__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ja myślę, że jak ten kociak nie jest dziki to można by go adoptować :) Quote
Cudak Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Dziki nie jest. Wręcz przeciwnie - bardzo lubi towarzystwo ludzi :) Tyle, że teraz pełno ślicznych, malutkich kociaków do adopcji... Kilkuletni, zaniedbany kocur nie ma szans :( Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Cudak, zrób mu zdjęcia, dasz radę? ja mu porobię ogłoszenia. Grunt to się nie poddawać :) Może tam jest więcej takich kotków, które nadawałyby się do adopcji? czy tylko ten kociak? Quote
Jasza Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Mały bazarek dla kociej gromadki. Przepraszam, że dopiero teraz... Cudak, podaj proszę na jakie konto zbieramy pieniądze. ( Jeżeli się ktoś skusi...) http://www.dogomania.pl/threads/185135-Bazarek-dla-portowych-kotów.-Do-25.05.2010r.-Robi-się. Quote
Jolanta08 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To dobrze ,że kocurek czuje się lepiej.Jutro zrobię przelew i wpłacę jakiś grosik. Quote
__Lara Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jasza :loveu::loveu::loveu: dzięki za bazarek :loveu: Quote
Cudak Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Jasza']Mały bazarek dla kociej gromadki. Przepraszam, że dopiero teraz... Cudak, podaj proszę na jakie konto zbieramy pieniądze. ( Jeżeli się ktoś skusi...) http://www.dogomania.pl/threads/185135-Bazarek-dla-portowych-kotów.-Do-25.05.2010r.-Robi-się. Dziękuję :) na suche jedzonko, na koto: Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty z portu w Stepnicy" Po ostatnim zamówieniu zostało nam na koncie 2.29 zł :( Bardzo prosimy o wpłaty, żebyśmy za miesiąc znów mogli kupić suchą karmę... Quote
ilon_n Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Cudak']Dziękuję :) na suche jedzonko, na koto: Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty z portu w Stepnicy" Po ostatnim zamówieniu zostało nam na koncie 2.29 zł :( Bardzo prosimy o wpłaty, żebyśmy za miesiąc znów mogli kupić suchą karmę... Słuchajcie a czy można jakoś karmę Wam wysłać?? I jaką karmę kupujecie? czy to bez znaczenia? Quote
Cudak Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Tak :) Karmę też można zamówić/wysłać (adres na pw). Poprzednio zamówiliśmy suchą karmę Kitekat, ale teraz ze względu na to, że koty nie wyglądają najlepiej i są osłabione po sterylkach - zamówiliśmy im lepszą i trochę droższą karmę (Purinę). __Lara napisał(a):Cudak, zrób mu zdjęcia, dasz radę? ja mu porobię ogłoszenia. Grunt to się nie poddawać :) Może tam jest więcej takich kotków, które nadawałyby się do adopcji? czy tylko ten kociak? Tylko on jest oswojony i nadawałby się do adopcji. Reszta to niestety dzikusy :( W chwili obecnej nie jestem w stanie w żaden sposób pośredniczyć w jego adopcji - w 9. mies ciąży praktycznie w każdym momencie mogę trafić do szpitala i nie będę wtedy w stanie odbierać telefonów/odpisywać na maile. Nie mówiąc już o ewentualnym łapaniu kota...szukaniu transportu.. Choć wątpię, żeby w ogóle był jakiś odzew na ogłoszenia w jego przypadku. Jedyne, co przychodzi mi do głowy - szukanie mu DT, już po moim powrocie ze szpitala. Gdyby był w DT, łatwiej znalazłby DS - byłyby lepsze zdjęcia, wiadomo byłoby, jak zachowuje się w domu itp Quote
ilon_n Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To machnij adresik na PW. Postaram się coś podrzucić. Quote
Livka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Zapraszam wszystkich na bazarek dla kocurka Wampirka :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/185177-Dla-Wampirka-zegarek-bransoletki-buty...-Do-16.05-do-godz.22-giej. Kupujcie, kupujcie ... grosza nie żałujcie !!! Quote
ilon_n Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a czy można dorzucić coś ciuszkowego do tego bazarku i dla kumpli Wampirka? Quote
Livka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='ilon_n']a czy można dorzucić coś ciuszkowego do tego bazarku i dla kumpli Wampirka? Coś jeszcze można dorzucić - prześlij zdjęcia fantów i krótki opis na [email protected] ;) Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dzięki za bazarek :D :D :D Cudak - rozumiem :/ kurcze, szkoda, że tak daleko jesteście... bo ja bym mogła popilotować jego adopcję, tylko jak potem z transportem, odbiorem? rzeczywiście przydałby się dt... Quote
Cudak Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Dziękuję za bazarki :loveu: [quote name='__Lara']Cudak - rozumiem :/ kurcze, szkoda, że tak daleko jesteście... bo ja bym mogła popilotować jego adopcję, tylko jak potem z transportem, odbiorem? rzeczywiście przydałby się dt... Gdyby znalazł się DT, byłoby o wiele łatwiej... Tyle, że teraz wysyp małych kociaków i wszystkie DT zapełnione :shake: edit: Doszła wpłata od marysi55 (20 zł) na kocurka. I od bico (20 zł) - z tym, że w tytule przelewu jest napisane: "na kociaki z portu" i jeszcze nie wiem, czy to nie na maluchy zabrane z portu. Dzisiaj ok 17:00 jedziemy z kocurem do weta. Trzymajcie kciuki, żeby była to już ostatnia wizyta.... Quote
Cudak Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Kocur dostał ostatni (mam nadzieję) zastrzyk. Został wypuszczony i trzeba go obserwować. Gdyby, znów zaczął głośniej oddychać trzeba będzie jechać z nim jeszcze w środę/czwartek do weta zastrzyk... Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Cudak']Kocur dostał ostatni (mam nadzieję) zastrzyk. Został wypuszczony i trzeba go obserwować. Gdyby, znów zaczął głośniej oddychać trzeba będzie jechać z nim jeszcze w środę/czwartek do weta zastrzyk... No to się Kić kostusze wywinął :ylsuper: Oby nie było nawrotów!!! a dziś akurat podniosłam larum w toruńskiej kociej fundacji, żeby szukać Mu DT .. ale odesłali do KD, która ma podobno DT w Szczecinie .. no i na portalu miau kazali pisać .. bo tam podobno koty ze Stepnicy mają swój wątek .. :confused: Cudak, wiesz cos o tym??? Quote
Cudak Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Tak. Mają wątek na miau. Tam też szukałam mu tymczasu na czas leczenia, niestety nawet na 2 tygodnie nie znaleźliśmy :( Póki sytuacja z małymi kociakami się nie ustabilizuje (a te rodzą się teraz codziennie...) nie ma szans. DT w Szczecinie są przepełnione. Quote
Cudak Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 __Lara napisał(a):O tyle dobrze, że kocurek dochodzi do siebie ;) Odpukać ;) bo ta choroba może jednak wracać, jak tylko będzie osłabiony :( Dlatego też przydałby mu się DS, gdzie dostawałby regularnie witaminy... i w razie czego od razu jechał do weta. Quote
Recommended Posts