ulvhedinn Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Aksa szuka domu z ogrodem... najlepiej razem z ulv :eviltong: A kałuże to ona kocha z całej duszy... wręcz mozna rzec, ubóstwia. Najlepiej jak się uda w taka kałużę wpaść z rozpędu, ochlapać wszystko dookoła i siebie oczywiście też, wrzucić tam patyk, napić się błota... pewnie, gdyby nie wózek, to jeszcze by się tarzała :p Quote
LALUNA Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Aksa szuka domu z ogrodem... najlepiej razem z ulv :eviltong: Ty to sie umiesz urządzić:evil_lol: A gdzie odkryłas takie fajne tereny? :razz: Las i ludzi nie ma i takie ekstra szerokie scieżki. Quote
ulvhedinn Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 To jest Las Rędziński. Rewelacyjne miejsce, stosunkowo niedużo ludzi, jest gdzie biegać z psem, a że to własciwie lasopark, to i myśliwych niet... trochę bliżej jest Las Osobowicki, tez niezły, ale więcej spacerowiczów :cool3: Ja znam chyb awszystkie tereny zielone wokół Wrocka. Jeszcze lubię jeździć do Mokrej, chociaż teraz... jak Mile tam pochowałam:-( Ech, muszę się wybrać i posadzić dziką różę... i bardzo piekne tereny rozciągaja się między starym młynem na Bystrzycy, a Leśnicą. Takie nieużytki, łąki, Las Marszowicki... tylko na jesieni można spotkac amatorów grzybków:eviltong: Quote
LALUNA Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 To jest Las Rędziński. Rewelacyjne miejsce, No rzeczywiście r e w e l a c y j n e:eek2: 9 lat temu trenowałam zaprzęgi, pojechalismy na trening do tego lasku. Zgubiłam się :placz: , powoli zapadał zmierzch. Mgła taka ze na 4 metry widocznosć, a w koło same drzewa. I nagle kończa sie drzewka, jest ocalenie , niestety to tylko polanką a w koło znowu ciemny las. I znowu brniemy dalej i znowu kolejna polanka i nagle przy ściezce zbiornik wodny do któego wpada mój briardzik i nie moze sie wydostać. Ale jakos ją wywlokłam, suka mokra, grudzień, ciemno sie zrobiło a ja w środku lasu. Sama :placz: . Mówie sobie ja prowadziłam półtorej godziny i nie wyszłam z lasu. Moze mój drugi pies Nuka ON będzie lepsza w te klocki. Mówie szukaj teraz Ty. Wyprowadziła mnie po dwudziestu minutach na droge asfaltową, 500 m wyzej od zaparkowanego samochodu.:lol: Od tego czasu, przestałam odwiedzac to rewelacyjne miejsce:eviltong: Quote
czarna anda Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 a jak wozek dotarl od mnie ? pasuje malutkiej Aksicy ? dawno tu nie bylam zatem nic nie wiem :) buzia Quote
Korenia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 czarna anda napisał(a):a jak wozek dotarl od mnie ? pasuje malutkiej Aksicy ? dawno tu nie bylam zatem nic nie wiem :) buzia Zobacz stronę wcześniej :) Są fotki ;) Quote
yewcia1 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Co tam u dziewczynek słychać ( mam namyśli Ulv i Aksicę)? Quote
Evelin Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Co zjadła Aksa, co potem zrobiła...Może Pałek pomógł... Ulv,jesli Tobie domek potrzebny.......spod ziemi go wykop.Przecież masz zostać archeologiem (archeolożką??????)....Zresztą któż się odważy w doradzaniu archeologom w wykopywaniu spod ziemi???? Quote
czarna anda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 zrob aksicy podporke z czegos pod brzuch - zeby nie stala sie tak jak z moja anda i oskarem na wozku - obum wysiadly nadgarstki - to czeste - trzeba wzmocnic czesc brzuszna tak zeby ustabilizowac kregoslup i odciazyc przod masz zdjecia rtg /? przeslij mi z opisem choroby a ja dam dr sternie do ogladactwa moze cos jeszcze da si ezrobic... iw Quote
ulvhedinn Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ciotce neta ukradli :placz: i dlatego nas nie było..... Anda, błagam, pisz wyraźniej, jaką podpórkę? Na wózeczku, czy jak bez jest w domu? I jak to ma wyglądać? Jeśli chodzi o naprawienie Aks to chyba się nie da nic więcej zrobić, bo KrA nawet czucie ma znikome :shake: chyba, żeby przeszczep komórek macierzystych ha ha... ale za to stawy się poprawiły odkąd dostaje odżywki... problem w tym, że onawygodnicka i woli biegać po betonie, niż po trawie i to mnie martwi... więc na dłuższe spacery albo jedziemy za miasto, albo szukam trawników.... Quote
ulvhedinn Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Normalnie- wzięli neta w wiaderko i wynieśli :eviltong: Quote
LALUNA Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ulvhedinn napisał(a):Normalnie- wzięli neta w wiaderko i wynieśli :eviltong: Aksica protestowała czy im pomagała? :razz: Quote
justynavege Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Aksa pewnie sama niosła to wiaderko :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 justynavege napisał(a):Aksa pewnie sama niosła to wiaderko :evil_lol: Kto inny jak nie panna rozrabiara:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Taaa.... dzisiaj Aksę spotkało po raz pierwszy chyba trzepanie futra:mad: Wiem, że mało wychowawcze, ale nie zdzierżyłam:angryy: Zeżarła mi moją kaszkę, żarło dla królika i mleko, a że mam przez to odzyskiwanie neta czarną dziurę w portfelu, to mnie równy szlag trafił... na a teraz oczywiście pozbywa się balastu:cool1: na dodatek.... Fotki z niedzieli mi średnio wyszły, chyba, że ktos umie robić obróbkę- są za ciemne:shake: ale kilka jest: Słowo daję, to było JEDYNE błoto w okolicy :mad: Quote
yewcia1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Aksa ty wredna małpo dlaczego wszamałaś Pani jedzonko:razz: Quote
ulvhedinn Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Na 85 :eviltong: Dzisiaj wyjatkowo jakos obyło sie bez zniszczeń.... albo chora psica, albo coś knuje.... Quote
yewcia1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 =ulvhedinn;4583331]Na 85 :eviltong: Dzisiaj wyjatkowo jakos obyło sie bez zniszczeń.... albo chora psica, albo coś knuje....[/quote] Pewnie to drugie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ulv - jadę 11.04 na operację ze Zgredkiem do Wrocławia - u dr Skrzypczaka:shake: Czy masz jakieś dsw z tym lekarzem? Czy to ludzki człowiek czy taki sobie??? Jak będę miała troszke czasu gdy będzie operowany to mogłabym się wprosic na jakąs herbatkę? Mamy byc tak na jakąś 16-17 i nie wiem jak długo to potrwa i czy wogóle opuszczę Wrocek w tym dniu:shake: Quote
Recommended Posts