Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Aksa się rozbrykała, mało jej jednego spacerku, siedzi pod drzwiami i jęczy;) ... Dzisiaj, ponieważ się pierzy, dostała śliczny komplecik szczotka+grzebień+zgrzebło...
Jeśli chodzi o kasę, muszę zapytać Maddi jak stan na dziś wyglada. Dokładny koszt wózka poznam prawdopodobnie w czwartek, ale jest to ok. 350- 450 zł. Inne potrzeby (pielęgnacyjne, odżywki itp) muszę dokładnie podliczyć- to idzie na bierząco, mam większość rachunków z aptek i sklepów. Teraz dojdzie jeszcze szczepienie+impregnacja...
Pani Aksy odezwała się ostatni raz przed druga operacją, a potem cisza:-( głucha, więc chyba jej nie chce (goopia, taki fajny psies!)
Pozdrawiam!!!!:lol:

Posted

GreenEvil napisał(a):
Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie przekazal dla KrAksy 96zl.

Pozdrawiam
GreenEvil

Bardzo pięknie dziękujemy!!! Wszystkim!!!
Zdecydowanie Aksa dostała wiosennego bzika... szaleje niemożliwie, szczeka, skacze, gryzie co popadnie(tylko przedmioty nieożywione)... gania za kotami (a kicia jest po sterylce).... zżera opatrunki i próbuje pakować się do łóżka. Już się boję co będzie jak dostanie wózeczek...:evil_lol:

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Ło matko jaka ta KrAksa Aksa żywiołowa.Ona chyba chce nadrobić całe przykucie "do łóżka" z "po wypadku":roll:

Posted

bardzo proszę napisać, kto z allegro wpłacił pieniążki - muszę wystawiać komentarze

a tu emilek od jednej z pań:
Witam Pania,
przed chwilka - na podane konto wplacilam pieniazki dla Aksy.
Mam nadzieje, ze i ta drobna wplata choc troszke pomoze.
Rozeslalam strone Aksy (z Allegro) po znajomych i mam nadzieje, ze jakies
wsparcie jeszcze bedzie.

pozdrawiam serdecznie
Renata

Posted

Wet po długim weekendzie, z facetem od wózka usiłuję się umówić on jest spod Wrocka i ciągle nie ma czasu...
Kraksa ma otarte łapy- mimo zakazu ganiała po domu z Miśką.. uciekła mi wczoraj na schody, cud, że ją złapałam zanim zaczęła sama schodzić:evil_lol: No i wlazła mi dziś do łóżka, okropny pies!!!

Posted

jesli nadal potrzebne sa pieniadze na wozek, to ciotka fona sypnie grosik nieduzy, wprawdzie maj, aj, aj!, ale obiecalam sobie, ze w maju dla Aksika cos wyplynie ode mnie.

Usciski dla nieposkromionej!

Posted

ulv, jak tylko mojemu szefowi przypomni się, że powinien nam zapłacić jakąś pensję podrzucę parę złotych, no i oddam aksową obrożę, bo chyba się przyda, taka żywiołowa panna się zrobiła ;).Czy ja dobrze czytam, że dogadały się z twoją Miśką?

Posted

Wiem, że nie zapominacie, po prostu biorę was pod włos:evil_lol: a co?! Faktycznie się dziewczynki dogadały- i co rano budzą mnie dwie mordy wsadzone do łóżka i Pałek łażący po mnie.... Aksa ma spory respekt przed starszą koleżanką i "robi szczeniaka"- kładzie się, oblizuje Miśce pysk itp... Za to jak się rozbrykają.... ło matko! :loveu:

Posted

Dobra, zmolestuję doktora o taki termin...:evil_lol: A potem znikasz czasowo czy już na zawsze??:-(
Kraksa właśnie ukradła bernardynie megagnata i usiłuje go obrabiać w kuchni (świeżo umytej...)