Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

ulvhedinn napisał(a):
No co?? Uczymy się z Aksą nowych rzeczy...:evil_lol: Najnowszy numer: ponieważ ją jeszcze "odsikuję", a na leżąco było niewygodnie i zawsze sobie osikała "porteczki", wymyśliłam nowy sposób: "siusiam ją" do kibelka:evil_lol: normalnie sadzam jej tyłek na muszli:cool3: Bardzo jej się to podoba!!!!

No nie no! Ale sobie KrAkse wyszkoliłaś:diabloti: ... Daj znać jak będziesz miała troche czasu, mojego Dropsiaczka wyszkolisz:modla:... Mi sie z nim na spacery łazić nie chce... Za gorąco :onfire:
I ulvhedinn uważaj... Bo jeszcze będziesz miała kolejki :evil_lol:

Posted

Jezu, Ulv , jesteś niesamowita :loveu:
Już sobie wyobrażam Aksę siedząca na wc:evil_lol:

A jakiego papieru toaletowego uzywacie?Mam nadzieję , ze tylko, tylko i wyłącznie miekkiego.Bo jak to bedzie zwykły szary , to normalnie przyjade i i sparwie Ci lanie , ze maltretujesz pupcie i pisiunie Aksy :evil_lol:

Posted

Aksa ma oczywiście mięciutki papier i własną gąbeczkę do mycia!!!:evil_lol: A dzisiaj znów była na spacerku w lesie i na pływaniu... w doborowym towarzystwie Kasi-Misi, Łyski-Piesi i oczywiście Paolka:loveu: Wstawię zdjęcia jak załapię co i jak:evil_lol:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Ulv ja też mogę Ci podesłać moje psiaki na przeszkolenie korzystania z WC ;)..jeśli je tego nauczysz...masz 2 tygodniowe wczasy na Mazurach gratis dla całej gromadki ;)

Nie kuś!!!:evil_lol:
Swoją drogą Pao też umie się załatwiać do WC (jeżeli nie wytrzyma, np. ma biegunkę, albo pańcia gdzieś utknie), ale mu się pazury ślizgają i woli wannę, albo miskę/kuwetę... Za to raz wymiotował do kibelka...(podejrzewam, że podpatrzył kumpli z archeo po imprezie:diabloti: )

Posted

Ulv a byłyscie u dr Szczypka na kontroli i mówiliscie ze sunia zaczyna sie podnosic? Moze mógłby jakieś rokowania nowe dac.
Zrób zdjecie jak Aksa sie unosi.
JAk sobie dawała rade w wodzie? Pływała? Czy poruszała tylnymi nogami?

Posted

Aksior łapkami nie rusz, ale się unosi i czasem te łapięta drżą, jak się przeciąga... Dr mówi, ze trzeba patrzyć czy są postępy i że rehabilitacja trwa kilka miesięcy... a ja kombinuję co by tu jeszcze wymyślić.:evil_lol:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
... a ja kombinuję co by tu jeszcze wymyślić.:evil_lol:

A jak z pływaniem? Moze to byłaby szanas gdyby jej zwiększyć na maksa rehabilitacje. Czyli codzienne pływanie ( Niskie łąki - masz tam naprawde bliziutko)
Jak ona sobie radzi w wodzie?

drugie sprawa to ćwiczenia - czyli zginanie łapki jak leży na boku i niech sama ją prostuje. Te cwiczenia rób nawet i trzy razy dziennie połaczone z masażem. Pamiętaj u psa szybciej leci czas rok to tak jak 2-3 lata. Więc trzeba by sie pospieszyć.

Posted

Codziennie to nie, ale pływamy... tylko szukam takiej wody w której ja też się mogę zanurzyć-bo Aksica pływa raczej z asekuracją:evil_lol: w ogóle to ona kocha wodę i trzeba jej pilnować bo się ładuje jednako do rzeki, jeziora, stawu, kałuży... byle było mokre:evil_lol:
Poza tym ćwiczymy łapki, ale i tak się porobiły przykurcze- na szczęście niewielkie:roll:

Posted

To możesz na Niskich Łąkach. Na wysokosci wejscia na osrodek ZK jest bardzo płytko. 20 m od brzegu będziesz miała wody do pasa. Tyle Ci wystarczy. Ja w tamtym roku jeździłam do Katów Wrocławskich ( lepisze zejscie i do Tyńca.
No i zawsze mozesz spróbować pod Igilcą tam mają taki duzy basenik z fontanną :evil_lol:

Posted

ulv...to jest z imageshack odhaczony ptaszek przy "resize image? i rozmiar 640x480

albo ściągnij z internetu program ACDsee 8 Photo Manager -ja tym programem zmniejszam i zwiększam fotki