Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj psiaczki poszalały troche po wybiegu, aż dziw że po tym co przeszły mają ochotę na harce....
To nie te same psiaki co 3 tygodnie temu, już nie chowaja sie przerażone do budy, są ciekawskie i zaczepiają nawet do zabawy. I co mnie rozczuliło jeszcze - one mnie poznają bo strasznie się cieszyły na mój widok......

Posted

Wystarczy odrobina normalności ( i to takiej względnej, w warunkach przytuliskowych) i psiska się tak zmieniają. Co one musiały przejść, biedactwa? Normalnie pies trafiając z domu do schroniska smutnieje i traci chęć do życia - a te wręcz przeciwnie, czują się jak na wakacjach!
Dziewczyny - robicie ogromną dobrą robotę!

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ale zmiana:loveu: Ale jak wyprowadzimy psiaki na prostą to na pewno szybko im domki znajdziemy.

do prostej jeszcze daleko, na razie same zakręty.....
Niech nikogo nie zmyli wygląd Martinka bo na pierwszym zdjęciu prezentuje sie nieżle. Ale drugie.....patrzcie na te jego nóżki tylne w iksy i dół grzbietu w strupach.. Zdjęcia robione dzisiaj. Dobrze że przybrał troszkę na wadze.

Posted

Sonia - Kangur mojej mamy ma takie same iksy. Troszkę się naprostowały dzięki kurzym nogom, choć może to złudzenie... Ale tak czy inaczej radzi sobie na tych iksowatych nogach bardzo dobrze i póki co nie ma żadnych problemów z tym związanych.

Posted

Jak go widziałysmy pierwszy raz to był tak przygiety ze strachu,z głodu,z zimna,ze to nie dało sie nawet zauwazyc...dopiero teraz jak sie chłopak wyprostował...:shake::-(

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Sonia - Kangur mojej mamy ma takie same iksy. Troszkę się naprostowały dzięki kurzym nogom, choć może to złudzenie... Ale tak czy inaczej radzi sobie na tych iksowatych nogach bardzo dobrze i póki co nie ma żadnych problemów z tym związanych.

a miałam przyjemnośc z majuską poznać Sonię - Kangura twojej mamy i dokładnie tak samo Martina nóżki wyglądają....

Posted

Dzisiaj Agatka ( ciotka z Boguchwały ) właśnie mi napisała SMSa , że psiaki najedzone, pobiegały, śmiała się, że Becia im dogadza, leżą na poduchahch ja na dworze u królowej Anglii ( to Zeniu tak lubi;) ) ale nadal Lisiu jakis taki nieswój

Posted

[quote name='becia66']Dziękujemy ciociu Florentynko i życzymy wam również wszystkiego co najlepsze.
Mirka i Martin.
Czy Gjalpo jakoś specjalnie świętuje ?
Hm, zależy jak na to patrzeć. Przed chwilą chciał narobić szczeniaczków kanapie...

Posted

Jak znam Asie to chyba jest jakaś feta :)

Nie pojechałam do psiaków dziś, warunki fatalne, boczne drogi - auto mi sie non stop zakopuje, tylko głównymi da się jechać, Magda miała do nich pójść, zadzwoniłam do niej i na pewno będa psiakimiały odwiedziny, niech sie skończy ten armagedon bo już strach za okno wyglądać...