Becia66 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dzisiaj psiaczki poszalały troche po wybiegu, aż dziw że po tym co przeszły mają ochotę na harce.... To nie te same psiaki co 3 tygodnie temu, już nie chowaja sie przerażone do budy, są ciekawskie i zaczepiają nawet do zabawy. I co mnie rozczuliło jeszcze - one mnie poznają bo strasznie się cieszyły na mój widok...... Quote
majuska Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Super, Beciu , super na prawdę bardzo się cieszę, dzięki Ci wielkie za te odwiedzinki dzisiejsze. Quote
Dzika_Figa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Widać, że się dzieciaki rozkręcają! Quote
karolciasz28 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ale zmiana:loveu::loveu::loveu::loveu: Ale i tak jeszcze nie taka jaka powinna być. Ale jak wyprowadzimy psiaki na prostą to na pewno szybko im domki znajdziemy. Quote
Saphira Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Słodziaki cudne !:loveu::loveu::loveu: Quote
Florentynka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wystarczy odrobina normalności ( i to takiej względnej, w warunkach przytuliskowych) i psiska się tak zmieniają. Co one musiały przejść, biedactwa? Normalnie pies trafiając z domu do schroniska smutnieje i traci chęć do życia - a te wręcz przeciwnie, czują się jak na wakacjach! Dziewczyny - robicie ogromną dobrą robotę! Quote
Becia66 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 karolciasz28 napisał(a):Ale zmiana:loveu: Ale jak wyprowadzimy psiaki na prostą to na pewno szybko im domki znajdziemy. do prostej jeszcze daleko, na razie same zakręty..... Niech nikogo nie zmyli wygląd Martinka bo na pierwszym zdjęciu prezentuje sie nieżle. Ale drugie.....patrzcie na te jego nóżki tylne w iksy i dół grzbietu w strupach.. Zdjęcia robione dzisiaj. Dobrze że przybrał troszkę na wadze. Quote
Dzika_Figa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Sonia - Kangur mojej mamy ma takie same iksy. Troszkę się naprostowały dzięki kurzym nogom, choć może to złudzenie... Ale tak czy inaczej radzi sobie na tych iksowatych nogach bardzo dobrze i póki co nie ma żadnych problemów z tym związanych. Quote
halcia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jak go widziałysmy pierwszy raz to był tak przygiety ze strachu,z głodu,z zimna,ze to nie dało sie nawet zauwazyc...dopiero teraz jak sie chłopak wyprostował...:shake::-( Quote
Becia66 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Sonia - Kangur mojej mamy ma takie same iksy. Troszkę się naprostowały dzięki kurzym nogom, choć może to złudzenie... Ale tak czy inaczej radzi sobie na tych iksowatych nogach bardzo dobrze i póki co nie ma żadnych problemów z tym związanych. a miałam przyjemnośc z majuską poznać Sonię - Kangura twojej mamy i dokładnie tak samo Martina nóżki wyglądają.... Quote
Dzika_Figa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No to jest to tylko drobny mankament urody... Kto by tam na takie pierdoły zwracał uwagę przy szukaniu psa... Quote
Florentynka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 E tam, zaraz mankament. To jest oryginalna uroda. Charakterystyczna. Quote
Dzika_Figa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A poza tym to są ludzie, co mają krzywe iksowate nogi a jednak ktoś ich chce. Quote
Becia66 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dzika_Figa napisał(a):A poza tym to są ludzie, co mają krzywe iksowate nogi a jednak ktoś ich chce. Ooo !!! I to jest argument do wzięcia psa od zaraz....!!! Quote
Dzika_Figa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A dzisiaj Becia tez odwiedzała dzieciaki? Quote
majuska Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Dzisiaj Agatka ( ciotka z Boguchwały ) właśnie mi napisała SMSa , że psiaki najedzone, pobiegały, śmiała się, że Becia im dogadza, leżą na poduchahch ja na dworze u królowej Anglii ( to Zeniu tak lubi;) ) ale nadal Lisiu jakis taki nieswój Quote
Basia1968 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 soryyy potrzebuję p0omocy ten olbrzym nie da sobie rady:-(:-( http://www.dogomania.pl/threads/179593-PiAE-kny-Rhodesian-albo-jego-mix-bA-AE-ka-siAE-we-wsi-koA-o-PoA-aA-ca-moA-e-komuA-uciekA Quote
Florentynka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mireczko i Martinku - najlepszego w nowym roku! Quote
Becia66 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dziękujemy ciociu Florentynko i życzymy wam również wszystkiego co najlepsze. Mirka i Martin. Czy Gjalpo jakoś specjalnie świętuje ? Quote
Florentynka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='becia66']Dziękujemy ciociu Florentynko i życzymy wam również wszystkiego co najlepsze. Mirka i Martin. Czy Gjalpo jakoś specjalnie świętuje ? Hm, zależy jak na to patrzeć. Przed chwilą chciał narobić szczeniaczków kanapie... Quote
majuska Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Jak znam Asie to chyba jest jakaś feta :) Nie pojechałam do psiaków dziś, warunki fatalne, boczne drogi - auto mi sie non stop zakopuje, tylko głównymi da się jechać, Magda miała do nich pójść, zadzwoniłam do niej i na pewno będa psiakimiały odwiedziny, niech sie skończy ten armagedon bo już strach za okno wyglądać... Quote
halcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dobrze psiaczki,ze przynajmiej budy macie,regularne jedzonko... Quote
Dzika_Figa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Florentynka napisał(a):Hm, zależy jak na to patrzeć. Przed chwilą chciał narobić szczeniaczków kanapie... To chyba dobrze, nie? Ciągle zrzędzisz, że macie za mało kanap... Quote
Recommended Posts