Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaskadaffik']Dokładnie dlatego, że musiał postać chwilkę ;) widzicie, że musiałam Go trzymać :) bo już miał plan obmyslony, w którą stronę pobiegnie, a tu nici :)

Tu chyba wyraził swoją dezaprobatę :evil_lol:

A tymczasem wplynęla stala deklaracja od Livki - 10 zl Dziekujemy !:loveu:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bela51']

Tu chyba wyraził swoją dezaprobatę :evil_lol:

A tymczasem wplynęla stala deklaracja od Livki - 10 zl Dziekujemy !:loveu:

Uwielbiam te "moje " psiaki, wszystkie !!!!!! na zdjęciach dopiero widzę, jak jestem od nich niewiele większa ;)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Uwielbiam te "moje " psiaki, wszystkie !!!!!! na zdjęciach dopiero widzę, jak jestem od nich niewiele większa ;)

uwaga,uwaga ,wielki Barnaba zaraz poooooołknie malą kaskadafffik,już ,już się przymierza... :)

Posted

sonia71 napisał(a):
uwaga,uwaga ,wielki Barnaba zaraz poooooołknie malą kaskadafffik,już ,już się przymierza... :)

Ale nie piszmy tego publicznie, bo to może odstraszyć potencjalny DS.

Posted

Emigrantka napisał(a):
MOje pieniazki na Barnabe poszly 10go, nie widze w rozliczeniach - doszly?

Trzymaj sie chlopak...

Doszły, doszły !:lol:
Od Emigrantki stala deklaracja - 25 zl
Od magdy222 ( Tymotea) - 50 zl
Od lider2105 - 20 zł
Wszystkim bardzo dziekuje !:loveu:

Posted

Zadzwoniłam wreszcie dzisiaj. Niby wszystko w porzadku z naszym chłopakiem, ale chudziutki dalej i zmiany skorne niestety , nie ustapiły. Martwie się.
Kaskadafik, bardzo prosze napisz cos wiecej, bo p. Joasia zabiegana.

Posted

Barni faktycznie nie przytył, chociaz codziennie dostaje Kreon, tabletkę Canivitonu, rano 1,5 kubka karmy i potem drugi. Zmiany skórne nie są bardzo duże, drapie sie dalej w tym samym miejscu, pod brzuchem po lewej stronie, ale nie ma tam jakiejś szczególnej zmiany, dlatego mnie to dziwi. Ale kąpany jest często Hexodermem, wczoraj, dzisiaj i jutro ma lać, ale jak przestanie to się pokappiemy. Barni jest strasznie grzeczny przy kąpaniu, stoi wyprostowany, jakby strasznie to lubiał :)
Ogólnie jest szczęśliwy i się cieszy, chudość mu w tym nie przeszkadza, ale ogólnie zrpbił się grzeczniejszy i juz tak nie głupieje na psy, z suczkami prawie wszystkimi biega i jest kumpel :) Zdjęcia zrobię, ale jak będzie pogoda, bo teraz to nie ma sensu...

Posted

[quote name='sonia71']yyyyyy....witrualnych gościach :cool3:co by se chłopak nie myślał że miejscowi o nim zapomnieli :evil_lol:[/QUOTE]
Nie zapomnieli,nie zapomnieli:lol:zagladam do chlopaka prawie codziennie,i ciesze sie,ze jest pod dobra opieka.

Posted

Wplynela stała wplata malibo57 za wrzesien - 25 zł. Dziekujemy !
Co te biedne psiaki robia jak tak leje? Oj. pogoda nas nie rozpieszcza w tym roku. Albo upały, albo ulewy.:shake:

Posted

nie wiem Bela czy zapraszałaś już na bazarek dla kolegów Barnaby? zrobie to na wszelki wypadek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191910-Wszystko-na-sprzedaz-dla-bezdomnych-psow-ze-Szczebrzeszyna-do-12.09[/url].

Posted

Barni ma sie dobrze zobaczcie :) Oceńcie jak z jego chodzeniem, bo ja nie widzę zmian, jestem codziennie z nim...

http://www.youtube.com/watch?v=oPxqRvv-6As

http://www.youtube.com/watch?v=SnMognV8TfE

To jest znaleziona sunia, młodziutka, juz zaszczepiona, do adopcji, KRYSIA ;) Przykro nam, ale Barni przepadł !!!!!!
Jest zakochany po uszy !!! inne suczki go nie ruszają, a Krycha oh !!!
Doszła karma :) Barniego kąpiemy co drugi dzień, wtedy jest dużo lepiej :)