ulvhedinn Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Aksa się rozbrykała, mało jej jednego spacerku, siedzi pod drzwiami i jęczy;) ... Dzisiaj, ponieważ się pierzy, dostała śliczny komplecik szczotka+grzebień+zgrzebło... Jeśli chodzi o kasę, muszę zapytać Maddi jak stan na dziś wyglada. Dokładny koszt wózka poznam prawdopodobnie w czwartek, ale jest to ok. 350- 450 zł. Inne potrzeby (pielęgnacyjne, odżywki itp) muszę dokładnie podliczyć- to idzie na bierząco, mam większość rachunków z aptek i sklepów. Teraz dojdzie jeszcze szczepienie+impregnacja... Pani Aksy odezwała się ostatni raz przed druga operacją, a potem cisza:-( głucha, więc chyba jej nie chce (goopia, taki fajny psies!) Pozdrawiam!!!!:lol: Quote
Aga_Mazury Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ulv....i chyba dobrze bo Aksa Ciebie Kocha ...a czy u byłej pani byłoby jej tak dobrze...bardzo wątpię....taka radosna psina, że aż chce się czytać i czytać i czytać..... Quote
Monia70 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ...... i czytać i czytać i czytać.......:lol: :lol: :lol: Quote
GreenEvil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Zabijcie mnie.. jaki jest numer konta, bozem slepa? Pozdrawiam GreenEvil Quote
GreenEvil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie przekazal dla KrAksy 96zl. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Devis&Marta Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Magdalena Przybylska BZ WBK 25 1090 2398 0000 0001 0031 3428 Quote
ulvhedinn Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 GreenEvil napisał(a):Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie przekazal dla KrAksy 96zl. Pozdrawiam GreenEvil Bardzo pięknie dziękujemy!!! Wszystkim!!! Zdecydowanie Aksa dostała wiosennego bzika... szaleje niemożliwie, szczeka, skacze, gryzie co popadnie(tylko przedmioty nieożywione)... gania za kotami (a kicia jest po sterylce).... zżera opatrunki i próbuje pakować się do łóżka. Już się boję co będzie jak dostanie wózeczek...:evil_lol: Quote
GreenEvil Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Moze ja zapisac na kurs prawa jazdy ? i uswiadomic, ze za rozwijanie nadmiernej predkosci sa mandaty :evil_lol: Pozdrawiam GreenEvil Quote
andzia69 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 chciałam tylko powiedziec, że dzisiaj ktos wylicytował 10 cegiełek!!!!( x 5 zł):multi::multi::multi: a poprzednio 2 x po 2 cegiełki!!! Quote
Monia70 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Ło matko jaka ta KrAksa Aksa żywiołowa.Ona chyba chce nadrobić całe przykucie "do łóżka" z "po wypadku":roll: Quote
andzia69 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 bardzo proszę napisać, kto z allegro wpłacił pieniążki - muszę wystawiać komentarze a tu emilek od jednej z pań: Witam Pania, przed chwilka - na podane konto wplacilam pieniazki dla Aksy. Mam nadzieje, ze i ta drobna wplata choc troszke pomoze. Rozeslalam strone Aksy (z Allegro) po znajomych i mam nadzieje, ze jakies wsparcie jeszcze bedzie. pozdrawiam serdecznie Renata Quote
ulvhedinn Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 GreenEvil napisał(a):Moze ja zapisac na kurs prawa jazdy ? i uswiadomic, ze za rozwijanie nadmiernej predkosci sa mandaty :evil_lol: Pozdrawiam GreenEvil O to, to!!!!:lol: Quote
ulvhedinn Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ej, gdzie się wszyscy podziali?? Nikt już nie pamięta o łobuzicy?!:-( Quote
ulvhedinn Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Wet po długim weekendzie, z facetem od wózka usiłuję się umówić on jest spod Wrocka i ciągle nie ma czasu... Kraksa ma otarte łapy- mimo zakazu ganiała po domu z Miśką.. uciekła mi wczoraj na schody, cud, że ją złapałam zanim zaczęła sama schodzić:evil_lol: No i wlazła mi dziś do łóżka, okropny pies!!! Quote
GreenEvil Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :loveu::loveu::loveu: Kochana malutka :) Pozdrawiam GreenEvil Quote
fona Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 jesli nadal potrzebne sa pieniadze na wozek, to ciotka fona sypnie grosik nieduzy, wprawdzie maj, aj, aj!, ale obiecalam sobie, ze w maju dla Aksika cos wyplynie ode mnie. Usciski dla nieposkromionej! Quote
Kam Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 ulv, jak tylko mojemu szefowi przypomni się, że powinien nam zapłacić jakąś pensję podrzucę parę złotych, no i oddam aksową obrożę, bo chyba się przyda, taka żywiołowa panna się zrobiła ;).Czy ja dobrze czytam, że dogadały się z twoją Miśką? Quote
Aga_Mazury Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ulv...widzę, że masz żywe srebro w domu...(oj znam to ;)) ...trzymajcie się dziewczyny i nie wypisywać mi tu głupot, że o Was zapomnieliśmy.....o Aksie nie można zapomnieć :) Quote
ulvhedinn Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Wiem, że nie zapominacie, po prostu biorę was pod włos:evil_lol: a co?! Faktycznie się dziewczynki dogadały- i co rano budzą mnie dwie mordy wsadzone do łóżka i Pałek łażący po mnie.... Aksa ma spory respekt przed starszą koleżanką i "robi szczeniaka"- kładzie się, oblizuje Miśce pysk itp... Za to jak się rozbrykają.... ło matko! :loveu: Quote
Devis&Marta Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 super ze sie dziewczyny dogadaly, przynajmniej nie ma problemu, na weta sie mozemy na czwartek na po 21 umowic, bo piatek bede miec zlatany a potem mnie nie ma Quote
ulvhedinn Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Dobra, zmolestuję doktora o taki termin...:evil_lol: A potem znikasz czasowo czy już na zawsze??:-( Kraksa właśnie ukradła bernardynie megagnata i usiłuje go obrabiać w kuchni (świeżo umytej...) Quote
Devis&Marta Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 nie no do sierpnia jestem, jade na pokazy i zawody Quote
ulvhedinn Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Kurcze wszystko mi się wali na łeb...:shake: A aukcję Aksy usunęli z Allegro:-( Quote
GreenEvil Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 ulvhedinn napisał(a):Kurcze wszystko mi się wali na łeb...:shake: A aukcję Aksy usunęli z Allegro:-( Omasz, a to czemuz? Pozdrawiam GreenEvil Quote
Recommended Posts