Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Kurcze wszystko mi się wali na łeb...:shake:
A aukcję Aksy usunęli z Allegro:-(

Magda, chyba nie usunęli, tylko po prostu się skończyła. Ja sama kupiłam parę cegiełek i nie mam żadnej inoformacji, że aukcja jest usunięta:roll:

Posted

Mam same kłopoty...zdrowotne i życiowe... u mnóstwa zaprzyjaźnionych osób też jest źle... nie wiem zły czas, klątwa czy co??:shake:
Kraksa ma się odpukać nieźle, tylko obciera łapy na podłodze i ciągle jej się paprze takie coś na grzbiecie... tam była niewielka opuchlizna (uciskał ją opatrunek) zbierał się płyn, ściągałam jak wet kazał, zaczęlo się niby goić a potem spuchło i sączy się cały czas z dwóch otworów. Wygląda jakby ją żmija ugryzła... czyszczę, płuczę riwanolem i nic... Ale samopoczucie ma super- kradnie co się da- wczoraj usiłowała zaharapczyć Miśce drugiego gnata, ale usłyszała zdecydowane wrrrr!!! więc wróciła do pierwszego (i tak ledwo go uniosła):eviltong:

Posted

Ulv kto ma wyjsc z problemow jak nie Ty! trzymaj sie !
umawiaj weta na jutro to ja obejrzy i wszytsko bedzie ok, a ja zabiore wam klateczke bo na pokazy potrzeban ok? z reszta mysle ze Kraksa juz jej nie potrzebuje skoro po domu biega:lol:

Posted

ulv.....nie martw się...aukcja tylko poprostu się skończyła, codziennie sprawdzałam czy nic się złego z nią nie dzieje ;).....nawet całkiem nieźle poszło....:) trzymajcie się dziewczyny a Ty Aksa nie dokuczaj drugiej psince ;)

Posted

Aukcja nie została usunięta - po prostu skończyła się i to nawet nie spodziewałam się że tyle osób pomoże suni. Czy już starczy pieniążków na wózeczek????

Posted

Elo moto ciotki:

a tak wyglądam z góry, aj chcę już ten wózeczek!!!

jeszcze jedna odleżynka się musi zagoić:

ciotka Rebellia mnie drapu drapu i pstryk! ;) ja chcę jeszcze drapu drapu!!!

Posted

No więc mamy 308 zł (niestety kaska ucieka zdecydowanie za szybko... a wózeczek będzie kosztował 400. Dziś przychodzi pan na ostateczny (mam nadzieję ) pomiar Kraksonki!

Posted

Aach... był pan, pomierzył diabełka i w ciągu góra tygodnia Aksa będzie psem kółkowym!!!!:multi: Oczywiście mała wykorzystała sytuację i bardzo dokładnie nowego gościa oblizała domagając się przy tym miziania...:evil_lol: No i dzięki Kam mamy o 50 zł więcej!!!!:buzi:

Posted

ulv....wyobrażasz sobie te pierwsze spacery dla dziewuszki......haaaaaaa....hamulec ręczny zainstaluj...bo jej nie dogonisz.......ale miło poczytać, że to już niedługo....:)

Posted

Hej cioteczki!!!
Aksica rozrabia (norma) rozwaliła drzwi u mnie w pokoju- tzn. zerwała listwy, zdarła farbę i zrobiła dziurę w ścianie obok... :shake: Może jak się wybiega to będzie spokojniejsza?
Dziś może wpadnie do nas ciotka REbelia- to ją poproszę o wklejenie zdjęć diabelca. I niestety... prosimy jeszcze o kasę... na wózeczek już niewiele brakuje, ale trzeba kupić małej maść na odleżyny (Argosulfam, albo Dermazin) i specjalny puder w płynie- to się nazywa PC 30V- i kosztuje ok. 40 zł... A ja niestety ostatnio coraz biedniejsza:-( Na żarło mnie na szczęście jeszcze stać, ale teraz jeszcze szczepienia, "impregnacja" itp... I każdy nadprogramowy wydatek kładzie mi budżet.... EEch...
Dobra, dobra już nie narzekam!!!! :oops:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Hej cioteczki!!!
Aksica rozrabia (norma) rozwaliła drzwi u mnie w pokoju- tzn. zerwała listwy, zdarła farbę i zrobiła dziurę w ścianie obok... :shake: Może jak się wybiega to będzie spokojniejsza?
Dziś może wpadnie do nas ciotka REbelia- to ją poproszę o wklejenie zdjęć diabelca. I niestety... prosimy jeszcze o kasę... na wózeczek już niewiele brakuje, ale trzeba kupić małej maść na odleżyny (Argosulfam, albo Dermazin) i specjalny puder w płynie- to się nazywa PC 30V- i kosztuje ok. 40 zł... A ja niestety ostatnio coraz biedniejsza:-( Na żarło mnie na szczęście jeszcze stać, ale teraz jeszcze szczepienia, "impregnacja" itp... I każdy nadprogramowy wydatek kładzie mi budżet.... EEch...
Dobra, dobra już nie narzekam!!!! :oops:

Ile Wam potrzeba? My same biedne, ale moze cos sie wyskrobie...

Pozdrawiam
GreenEvil

Posted

Ok. 50 zł brakuje do wózeczka i coś koło 40- 60 na mazidła... tzn. puder kosztuje 41 zł, a maść-? Gupio mi tak prosić, ale no niestety, muszę...:-( Dziękuję ogromnie wszystkim w imieniu KrAksy!!!!!:modla: :modla: :modla:

Posted

ulv - jak mała będzie już miała ten wózeczek to wklejaj szybko zdjęcia to porozsyłam wszystkim biorącym udział w aukcji - obiecałam im to i niech zobaczą szczęście Aksy i to, ze ich pomoc nie poszła na marne!!!! OKI????

Posted

andzia69 napisał(a):
ulv - jak mała będzie już miała ten wózeczek to wklejaj szybko zdjęcia to porozsyłam wszystkim biorącym udział w aukcji - obiecałam im to i niech zobaczą szczęście Aksy i to, ze ich pomoc nie poszła na marne!!!! OKI????

Jasne!!!! Będą zdjęcia, będą!!!:evil_lol:

Posted

Ło jezu , toż Aksunia jak juz zasiadzie w tym wózku to ino zrobi tak :scared: :scared: :scared: :scared: i tyle ją Magda zobaczy :cool3: :wink:

ZDJĘCIA, ZDJĘCIA, ZDJĘCIA:modla: :modla: :modla:

Paczuszkę wyślę we wtorek.Będzie na srodę.

Posted

No nie , ciociu Rebelio :nonono2: :nonono2: :nonono2: :nonono2: :nonono2: :nonono2:
No oki, zdjec nie ma no to poczekamy , ale żeby nie zdradzić choc słówkiem jak to szczęście na tym, wózku wyglądało, to juz :lmaa: :lmaa: :lmaa: