rencia42 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witam,proszę o dane do konta wspomogę trochę piękną psinę. Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Bela moze spi to ja namiary na jej konto przesle na PM.. dziekujemy bardzo Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O juz wysle.. Talcott Ty .... ratlerku ;) Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Talcott - masz Roki w subskrypcjach? Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Emi czy Ty masz jeszcze jakies pieniadze :):) mam dla Ciebie pare propozycji :):) Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Emigrantka']Szarotka - ani sie nie waz.......[/QUOTE] I tak widze, ze lazisz po wszystkich watkach i rozdajesz nawet jak nie prosza :):) Tak, ze jak Cie poprosze to juz nie masz wyjscia :):) Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 mam wyjscie......zawsze mam wyjscie....szantaz sie to nazywa nastepna osoba ktora mnie na jakiegos psa zawola - karmi mnie, corke, ziecia, psa i kota przez nastepne 10 lat :D Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Widze, ze Ty glownie w Onkach gustujesz. A benio by Cie nie urzekl ?? Quote
rencia42 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Poszło już 40 zł jak dojdzie proszę o potwierdzenie ze sa .pozdrawiam. Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='rencia42']Poszło już 40 zł jak dojdzie proszę o potwierdzenie ze sa .pozdrawiam.[/QUOTE] Oooooooooooooooooo dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) Bela jutro sprawdzi i potwierdzi.... Buzka Barnaba - widzisz to? masz nowa ciotke :) Quote
Dorot131 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 witam tez dorzuce dla piesia 20 zet/miesiac jak dlugo bede mogla lub jak dlugo to bedzie konieczne . prosze o nr.konta Quote
bela51 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Dorot131']witam tez dorzuce dla piesia 20 zet/miesiac jak dlugo bede mogla lub jak dlugo to bedzie konieczne . prosze o nr.konta[/QUOTE] Bardzo dziekujemy ! Posyłam nr konta na PW. Quote
Talia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witam na wątku. Niestety stałymi deklaracjami nie pomogę :( Quote
bela51 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witaj Talio.:lol: Pomóż rozesłać wątek, prosze.:lol: Quote
Asior Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 dziołszki, a czy jednak nie wyszło by to taniej jeśli on by jednak pojechał do marimc??? Bo u niej jeśli dobrze zrozumiałam jest koszt 250 zł już z wyżywieniem, nie?? Czy nie bierzecie takiej opcji Quote
Talcott Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jeśli jedzie do Kikou - to nie ma lepszej opcji!!!!!To jest wspaniały domowy DT a Kikou jest najlepszym, najtroskliwszym Człowiekiem jakiego znam!!!! Quote
bela51 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Talcott']Jeśli jedzie do Kikou - to nie ma lepszej opcji!!!!!To jest wspaniały domowy DT a Kikou jest najlepszym, najtroskliwszym Człowiekiem jakiego znam!!!![/QUOTE] Kochane, gdzie Wy chcecie naszego Barnabe przenosić. :crazyeye: Ma przeciez super warunki w Hotel Terier.:lol: Quote
Talcott Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Upssssssssssss juz mi sie z niewyspania wątki po............................... sorki:oops: Już nie dam się zaprosić na żaden następny!:shake: Quote
Recommended Posts