Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sliczny ten szalony owczarek.:lol: Widze, ze koniecznie chcial dac buzi kamerzyscie. Dziekujemy za filmik Kasiu !:loveu:

Dzisiaj wpłynęła wplata od mamamuminka - 30 zl za czółenka z bazarku agady. Bardzo dziekujmy!

Posted

Zamówiłam naszemu chudzielcowi inną karmę. Tym razem Brita senior za 90 zl - 15 kg. Juz drugi miesiąc Barni je Josere i dalej jest bardzo chudy, chociaz p, Joasia daje mu wieksze porcje . Nie wiem, moze taka jego uroda? Gdyby nie to, ze ma tyle energii i wyglada podobno na całkiem zdrowego psa, to chyba nalezałoby sie martwic.
Oj chłopaku, chłopaku...popraw się:evil_lol:

Posted

Jak dla mnie to nie ma się co martwić !! Barni pięknie je, nie chudnie, szaleje, jest zdrowy, zmiana karmy dla niego to pikuś, bo jemu wszystko smakuje !!!!! i mnie całuje codziennie :) chyba taki urok ;)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Jak dla mnie to nie ma się co martwić !! Barni pięknie je, nie chudnie, szaleje, jest zdrowy, zmiana karmy dla niego to pikuś, bo jemu wszystko smakuje !!!!! i mnie całuje codziennie :) chyba taki urok ;)

To prawda,chyba nie ma sie o co martwic,na filmiku widac ,ze Barniemu zdrowko dopisuje:lol: na chorego psiaka nie wyglada,tyle w nim energii:eviltong:,checi do zabawy,biegania,az przyjemnie popatrzec:lol:

Posted

chcę poinformować,że z bazarku dla Lili i Barnaby uzyskaliśmy 301,10zł czyli po 150,55zł dla każdego psiaka:lol::lol:
jeszcze dzisiaj przekażę pieniążki na odpowiednie konta.

Posted

ala123 napisał(a):
chcę poinformować,że z bazarku dla Lili i Barnaby uzyskaliśmy 301,10zł czyli po 150,55zł dla każdego psiaka:lol::lol:

Ale fajnie,sporo kaski:multi:Dziekujemy:lol:

Posted

ala123 napisał(a):

Super, dziekujemy bardzo.:loveu: Księgowy tez sie cieszy:lol: