ulvhedinn Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Dzięki shantara!! Zawsze warto sie dopytać- fakt daleko, ale... czego się nie robi dla Aksy...:evil_lol: Quote
KropkaKropka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ulvhedinn napisał(a):No co?? Uczymy się z Aksą nowych rzeczy...:evil_lol: Najnowszy numer: ponieważ ją jeszcze "odsikuję", a na leżąco było niewygodnie i zawsze sobie osikała "porteczki", wymyśliłam nowy sposób: "siusiam ją" do kibelka:evil_lol: normalnie sadzam jej tyłek na muszli:cool3: Bardzo jej się to podoba!!!! No nie no! Ale sobie KrAkse wyszkoliłaś:diabloti: ... Daj znać jak będziesz miała troche czasu, mojego Dropsiaczka wyszkolisz:modla:... Mi sie z nim na spacery łazić nie chce... Za gorąco :onfire: I ulvhedinn uważaj... Bo jeszcze będziesz miała kolejki :evil_lol: Quote
Monia70 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Jezu, Ulv , jesteś niesamowita :loveu: Już sobie wyobrażam Aksę siedząca na wc:evil_lol: A jakiego papieru toaletowego uzywacie?Mam nadzieję , ze tylko, tylko i wyłącznie miekkiego.Bo jak to bedzie zwykły szary , to normalnie przyjade i i sparwie Ci lanie , ze maltretujesz pupcie i pisiunie Aksy :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Aksa ma oczywiście mięciutki papier i własną gąbeczkę do mycia!!!:evil_lol: A dzisiaj znów była na spacerku w lesie i na pływaniu... w doborowym towarzystwie Kasi-Misi, Łyski-Piesi i oczywiście Paolka:loveu: Wstawię zdjęcia jak załapię co i jak:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ulv ja też mogę Ci podesłać moje psiaki na przeszkolenie korzystania z WC ;)..jeśli je tego nauczysz...masz 2 tygodniowe wczasy na Mazurach gratis dla całej gromadki ;) Quote
ulvhedinn Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Ulv ja też mogę Ci podesłać moje psiaki na przeszkolenie korzystania z WC ;)..jeśli je tego nauczysz...masz 2 tygodniowe wczasy na Mazurach gratis dla całej gromadki ;) Nie kuś!!!:evil_lol: Swoją drogą Pao też umie się załatwiać do WC (jeżeli nie wytrzyma, np. ma biegunkę, albo pańcia gdzieś utknie), ale mu się pazury ślizgają i woli wannę, albo miskę/kuwetę... Za to raz wymiotował do kibelka...(podejrzewam, że podpatrzył kumpli z archeo po imprezie:diabloti: ) Quote
LALUNA Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ulv a byłyscie u dr Szczypka na kontroli i mówiliscie ze sunia zaczyna sie podnosic? Moze mógłby jakieś rokowania nowe dac. Zrób zdjecie jak Aksa sie unosi. JAk sobie dawała rade w wodzie? Pływała? Czy poruszała tylnymi nogami? Quote
Kam Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 jakby ktoś szukał Aksy na allegro, to ma nastepną aukcję, tamta się skończyła, miała ponad 450 wyświetleń, no, ale nic... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=113922064 Quote
Aga_Mazury Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Aksa...słodziaku....buziole...bo wiem, że znoffu macie problem z netem :comp26: Quote
ulvhedinn Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Aksior łapkami nie rusz, ale się unosi i czasem te łapięta drżą, jak się przeciąga... Dr mówi, ze trzeba patrzyć czy są postępy i że rehabilitacja trwa kilka miesięcy... a ja kombinuję co by tu jeszcze wymyślić.:evil_lol: Quote
fona Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nie no, tu jest coraz lepiej. Aksa na kibelku mnie rozczulila do granic wytrzymalosci materialu. Ulv, :calus: Quote
LALUNA Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ulvhedinn napisał(a):... a ja kombinuję co by tu jeszcze wymyślić.:evil_lol: A jak z pływaniem? Moze to byłaby szanas gdyby jej zwiększyć na maksa rehabilitacje. Czyli codzienne pływanie ( Niskie łąki - masz tam naprawde bliziutko) Jak ona sobie radzi w wodzie? drugie sprawa to ćwiczenia - czyli zginanie łapki jak leży na boku i niech sama ją prostuje. Te cwiczenia rób nawet i trzy razy dziennie połaczone z masażem. Pamiętaj u psa szybciej leci czas rok to tak jak 2-3 lata. Więc trzeba by sie pospieszyć. Quote
ulvhedinn Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Codziennie to nie, ale pływamy... tylko szukam takiej wody w której ja też się mogę zanurzyć-bo Aksica pływa raczej z asekuracją:evil_lol: w ogóle to ona kocha wodę i trzeba jej pilnować bo się ładuje jednako do rzeki, jeziora, stawu, kałuży... byle było mokre:evil_lol: Poza tym ćwiczymy łapki, ale i tak się porobiły przykurcze- na szczęście niewielkie:roll: Quote
LALUNA Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 To możesz na Niskich Łąkach. Na wysokosci wejscia na osrodek ZK jest bardzo płytko. 20 m od brzegu będziesz miała wody do pasa. Tyle Ci wystarczy. Ja w tamtym roku jeździłam do Katów Wrocławskich ( lepisze zejscie i do Tyńca. No i zawsze mozesz spróbować pod Igilcą tam mają taki duzy basenik z fontanną :evil_lol: Quote
KropkaKropka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 A ja czekam na zdjęcia z postępów Aksy :diabloti: Quote
ulvhedinn Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 To jescze mi powiedz jak zrobić normalny rozmiar, to wkleję zdjęcia z lasu... Quote
Aga_Mazury Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 musisz je powiększyć :evil_lol: trochę (ale Ci pomogłam co? ;)) moje są rozmiaru 460x550 i do zmieniania rozmiaru mam specjalny program ACDsee ...może można jakoś prościej Quote
Aga_Mazury Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ulv...to jest z imageshack odhaczony ptaszek przy "resize image? i rozmiar 640x480 albo ściągnij z internetu program ACDsee 8 Photo Manager -ja tym programem zmniejszam i zwiększam fotki Quote
Monia70 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jezu , no nie mogę :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Cała DM powinna zobaczyć te zdjęcia Ale jesteście kofane :loveu: Aksa jest Boska !!!!! Quote
ulvhedinn Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 No to próbujemy: Mówiłam, że Aksa kocha wodę: Quote
ulvhedinn Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 No i co? Znowu wyszły mi małe:placz: Zmieniłam to są za duże... ja nie umiem!!!! Quote
KropkaKropka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 PADNE ZE ŚMIECHU! SUPER ZDJĘCIE! SUPER AKSA :loveu: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ulv..nie są za duże.....moga być...jak się strona nie rozjeżdża to ...ok Quote
Recommended Posts