Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzwoniłam do hoteliku. U Barnaby wszystko w porządku, nowa karma smakuje, chłopak ma apetyt, mieszka z Lusią i bardzo mu jej towarzystwo odpowiada.
Chcialam Wam zadac pytanie odnosnie karmy Arion, której Barni nie moze jesc. Jest w hoteliku wyżelka Vera, na watku ktorej dziewczyny maja problemy finansowe. Vera ma guzy, ktore trzeba zoperowac, ale ciągle nie ma pieniedzy na operacje.Wiem, ze i Barniemu sie nie przelewa, ale jakos wyszlismy chwilowo z klopotow i licze po cichu, że moze p.Alina z Warszawy, wspomoże jeszcze raz chłopaka, bo prosila o nowe konto.
Jednym slowem, czy moglibysmy ofiarowac te karme dla Very, dziewczynom byłoby lżej i może wreszcie udaloby sie im zaplacic za operacje suni.?:-(

Posted

Odpowiedz pozytywna dostalam rowniez od kakaicezar. Dziekuję.
Moje stanowisko znacie. Mysle, że pomozemy Verze, prawda?
A jak dowiedziałam sie przed chwila Vera jest na utrzymaniu tylko jednej osoby - Basi1968:-(

Posted

wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc. Kto mógł to wspomógł Werunię, ale wiadomo ciężkie czasy każdy ma pełno pod opieką psiaków, ja tez a pieniążków niestety coraz mniej. Ale ja się śmieję /tak nawet n apisałam do Bela51 że oplewię Asi w hoteliku wszystkie chwasty z ogródka /chociaż ich tam wcale nie widziałam :evil_lol:/ w zamian za utrzymanie Weruni - no każdy sposób jest dobry:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Grunt to pozytywne myślenie;)

Posted

bela51 napisał(a):
(...) Uprzedzam, ze to jeden z kilku bazarków, jakie zamierzam wystawić, bo rozsypal sie worek z fantami.:lol:

Superancko!!! :-)

Posted

Wczoraj funia wsparła naszego Barnabe wpłatą 30,00 zł.
Bardzo dziekujemy:loveu:
Wpłaty jednorazowe 2216,88
Wplaty stale 770,00
Razem 2986,88

Wydatki 2809,50

Stan konta na 31.05. 177,38

Posted

Szok nad szokiem Barni dzisiaj zamieszkał z nową koleżanka i nie zgadniecie z jaką ................
Owianą zła sławą i mroczną suką FANTĄ !!!!!!!! już nam szkoda było, że On siedzi bez wybiegu na zewnątrz, tylko puszczany jest na bieganie, więc eksperymentowałyśmy dzisiaj :) ja Barniego na smycz, Asia Fantę , wytarmoszone jesteśmy obie, że padamy ;)
Pierwszy kontakt - atak Barniego, jak zawsze .... Drugi wąchanie i atak Fanti, trzeci Fanti liznęła pod ogonem więc chyba przyjemnie się chłopakowi zrobiło, bo juz wogóle nie atakował, pozostawał bierny, ogon opuścił, Fanta też się uspokoiła, chociaż jak Barni ja wąchał to kłapała. Noi po godzinie para biegałą razem po ogrodzie, bez zaczepek zadnych :) :) :) :)
A Fanta rok czasu sama siedziała, bo żaden kawaler nie był odpowiedni ;)