ja dopiero pierwszy raz jestem u zamojskiego wielkiego Barnaby ,jest z małą Lusią tak ? - oboje czekają na domki i trzymam kciuki za to żeby znalazły najlepsze :) Quote
DORA1020 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='kaskadaffik']Ciotki nam się rozbestwiły o filmy !!!!!!!!! oglądać poprzednie po kilka razy prosze ,bo nie nadążam ;) Karma doszła, Barni ja bardzo lubi, 17 kg Josery i 1kg propesco :) Hmmmmm... był dzisiaj Pan u nas i jest zainteresowany onkiem, oglądał Barniego, ja miałam mieszane uczucia, bo chciał go złapać zębami, nie rzucał się ani nic takiego, ale trzymałam go na smyczy. Pan podchodził niepewnie, za wcześnie może wyciągnął dłoń, a jak juz Barniego chowałam to jazgot wszczął ..... Generalnie myślę, że Pan się przestraszył nieco... niby mówił, że pies miałby mieszkać w domu, ale ma suczkę już owczarka szaloną, no nic , Pan pojechał bez psiura, ma myśleć, ale piszę to nie żeby wzbudzić nadzieję, bo Barni potrzebuje mocnego charakteru u właściciela, wydaje mi się, że inaczej zdominuje i będzie rządził :mad:[/QUOTE] A czy ten Pan ma suczke po sterylce?Jezeli masz mieszane uczucia to chyba jeszcze nie jest Pan dla Barniego,to musi byc milosc odwzajemniona,a reakcja Barniego swiadczy,ze nie zaiskrzylo;)a poza tym Barni wymaga,ze wzgledu na swoja chorobe wiekszej uwagi. Quote
bela51 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='kaskadaffik'] , Pan pojechał bez psiura, ma myśleć, ale piszę to nie żeby wzbudzić nadzieję, bo Barni potrzebuje mocnego charakteru u właściciela, wydaje mi się, że inaczej zdominuje i będzie rządził :mad:[/QUOTE] Kasiu, chyba nie chcecie wydac naszego Barniego bez dokładnego" przeswietlenia" ewentualnego przyszłego domu ? Quote
kaskadaffik Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Bela nie, nie, Pan chciał ładnego owczarka .... Pokazałyśmy mu tylko jakie mamy, żadnych decyzji ani nic nie było, bez Waszej zgody ani rusz, ale niestety chyba się w sobie nie zakochali ;) Quote
J_ulia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Widocznie Barni wie czego chce ;) Chłopak ma charakter to mu trzeba oddać i z "byle kim" nie pójdzie! Chłopak nie sprzeda się tanio ;) Quote
magda222 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Cały czas trzymam kciuki za jak najlepszy dom dla Barniego. Quote
bela51 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Skonczył sie bazarek Cantadorry i katarzyny09, z którego do kasy Barnaby wpłynęło 192,50 zł oraz 5,00 zł dodatkowo od amica. Bardzo dziekujemy ! Quote
agada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Barni chopaj do góry, może wreszcie jednak jakiś cudo dom się trafi niebawem! Quote
Cantadorra Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Tak, dokladnie, wszyscy życzymy Barnabie domku. Oby jak najszybciej go znalazł ... Quote
magda222 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Cantadorra']Tak, dokladnie, wszyscy życzymy Barnabie domku. Oby jak najszybciej go znalazł ...[/QUOTE] Najszybciej, ale... najlepszy,najwspanialszy,najbardziej kochający :) Quote
DORA1020 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Jak tam futrzak radzi sobie z upalami? Trudny okres dla psiakow. Quote
bela51 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Wpłyneła stała deklaracja ali123 - 50 zł. Dziekujemy ! Quote
kaskadaffik Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Barni bardzo nie odczuwa chyba upałów, bo ma boks w stodółce, gdzie gorąco nie dochodzi, więc się nie męczą :) Fanta, co z nim biega ma cieczkę, ale gość wogóle nie zwraca na nią uwagi, traktuje ją jak powietrze, choć inne psy dały by się pokroić za bieganie w jej towarzystwie teraz ;) ;) Quote
amica Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='kaskadaffik']Barni bardzo nie odczuwa chyba upałów, bo ma boks w stodółce, gdzie gorąco nie dochodzi, więc się nie męczą :) Fanta, co z nim biega ma cieczkę, ale gość wogóle nie zwraca na nią uwagi, traktuje ją jak powietrze, choć inne psy dały by się pokroić za bieganie w jej towarzystwie teraz ;) ;)[/QUOTE] Może brak zainteresowania wynika z wieku i kondycji Psiaczka. Z drugiej strony dobrze, że nie trzeba go separować i wciąż ma swoje stałe towarzystwo:) Quote
J_ulia Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 W odwiedzinach u Barniego , nie chowaj się kolego ;) Ale mi się rym ułożył... hehe Quote
bela51 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ksiegowy tez w odwiedzinach: wplyneły wplaty od Dorot131-20 zl i agat21 - 10 zl. Bardzo dziekujemy ! Quote
kaskadaffik Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 U Barniego wszystko dobrze :) Sierść ładnie zarosła zupełnie, apetyt jest, Kreon podajemy, żeby przytył to nie powiem, ale też nie schudł :) Quote
bela51 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Bardzo się ciesze, własnie jutro mialam zamiar dzwonic, aby dowiedziec sie o zdrowie naszego podopiecznego. A moze by tak jakis filmik?:lol: Quote
DORA1020 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Ja tez sie ciesze,ze Barni czuje sie dobrze:lol:,a jak ma sie czuc,jak ma taka opieke i jest kochany:lol: Quote
sonia71 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 przyszlam się przywitać -Barni przytulaki dla ciebie :) Quote
Cantadorra Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Przypominamy o bazarku dla Tary: http://www.dogomania.pl/threads/188482-Bluzki-sp%C3%B3dnice-perfumy-E.Arden-bazarek-dla-ONki-Tary-do-11-lipca-br. Quote
Recommended Posts