Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda222 napisał(a):
Jak będzie allegro to dajcie linka.
Wrzucę do siebie na FB.

Super ! Ja mam konto na FB i nie potrafie sie po nim poruszac. Allegro powinno byc w weekend, Selenga obiecala zrobic.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bela51 napisał(a):
Znowu nikt nie zagląda, nie ma tez obiecanego allegra..
Trzymaj sie chlopaku !

Ja zaglądam.
Tylko co tu pisać?
Może przypomnieć osobie, która obiecała allegro na PW?

Posted

Dzisiaj/jutro najpozniej zrobie przelew mojej deklaracji na 2 miesiace (pazdziernik/listopad) - 50zl
Bardzo mi przykro ale nie jestem w stanie podtrzymac zadnych z moich stalych deklaracji od grudnia (praca).
Bede sie starac pomoc dorywczo w miare mozliwosci ale niestety nie moge podtrzymac stalej deklaracji.

Jezeli bedzie jakas masakryczna sytuacja finansowa, prosze o maila z naglowkiem BARNABA na:

[email protected]

Posted

"przez chore łapy nie ma szans na adopcje"? Myślicie, że tak właśnie jest? :( Ktoś się na pewno znajdzie tylko aby dotrzeć do takiej osoby minie sporo czasu. ;/
Mam zapytanie. :)
Gdyby ktoś by był chętny na wzięcie psiaka do siebie, to jak z leczeniem łapek? Osoba, która go przygarnie ma sama leczyć psiaka czy nadal będzie się zbierać od wszystkich potrzebne rzeczy dla psiaka?

Posted

Jesli bedziesz dla psa domem tymczasowym, to masz prawo korzystania z pomocy finansowej. Jesli zaadoptujesz psa i bedzie Twój, sama musisz pokrywac koszty leczenia. W wyjątkowych sytuacja losowych ,mozna prosic o pomoc dla własnego psa.