Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mirusia ma braki w sierści, wręcz gole placki i zaognioną, czerwoną skórę - mam nadzieję że doprowadzimy ją do zdrowia. Martin też lepiej nie wygląda, brak siersci w tylnej części tułowia i nóżki tylne z niedoborów wszystkiego takie pokrzywione....:shake:

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurze łapki jest bardzo ciężko upolować. Ja dla swojego stadka zamawiam w hurtowni. Są rzeczywiście bardzo zdrowe. Ewentualnie gotuję na galaretę nogi wieprzowe. Też zdrowo

Posted

kurze łapki jest bardzo ciężko upolować. Ja dla swojego stadka zamawiam w hurtowni. Są rzeczywiście bardzo zdrowe. Ewentualnie gotuję na galaretę nogi wieprzowe. Też zdrowo:razz:

Posted

Beciu , proszę kupować żarcie na fakturę stowarzyszenia. Nie dosyć,że biegasz za frykasami to jeszcze finansowo pomagasz, to trochę za dużo....
Proszę zawieźć pozdrowenia dla maluchów , oby się trzymały zdrowo.

Posted

Dostałam kolejny przelew na konto dla naszych sierotek od Doroty B. ( nie mam nicku z dogo ) serdecznie dziekujemy!!! Zaraz dopiszę w pierwszym poście.
Dzieciaki dostały zastrzyki witaminowe ( wit. A+B+D), p. Justynka juz kupiła dla nich kapsułki witaminowe, które będziemy im podawać przez najbliższy miesiąc, przy okazji zapytam o dokładny koszt i napiszę rozliczenie w pierwszym poście. troszeczkę się ośmielaja...niestety dziś u nas wielkie zawieruchy, wichury, śnieżyce, zziębnięte psiaki strasnie....Ciocia Becia była u nich, przekazała na pewno wszystkie miziaki ( Becia ma straszne problemy z dogo..)

Posted

Wielkie podziękowania dla karolci która wykazala duzo cierpliwości i zrozumienia i krok po kroku przez telefon poinstruowała mnie jak wklejac zdjęcia w nowym ImageShacku. Karolciu buziaki.....
Byłam dzisiaj u psiaków w przytulisku z ciepłym jedzonkiem. Są odwazniejsze, szczególnie Mirka ale wygląda jak wygląda - zobaczcie sami. Mieć tylko nadzieję że po dobrym odżywieniu i troskliwą opieką medyczną wet. Justyny dojdzie szybko do zdrowia.

Mirka

Martin

Posted

[quote name='majuska'] Śliczne psiaki z nich będą ( tzn. już są śliczne) ale jak jeszcze sierść odrośnie, boki będą mniej zapadnięte i błysk w oku wróci to myslę, że domki sie będą bić ;)

oby oby, nie chciałabym żeby się zasiedziały....
Wystawiają łapki i łebki do pogłaskania...... że one jeszcze ufają tym wrednym ludziom.....

Posted

[quote name='halcia']Jak patrze na Martina to przypomina mi Filo.Co prawda łepek drobniejszy,ale mina i te zwieszone uszka...Becia,prawda,ze jest podobieństwo?[/QUOTE]

a wiesz halciu, tak myślalam że on mi kogos przypomina........Faktycznie bardzo podobny do Filo tylko taki w miniaturze. Ale ten pychol, spojrzenie, a nawet postawa prawie identyczne.

Posted

W miejscu w którym są teraz nie mają źle, jest im przynoszone codziennie ciepłe jedzonko, mają świeżą wodę, kontakt z człowiekiem i wybieg do polatania, pewnie niedługo będziemy je uczyć spacerowania na smyczkach, maja tez zapewniona opieke weterynaryjną, hotelik to duże koszty a warunki podobne....

Posted

[quote name='Basia1968']a jeśli chodzi o karmę czy takie "jedzeniowe" rzeczy to gdzie wysyłać?[/QUOTE]

Basieńko możesz do mnie bo jestem co drugi dzień w przytulisku i zawsze im wiozę cos do jedzenia.
Adres ci podam na priva. Dzięki wielkie.

Posted

Dzisiaj Mireczka z Martinkiem dostały drugi zastrzyk witaminy A+D3.......niech się wzmocnią maloty i przytyją troszkę bo trzeba będzie sie konkretnie zając ich skórą. Podejrzenie świerzbowca.