Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bela51']Jak ogladam zdjęcia Barnaby, to nie wyglada na wychudzonego.[/QUOTE]
Jest bardzo wychudzony:-(
Jak był w boksie, to tez wydawalo mi się, ze nie jest chudy, ale wczoraj, jak zobaczylam go z bliska:shake:

Posted

Dzieki za zmiane tytułu wątku, miałam własnie o to prosić. :loveu:
Kochane, kwestujcie po Dogo dla Barniego, bo juz sie boje, że w marcu pojedzie spowrotem do schronu.:-(

Posted

Czy pienizaki ode mnie doszly?

Byly przeslane z konta Nikusia ode mnie a na deklaracjach widze i siebie i Nikusia obie po 50 zl - czy to pomylka czy Nikus od siebie osobno 50 zl zadeklarowal/przeslal?

Posted

[quote name='Emigrantka']Czy pienizaki ode mnie doszly?

Byly przeslane z konta Nikusia ode mnie a na deklaracjach widze i siebie i Nikusia obie po 50 zl - czy to pomylka czy Nikus od siebie osobno 50 zl zadeklarowal/przeslal?[/QUOTE]
Kochana, mój bank w niedziele nie robi przelewów, pewnie kasa gdzieś wisi w przestrzeni. W poniedziałek rano sprawdze konto i napisze na wątku.

Posted

Bela - to bylo dobre pare dni temu....chyba, nie wiem - zapytam NIkusia kiedy przelal....

Ale bardziej mi chodzi o te 2 deklaracje po 50 zl, jedna ode mnie i 1 od Nikusia....bo nie wydaje mi sie zeby on tu deklaracje robil no ale moze sie myle

Posted

[quote name='agat21']ode mnie co miesiąc 10 zł na Barnabę, czyli teraz przelewam obiecane 40 zł, a od marca po 10 zł[/QUOTE]
Bardzo Ci dziekujemy. On potrzebuje każdej zlotowki.
Ja tez deklaruje od marca 10zł/m-c.