ulvhedinn Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Tia, weekend... wczoraj byłyśmy w Kaliszu po towar i "się nam bryka zdechła była..." Cztery razy spychałam samochód na pobocze/chodnik w ulewie oczywiście:angryy: Dojechałyśmy do Wro po nocy, na pożyczonym akumulatorze, prawie bez świateł i wycieraczek (w deszczu jak diabli).. A dzisiaj czeka mnie rozkładanie, nawijanie i układanie tych chol...ch szmat (tkaniny)... GRRRR....:angryy: A psy swoje prawa mają i spacer solidny się należy:evil_lol: Quote
Monia70 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 oooo tak , cos ciężkiego by się cioci przydało :mad: :mad: :mad: Pensja pielęgniarki w RP to są rzeczywiście grube miliony:placz: :placz: Quote
fona Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Aga, podpadasz :) Ja wlasnie wrocilam z nocki piatkowej i na weekend tez praca, ale do Johna to jutro musze wyskoczyc. Aksiuniu, nie choruj, wariacie. Quote
rebellia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ulv, nie dostalam potwierdzenia zdjec ... wiec wstawiam je tutaj, mam nadzieje ze jednak doszly i sie podobaly: Quote
rebellia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 i to... a teraz mykam do mojej rzeczywistości :-( Quote
fona Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Rebellia, dzieki za zdjecia. Nareszcie sa!!! :multi: Fantastycznie Aksa sie prezentuje, obledne, ten usmiech szelmowski. Szczesliwy pies, a mialo juz go nie byc... Napiszcie, prosze, w tytule, na ktorej stronie sa te zdjecia, swiat musi je zobaczyc :lol: Quote
rebellia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Przepraszam ze tka pozno, jak widac mam małe zawirowania teraz :( Quote
fona Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Rebellia, poukladaj sobie ladnie wszystko i powiedz mi, jak to sie robi... :-( Quote
makulka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ale super widziec psice taką szczesliwą,Aksa prezentuje sie z wózeczkiem bardzo elegancko:lol: Quote
Kam Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 aaaaaaaa!!! wróciłam po dłuższej przerwie na dogo i co widzę? taaakie zdjęcia! cudne, cudne! Quote
rebellia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 fona napisał(a):Rebellia, poukladaj sobie ladnie wszystko i powiedz mi, jak to sie robi... :-( Jak się układa...? Nie wiem... liczę , że cudem przepchnę poprawki... :shake: ale naprawdę cięzko to widzę... na dodatek mój TZ za granicą, bez roamingu... nie mam nawet jak z nim pogadać, w zasadzie nie wiem co się z nim dzieje :shake: mogę tylko odliczać dni do powrotu... i liczyć, że coś zarobił... w poniedziałek idę na poprawkę, facet jest zapalonym kibicem, więc będzie miał zły humor :-( w czwartek uwalił 90% poprawiających... nie wiem już jak to będzie dalej... miałam plany i marzenia, a teraz nawet nie mam siły podnieść słuchawki telefonu... życie... Quote
fona Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 E, poprawki, popchniesz i zapomnisz. Trzymam kciuki. Wazne ze Aksa biega dzis z nami :) :) :) Quote
Ania-Sonia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Aż zaparło mi dech z wrażenia! Ulv, Ty dokonałać cudu! :Rose: :Rose: :buzi: :buzi: Brak słów... Jak KrAksa jest szczęśliwa i piękna :iloveyou: Jestem pewna, że jest gwiazdą na osiedlu:B-fly: Quote
ulvhedinn Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Prawda, że jest cudna:loveu: Właśnie idę ją uprać :evil_lol: i na spacerek!!!! Wet mówi, żeby się nie martwić, skoro się czuje dobrze i siusia, nawet jeśli trochę mniej... Jakby coś się działo, to zrobimy analizę siuśków:cool3: i już!!! Quote
mosii Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='rebellia'] ulv gratuluje !!!!!!! Aksa niesamowita jest:loveu: :loveu: Quote
Maddii Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='rebellia']moje ulubione... No no Aksa to sobie teraz brykasz:evil_lol: Ulv wkońcu Was nawiedze póki co brak czasu:placz: Pozdrawiam Quote
Monia70 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Jestem pod WRAŻENIEM .Ogromnym. Boziu, ulv, ona jest FANTASTYCZNA i taka piękna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ulvhedinn Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Wkleję jeszcze kilka zdjęć autorstwa Ciotki Rebelii... Ganiam sobie i morduję patyczki... Jak widać lubię się bawić z dziećmi! ...i ciotką ulv... Nasza ciotka, nasza! Nie oddamy!! Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 normalnie aż zazdroszczę Wam takiego parku...a niby Wy we Wrocławiu (wielkim mieście) a ja w miasteczku na Mazurach...u nas nie uświadczysz w tej chwili kawałka trawnika bez ....placu budowy :( psiaki mają przechlapane Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Aksa jest poprostu niesamowita :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ulvhedinn Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 No jest suuper! Tylko znowu wkleiłam zdjęcia nie w tym formacie...:shake: nie cierpię komputerów!!! Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ulv....ale wkleiłaś....to już postęp :evil_lol: ja tam sobie powiększyłam i obejrzałam dokładnie zwłaszcza Ciotkę Ulv....;) .... Quote
Recommended Posts