bela51 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='kaskadaffik']Dokładnie dlatego, że musiał postać chwilkę ;) widzicie, że musiałam Go trzymać :) bo już miał plan obmyslony, w którą stronę pobiegnie, a tu nici :) Tu chyba wyraził swoją dezaprobatę :evil_lol: A tymczasem wplynęla stala deklaracja od Livki - 10 zl Dziekujemy !:loveu: Quote
Talia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Śliczna fotka :loveu: Jak można się nie zakochać w takim przystojniaku :loveu: Quote
bela51 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Cioteczki, moze ktoras przy okazji zajrzy na bazarek z mojego podpisu? Fuks jest głuchy i niemy, nie ma szans na dom, dlatego budujemy mu kojec. Quote
kaskadaffik Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='bela51'] Tu chyba wyraził swoją dezaprobatę :evil_lol: A tymczasem wplynęla stala deklaracja od Livki - 10 zl Dziekujemy !:loveu: Uwielbiam te "moje " psiaki, wszystkie !!!!!! na zdjęciach dopiero widzę, jak jestem od nich niewiele większa ;) Quote
magda222 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 W imieniu Tymotei przelewam na konto Barniego 50 zł. Piękny chłopak z niego :) A ogłaszacie go gdzieś? Quote
sonia71 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 kaskadaffik napisał(a):Uwielbiam te "moje " psiaki, wszystkie !!!!!! na zdjęciach dopiero widzę, jak jestem od nich niewiele większa ;) uwaga,uwaga ,wielki Barnaba zaraz poooooołknie malą kaskadafffik,już ,już się przymierza... :) Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 sonia71 napisał(a):uwaga,uwaga ,wielki Barnaba zaraz poooooołknie malą kaskadafffik,już ,już się przymierza... :) Ale nie piszmy tego publicznie, bo to może odstraszyć potencjalny DS. Quote
sonia71 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 tak -publicznie to tylko ja mogę się strachać bo ja takie wielkopsie strachajło,ale trzeba głoooośno przyznać że Barnaba to dostojny psiul :) Quote
Emigrantka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 MOje pieniazki na Barnabe poszly 10go, nie widze w rozliczeniach - doszly? Trzymaj sie chlopak... Quote
J_ulia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Bela81 jest na wakacjach jak wróci to zaraz wszytko zaaktualizuje ;) Do góry przystojniaku! Quote
bela51 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Emigrantka napisał(a):MOje pieniazki na Barnabe poszly 10go, nie widze w rozliczeniach - doszly? Trzymaj sie chlopak... Doszły, doszły !:lol: Od Emigrantki stala deklaracja - 25 zl Od magdy222 ( Tymotea) - 50 zl Od lider2105 - 20 zł Wszystkim bardzo dziekuje !:loveu: Quote
bela51 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Nie dzwoniłam dawno, w poniedzialek zadzwonie i Wam napisze. Quote
J_ulia Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zaglądam do Barniego :) Zapytaj koniecznie jak tam sobie Barni ze szczeniaczkami radzi ;) Jak on w nie był zapatrzony... Quote
bela51 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Zadzwoniłam wreszcie dzisiaj. Niby wszystko w porzadku z naszym chłopakiem, ale chudziutki dalej i zmiany skorne niestety , nie ustapiły. Martwie się. Kaskadafik, bardzo prosze napisz cos wiecej, bo p. Joasia zabiegana. Quote
kaskadaffik Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Barni faktycznie nie przytył, chociaz codziennie dostaje Kreon, tabletkę Canivitonu, rano 1,5 kubka karmy i potem drugi. Zmiany skórne nie są bardzo duże, drapie sie dalej w tym samym miejscu, pod brzuchem po lewej stronie, ale nie ma tam jakiejś szczególnej zmiany, dlatego mnie to dziwi. Ale kąpany jest często Hexodermem, wczoraj, dzisiaj i jutro ma lać, ale jak przestanie to się pokappiemy. Barni jest strasznie grzeczny przy kąpaniu, stoi wyprostowany, jakby strasznie to lubiał :) Ogólnie jest szczęśliwy i się cieszy, chudość mu w tym nie przeszkadza, ale ogólnie zrpbił się grzeczniejszy i juz tak nie głupieje na psy, z suczkami prawie wszystkimi biega i jest kumpel :) Zdjęcia zrobię, ale jak będzie pogoda, bo teraz to nie ma sensu... Quote
sonia71 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 jestem w gościach u Barnaby -toż już nie jest "pies na baby?" :) Quote
bela51 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='sonia71']jestem w gościach u Barnaby -toż już nie jest "pies na baby?" :)[/QUOTE] Prosimy o relacje z odwiedzin.:lol: Quote
sonia71 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 yyyyyy....witrualnych gościach :cool3:co by se chłopak nie myślał że miejscowi o nim zapomnieli :evil_lol: Quote
bela51 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Aaaaaaaaaaa.... ja mysłalam, ze w realu.:evil_lol: Quote
DORA1020 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='sonia71']yyyyyy....witrualnych gościach :cool3:co by se chłopak nie myślał że miejscowi o nim zapomnieli :evil_lol:[/QUOTE] Nie zapomnieli,nie zapomnieli:lol:zagladam do chlopaka prawie codziennie,i ciesze sie,ze jest pod dobra opieka. Quote
bela51 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Wplynela stała wplata malibo57 za wrzesien - 25 zł. Dziekujemy ! Co te biedne psiaki robia jak tak leje? Oj. pogoda nas nie rozpieszcza w tym roku. Albo upały, albo ulewy.:shake: Quote
ala123 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 nie wiem Bela czy zapraszałaś już na bazarek dla kolegów Barnaby? zrobie to na wszelki wypadek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/191910-Wszystko-na-sprzedaz-dla-bezdomnych-psow-ze-Szczebrzeszyna-do-12.09[/url]. Quote
kaskadaffik Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Barni ma sie dobrze zobaczcie :) Oceńcie jak z jego chodzeniem, bo ja nie widzę zmian, jestem codziennie z nim... http://www.youtube.com/watch?v=oPxqRvv-6As http://www.youtube.com/watch?v=SnMognV8TfE To jest znaleziona sunia, młodziutka, juz zaszczepiona, do adopcji, KRYSIA ;) Przykro nam, ale Barni przepadł !!!!!! Jest zakochany po uszy !!! inne suczki go nie ruszają, a Krycha oh !!! Doszła karma :) Barniego kąpiemy co drugi dzień, wtedy jest dużo lepiej :) Quote
J_ulia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Odwiedzam Barniego :) Bardzo się ciesze ,że taka fajna koleżankę znalazł ;) Ma przynajmniej interesujące zajęcie .... Quote
Recommended Posts