weihaiwej Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 ulvhedinn napisał(a):Kurcze wszystko mi się wali na łeb...:shake: A aukcję Aksy usunęli z Allegro:-( Magda, chyba nie usunęli, tylko po prostu się skończyła. Ja sama kupiłam parę cegiełek i nie mam żadnej inoformacji, że aukcja jest usunięta:roll: Quote
ulvhedinn Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Mam same kłopoty...zdrowotne i życiowe... u mnóstwa zaprzyjaźnionych osób też jest źle... nie wiem zły czas, klątwa czy co??:shake: Kraksa ma się odpukać nieźle, tylko obciera łapy na podłodze i ciągle jej się paprze takie coś na grzbiecie... tam była niewielka opuchlizna (uciskał ją opatrunek) zbierał się płyn, ściągałam jak wet kazał, zaczęlo się niby goić a potem spuchło i sączy się cały czas z dwóch otworów. Wygląda jakby ją żmija ugryzła... czyszczę, płuczę riwanolem i nic... Ale samopoczucie ma super- kradnie co się da- wczoraj usiłowała zaharapczyć Miśce drugiego gnata, ale usłyszała zdecydowane wrrrr!!! więc wróciła do pierwszego (i tak ledwo go uniosła):eviltong: Quote
fona Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ulv, trzymam za Was kciuki, zeby juz sie nie walilo bardziej i zaczelo prostowac. Wyslalam grosik dla Aksy :) Quote
Devis&Marta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ulv kto ma wyjsc z problemow jak nie Ty! trzymaj sie ! umawiaj weta na jutro to ja obejrzy i wszytsko bedzie ok, a ja zabiore wam klateczke bo na pokazy potrzeban ok? z reszta mysle ze Kraksa juz jej nie potrzebuje skoro po domu biega:lol: Quote
Aga_Mazury Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 ulv.....nie martw się...aukcja tylko poprostu się skończyła, codziennie sprawdzałam czy nic się złego z nią nie dzieje ;).....nawet całkiem nieźle poszło....:) trzymajcie się dziewczyny a Ty Aksa nie dokuczaj drugiej psince ;) Quote
andzia69 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Aukcja nie została usunięta - po prostu skończyła się i to nawet nie spodziewałam się że tyle osób pomoże suni. Czy już starczy pieniążków na wózeczek???? Quote
rebellia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Elo moto ciotki: a tak wyglądam z góry, aj chcę już ten wózeczek!!! jeszcze jedna odleżynka się musi zagoić: ciotka Rebellia mnie drapu drapu i pstryk! ;) ja chcę jeszcze drapu drapu!!! Quote
GreenEvil Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No wlasnie dziewczynki. Starczy na ten wozek? Pozdrawiam GreenEvil Quote
ulvhedinn Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 No więc mamy 308 zł (niestety kaska ucieka zdecydowanie za szybko... a wózeczek będzie kosztował 400. Dziś przychodzi pan na ostateczny (mam nadzieję ) pomiar Kraksonki! Quote
ulvhedinn Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Aach... był pan, pomierzył diabełka i w ciągu góra tygodnia Aksa będzie psem kółkowym!!!!:multi: Oczywiście mała wykorzystała sytuację i bardzo dokładnie nowego gościa oblizała domagając się przy tym miziania...:evil_lol: No i dzięki Kam mamy o 50 zł więcej!!!!:buzi: Quote
Aga_Mazury Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 ulv....wyobrażasz sobie te pierwsze spacery dla dziewuszki......haaaaaaa....hamulec ręczny zainstaluj...bo jej nie dogonisz.......ale miło poczytać, że to już niedługo....:) Quote
Ania-Sonia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 :multi: :multi: :multi: No to niedługo będziesz miała w domu zawody Formuły1 :evil_lol: Quote
GreenEvil Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 :multi::multi::multi: Pamietaj, rob zdjecia zmotoryzowanej!!! Pozdrawiam GreenEvil Quote
ulvhedinn Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Hej cioteczki!!! Aksica rozrabia (norma) rozwaliła drzwi u mnie w pokoju- tzn. zerwała listwy, zdarła farbę i zrobiła dziurę w ścianie obok... :shake: Może jak się wybiega to będzie spokojniejsza? Dziś może wpadnie do nas ciotka REbelia- to ją poproszę o wklejenie zdjęć diabelca. I niestety... prosimy jeszcze o kasę... na wózeczek już niewiele brakuje, ale trzeba kupić małej maść na odleżyny (Argosulfam, albo Dermazin) i specjalny puder w płynie- to się nazywa PC 30V- i kosztuje ok. 40 zł... A ja niestety ostatnio coraz biedniejsza:-( Na żarło mnie na szczęście jeszcze stać, ale teraz jeszcze szczepienia, "impregnacja" itp... I każdy nadprogramowy wydatek kładzie mi budżet.... EEch... Dobra, dobra już nie narzekam!!!! :oops: Quote
GreenEvil Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ulvhedinn napisał(a):Hej cioteczki!!! Aksica rozrabia (norma) rozwaliła drzwi u mnie w pokoju- tzn. zerwała listwy, zdarła farbę i zrobiła dziurę w ścianie obok... :shake: Może jak się wybiega to będzie spokojniejsza? Dziś może wpadnie do nas ciotka REbelia- to ją poproszę o wklejenie zdjęć diabelca. I niestety... prosimy jeszcze o kasę... na wózeczek już niewiele brakuje, ale trzeba kupić małej maść na odleżyny (Argosulfam, albo Dermazin) i specjalny puder w płynie- to się nazywa PC 30V- i kosztuje ok. 40 zł... A ja niestety ostatnio coraz biedniejsza:-( Na żarło mnie na szczęście jeszcze stać, ale teraz jeszcze szczepienia, "impregnacja" itp... I każdy nadprogramowy wydatek kładzie mi budżet.... EEch... Dobra, dobra już nie narzekam!!!! :oops: Ile Wam potrzeba? My same biedne, ale moze cos sie wyskrobie... Pozdrawiam GreenEvil Quote
ulvhedinn Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ok. 50 zł brakuje do wózeczka i coś koło 40- 60 na mazidła... tzn. puder kosztuje 41 zł, a maść-? Gupio mi tak prosić, ale no niestety, muszę...:-( Dziękuję ogromnie wszystkim w imieniu KrAksy!!!!!:modla: :modla: :modla: Quote
andzia69 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ulv - jak mała będzie już miała ten wózeczek to wklejaj szybko zdjęcia to porozsyłam wszystkim biorącym udział w aukcji - obiecałam im to i niech zobaczą szczęście Aksy i to, ze ich pomoc nie poszła na marne!!!! OKI???? Quote
ulvhedinn Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 andzia69 napisał(a):ulv - jak mała będzie już miała ten wózeczek to wklejaj szybko zdjęcia to porozsyłam wszystkim biorącym udział w aukcji - obiecałam im to i niech zobaczą szczęście Aksy i to, ze ich pomoc nie poszła na marne!!!! OKI???? Jasne!!!! Będą zdjęcia, będą!!!:evil_lol: Quote
Devis&Marta Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ulv ja pamietam co obiecalam wiec skontaktujemy sie na dniach, moze jutro podwioze Quote
Ania-Sonia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Aksa/KrAksa jedzie w górę :multi: Czy pieniążki nadal wpłacać na konto Maddi? Quote
Devis&Marta Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Ulv mi wczoraj napisala ze maja juz wozeczek:multi: Ulv odezwij sie! Quote
Monia70 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Ło jezu , toż Aksunia jak juz zasiadzie w tym wózku to ino zrobi tak :scared: :scared: :scared: :scared: i tyle ją Magda zobaczy :cool3: :wink: ZDJĘCIA, ZDJĘCIA, ZDJĘCIA:modla: :modla: :modla: Paczuszkę wyślę we wtorek.Będzie na srodę. Quote
rebellia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Dałam ciała, ale się nie wyrobiłam ze wszystkim... wpadnę w tygodniu (w środę) i będą zdjęcia... obiecuję... nie bić :-( Quote
Monia70 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 No nie , ciociu Rebelio :nonono2: :nonono2: :nonono2: :nonono2: :nonono2: :nonono2: No oki, zdjec nie ma no to poczekamy , ale żeby nie zdradzić choc słówkiem jak to szczęście na tym, wózku wyglądało, to juz :lmaa: :lmaa: :lmaa: Quote
Recommended Posts