Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wpłynęła stała deklaracja od Emigrantki - 25 zł. Dziękujemy !
Wpłaty jednorazowe 2516,88
Wplaty stale 860,00
Razem 3376,88

Wydatki 3130,00

Stan konta na 14.06. 246,88

Majqo, mysle ,ze to dobry pomysł. Oszczedzi to nam podwójnej pracy.

Posted

Wpłaty jednorazowe 2560,88
Wplaty stale 930,00
Razem 3490,88

Wydatki 3277,00

Stan konta na 21.06. 213,88

wpłyneła wpłata od magdy222 - 50 zł - dziekujemy!

zamówiłam karme Josera balance senior - 147 zl za 17 kg. ( te sama, co w zeszłym miesiącu)

Posted

Odwiedzam kochanego Barnabę i dzis przelewam pieniążki za chustę którą kupiłam na bazarku dla Małej i Barnaby. Będę ją nosiła myśląc o tym wspaniałym Onku:)!

Posted

Ciotki nam się rozbestwiły o filmy !!!!!!!!! oglądać poprzednie po kilka razy prosze ,bo nie nadążam ;)
Karma doszła, Barni ja bardzo lubi, 17 kg Josery i 1kg propesco :)

Hmmmmm... był dzisiaj Pan u nas i jest zainteresowany onkiem, oglądał Barniego, ja miałam mieszane uczucia, bo chciał go złapać zębami, nie rzucał się ani nic takiego, ale trzymałam go na smyczy. Pan podchodził niepewnie, za wcześnie może wyciągnął dłoń, a jak juz Barniego chowałam to jazgot wszczął ..... Generalnie myślę, że Pan się przestraszył nieco... niby mówił, że pies miałby mieszkać w domu, ale ma suczkę już owczarka szaloną, no nic , Pan pojechał bez psiura, ma myśleć, ale piszę to nie żeby wzbudzić nadzieję, bo Barni potrzebuje mocnego charakteru u właściciela, wydaje mi się, że inaczej zdominuje i będzie rządził :mad: