Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Tia, weekend... wczoraj byłyśmy w Kaliszu po towar i "się nam bryka zdechła była..." Cztery razy spychałam samochód na pobocze/chodnik w ulewie oczywiście:angryy: Dojechałyśmy do Wro po nocy, na pożyczonym akumulatorze, prawie bez świateł i wycieraczek (w deszczu jak diabli).. A dzisiaj czeka mnie rozkładanie, nawijanie i układanie tych chol...ch szmat (tkaniny)... GRRRR....:angryy: A psy swoje prawa mają i spacer solidny się należy:evil_lol:

Posted

Aga, podpadasz :)

Ja wlasnie wrocilam z nocki piatkowej i na weekend tez praca, ale do Johna to jutro musze wyskoczyc.

Aksiuniu, nie choruj, wariacie.

Posted

Rebellia, dzieki za zdjecia. Nareszcie sa!!! :multi:

Fantastycznie Aksa sie prezentuje, obledne, ten usmiech szelmowski. Szczesliwy pies, a mialo juz go nie byc...

Napiszcie, prosze, w tytule, na ktorej stronie sa te zdjecia, swiat musi je zobaczyc :lol:

Posted

fona napisał(a):
Rebellia, poukladaj sobie ladnie wszystko i powiedz mi, jak to sie robi... :-(

Jak się układa...? Nie wiem... liczę , że cudem przepchnę poprawki... :shake: ale naprawdę cięzko to widzę... na dodatek mój TZ za granicą, bez roamingu... nie mam nawet jak z nim pogadać, w zasadzie nie wiem co się z nim dzieje :shake: mogę tylko odliczać dni do powrotu... i liczyć, że coś zarobił...

w poniedziałek idę na poprawkę, facet jest zapalonym kibicem, więc będzie miał zły humor :-( w czwartek uwalił 90% poprawiających...

nie wiem już jak to będzie dalej... miałam plany i marzenia, a teraz nawet nie mam siły podnieść słuchawki telefonu... życie...

Posted

Aż zaparło mi dech z wrażenia! Ulv, Ty dokonałać cudu! :Rose: :Rose: :buzi: :buzi: Brak słów... Jak KrAksa jest szczęśliwa i piękna :iloveyou:
Jestem pewna, że jest gwiazdą na osiedlu:B-fly:

Posted

Prawda, że jest cudna:loveu:
Właśnie idę ją uprać :evil_lol: i na spacerek!!!!
Wet mówi, żeby się nie martwić, skoro się czuje dobrze i siusia, nawet jeśli trochę mniej... Jakby coś się działo, to zrobimy analizę siuśków:cool3: i już!!!

Posted

[quote name='rebellia']moje ulubione...

No no Aksa to sobie teraz brykasz:evil_lol:
Ulv wkońcu Was nawiedze póki co brak czasu:placz:
Pozdrawiam

Posted

Wkleję jeszcze kilka zdjęć autorstwa Ciotki Rebelii...

Ganiam sobie i morduję patyczki...

Jak widać lubię się bawić z dziećmi!

...i ciotką ulv...

Nasza ciotka, nasza! Nie oddamy!!

Posted

normalnie aż zazdroszczę Wam takiego parku...a niby Wy we Wrocławiu (wielkim mieście) a ja w miasteczku na Mazurach...u nas nie uświadczysz w tej chwili kawałka trawnika bez ....placu budowy :( psiaki mają przechlapane