bela51 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='majqa']Belo, naprawdę? Byłoby wspaniale![/QUOTE] Dla mnie to nie bedzie problem, bo mam konto internetowe i bezpłatne przelewy. Ale nie bede mogła wpisywać rozliczęn na pierwszej stronie. Może zalozyciel wątku byłby bardziej wskazany do tej roli? Zastanówcie sie wspólnie. Myslałam tez o bazarku, bo widze, ze nie ma kto wystawić. Podejmę sie, ale niezbyt wielki ( max do 20 poz.) Kończy mi sie limit na fotosiku. Może lepsze 2 mniejsze, niz jeden wieeeeeelki??? Coż.... Barnaba tak bardzo przypomina moja nieżyjącą juz Lore:-( Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wpisy to pestka ale Tobie to świetnie idzie! Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Mój post jest 3ci. Tam mogę wstawiać Twoje rozliczenia. O bazarek poprosiłam Anetttę. Barnaba już wyjechał ze schronu. :-) Quote
bela51 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No to kto chętny do wplaty, niech śle do mnie PW. Chyba, ze jeszcze poczekamy do wieczora? Niech wiecej osób sie wypowie.??? Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='majqa'] Barnaba już wyjechał ze schronu. :-)[/QUOTE] No nie mogę...................ale super akcja............... Świetnie................:multi::multi::multi: A kto go wiezie? Quote
Tola Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='anawa']No nie mogę...................ale super akcja............... Świetnie................:multi::multi::multi: A kto go wiezie? Moj TZ Jak Barnaba dojedzie - dam znac. Teraz trochę zdjec jeszcze ze schronu Trochę jest tutaj http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukajAE-domA-w-i-miA-oA-ci/page156 i reszta Quote
DORA1020 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='anawa']No nie mogę...................ale super akcja............... Świetnie................:multi::multi::multi: A kto go wiezie?[/QUOTE] Tez chcialabym wiedziec:cool3:Najwazniejsze,ze Barnaba juz bezpieczny i nie musi cierpiec w tym schronie:p Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Taaaak, on musi być w ciepełku i jakieś środki p/bólowe dostawać........... Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bela - podaj namiary na konto do Nikus - on ma te moje 50 zl ktore ma przelac na Barnabe...... Chlopak juz jedzie? Musze doczytac bo sie podlamalam na Soni, chciala Kikou inne psy na wejsciu pozjadac... :( http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-owczarkowata-PIAE-KNA-sunia-ZBIERAMY-NA-HOTEL?p=14049046#post14049046 Quote
bela51 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Sonia charakterna sunieczka. Ale juz zalatwione przeniesienie dla niej do Lwowka. Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bela - wyslalam PM do NIkus zeby wplacic te 50 zl na Barnabe na Twoje konto - jak my wyslesz PM z namiarami. Mnie tez wyslij prosze bo ... bo mam arkusz Excela gdzie mam zapisane wszystkie deklaracje i sle ten arkusz do Nikusia co miesiac i Nikus wg tego wplaca.... Musze miec tak spisane bo stara duuuuuuuuuuuuuuuupa jestem, skleroza straszna i .. sie pogubie inaczej :( Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A kto może coś powiedzieć o tym hotelu, do którego jedzie Barnaba? Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Brzyście k/Mielca. Jak wrzucisz w net, znajdziesz po samej nazwie hotel dla zwierząt + lokalizacja. Warunki super pod każdym względem, są tam psy z dogo. Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czekamy na relacje z podrozy teraz? :D Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='majqa']Brzyście k/Mielca. Jak wrzucisz w net, znajdziesz po samej nazwie hotel dla zwierząt + lokalizacja. Warunki super pod każdym względem, są tam psy z dogo.[/QUOTE] Dzięki, Majqa. Rozumiem, że na Dogo nie ma wątku hoteliku..... To co, zaczynamy wpłacac pieniądze na konto Beli? Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nie, nie ma wątku hoteliku ale są relacje tylko... zabij. Bez działającej wyszukiwarki nie znajdę. Tak, myślę, że kierunek Bela! Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://www.hotelterier.pl/ Sama bym tam chciala mieszkac ;) Quote
bela51 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/174398-Saba-ma-cudowny-dom-ale-jej-syn-Gucio-nadal-czeka Na tym watku też sa zdjęcia i relacje z hoteliku w Brzyściu. Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bela - ja juz kiedys pisalam na Dogo ze jak ktos mi podrzuci pod nos jakies "nowe" On-kowate to MNIE bedzie zywil przez miesiac a ja duzo jem ;) Bozieeeeeeeeeeeeeeeeeee jakie tamte 2 cudne psiaki...... Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Emigrantka']Bela - ja juz kiedys pisalam na Dogo ze jak ktos mi podrzuci pod nos jakies "nowe" On-kowate to MNIE bedzie zywil przez miesiac a ja duzo jem ;) A co preferujesz Royal Canin, Hillsa?? Quote
Recommended Posts