Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Oooo, ciocia Monia:loveu:
Mam przekazać w imieniu KrAksy, że mazidło genialne- odleżynka się goi coraz szybciej!!!:multi: (Tylko taaaka ta maść apetyczna - zjadłoby się, nie?? a tu pilnują...)
To nie tak, że się chcę małej pozbyć.... (chociaż mycie podłogi po raz n-ty bo pies kopnął nocnik:evil_lol: może wyprowadzić z równowagi) ja odchoruję to rozstanie... ale po prostu nie mogę Aksy zatrzymać:placz: (No chyba, że wygram w totka- wtedy kupię dom i wynajmę Aksie etatową opiekunkę)....

Posted

Ja wiem, że nie chcesz Jej oddawać i pewnie jak już do tego dojdzie to bedzie jdna z najgorszych decyzji w Twoim zyciu.Ale takie własnie jest zycie.Są rozstania i powoty, miłości i nienawiści.Najważniejsze jest to Madziu, że jedyne czym sie kierujesz to dobro Aksuni:loveu: :loveu:
Mam nadzieję, że jeszcze na ziemi bedzie CI wynagrodzone to co dla Aksy zrobiłaś.

A KrAksa niech sie nie wygłupia z tym żarełkiem mazidła.Przecież po tym sranko straszne i kto wtedy bedzie sprzątał:crazyeye:
A o sprzątaniu po niepełnosprawnym psie wiem coś nie cos.Mam jamniorka dwukrotnie sparaliżowanego, który tez robił pod siebie.
Buziaczki dla Was kochane dziewczynki :calus: :calus: :calus:

Posted

No właśnie, Moniu.... Aksicy wstrętnej zdarzają się mówiąc oględnie "wpadki"... Kupiłam nawet wykładzinę PCV bo nie lubię wydłubywać g... spomiędzy desek parkietu:angryy: Poza tym to cudo nie pies:loveu: :loveu: :loveu: Tylko kto uważa, że psisko sparaliżowane nie umie podskakiwać to się baaardzo myli- Kraksa skacze do patyczków i w zabawach z psiakami, a wczoraj zwinęła mi ze stołu śniadanie (nawet pomidora zeżarła:shake: )... Poza tym jej absolutnie ukochaną zabawą jest mordowanie na spacerze "patysiów", przy czym nieraz są to słusznych rozmiarów konary- najfajniejsze znosi do domu- ostatnio usilowała przytargać metrową dechę:cool3:

Posted

Jesuuuuuuuu, toż artycha z Aksuni :loveu:
Wiem ile trzeba się dooopki nawycierać i ciagnącej czasem po ziemi koooopki nazbierać :roll:
Wiem też jakie wyczyny może wprawiac sparalizowany piesek.Choć mój Dzekuś kazdy paraliż odpokutował depresją .I niezbyt chetnie bawi się zabawkami czy tez gałęziami.Zresztą , tzreba mu wybaczyc bo ma juz 13 lat :oops:
Ale świetnie jest te podskakiwanie na 2 przednich resorach :cool3: Jak piłeczka ;)

Posted

Ciociu Ago z Mazur - cioteczka z odległego lubuskiego zaglada do Aksy z dolnośląskiego po parę razy na dzień , jak ma chwilke na kompa, tylko nie zawsze skrobnie słówko:oops: :oops:
Będzie wybaczone...???:roll:

Posted

właśnie miałam zacząć sprawdzać listę obecności normalnie i nieobecności bez L4 nie będę usprawiedliwiane :mad:

monika70 wybaczone bo widać, że się starasz ;)...fona w ostatniej chwili tu wpadłaś ;) ..alispo...Wrocław...hmmmm...sąsiadka Aksy...najbliżej miała a przyszła najpóźniej....echhhhh...;)...

....Aksa Cioteczki czuwają....

Posted

To ja się też dołączę do tego towarzystwa wzajemnej adoracji :loveu: Oczywiście jeśli będzie jeszcze miejsce :) Aksa odpalaj te swoje wrotki i biegusiem do góry

Posted

Oooo.... ujawniły się cioteczki:evil_lol:
Mała była dziś w parku na spacerze- wybiegała się na max, zamordowała tysiąc patyków i próbowała wytarzać w zdechłej myszy (głupi wózek odmówił współpracy)... A wczoraj wlazła mi do łóżka:eviltong: Potwór!!!!

Posted

ulvhedin napisał(a):
... A wczoraj wlazła mi do łóżka:eviltong: Potwór!!!!

ulv, powiedz, że tylko na to czekałaś:oops: Aksa , Ty i łóżko , jeszcze ciepły jezyk psiny i sielanka! Cyż nie o tym mażyłaś???;)

Posted

Ulv, to i tak jest szczęście, że to białe mazidło tak ładnie pachnie:multi:
Dopiero by było, jakby to cos miało zapach zblizony do jakiegoś cuchnącego dermatologicznego specyfiku:lying: .Przy takich smierdzielstwach od razu idzie puscic ....... pawia:fadein:

Posted

Lupe dziękuję!!!!:lol: :lol: :lol: śliczny banerek!!!

Co do żwacza- efekty przeszły wszelkie oczekiwania- niestety tylko część na spacerze...:angryy: Nudzić się naprawdę trudno!

Aksa dostała od cioci materac- duuuży!!! Poza tym chyba muszę jej kupić miski na stojaku- bo niezbyt wygodnie się jej je z ziemi:shake: ale to kurcze kolejny wydatek...

Posted

ulv - to ja ci sprezentuję stojak dla psicy z PCV - moje psy taki mają i jest OK - tylko daj znac kiedy bys chciała to zmolestuję mojego TZ, zeby go zdiełał własnymi ręcami!!!!