Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłyśmy dzisiaj z majuską u naszych psiaczków kochanych z ciepłym jedzonkiem i witaminkami. Przyjemnośc patrzec jaj wkuszały ze smakiem.
Psinki troszke odważniejsze, próbują wychodzić na wybieg jednak jeden energiczny ruch z naszej strony powoduje paniczną ucieczkę Martina do budy. Dzisiaj psina zrobiła pierwszą kupę na wybiegu co uwidocznilysmy z wielkim pietyzmem zarówno na filmiku jak i zdjęciu. Psinki wyglądaja o niebo lepiej niż 2 tygodnie temu, kiedy trafiły do przytuliska.

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu byłam dzis u psiaczków jak zwykle z ciepłym jedzonkiem i przywiozłam zabaweczki które zrobiły furrorę.
Mirka i Martin wykazali najwięcej zainteresowania.....no i zabawa była na całego.....

Posted

halcia napisał(a):
Juz jest zaczątek brzuszka!Wcinaj mały,wcinaj i nabieraj ciałka,nadrabiaj czasy głodu...

Brzuch duży bo jeszcze robalowy, dzisiaj będą drugi raz odrobaczane. Chudziny to one jeszcze wielkie ale powoli ku dobremu idzie. Strupów na sierści coraz mniej i skóra na gołych plackach ciemnieje, co ponoć dobrze rokuje.
Ale niestety iksowatych nóżek Martina juz nie wyprostujemy bo krzywica z niedożywienia poczyniła trwałe szkody....

Posted

becia66 napisał(a):
Znowu byłam dzis u psiaczków jak zwykle z ciepłym jedzonkiem i przywiozłam zabaweczki które zrobiły furrorę.
Mirka i Martin wykazali najwięcej zainteresowania.....no i zabawa była na całego.....

Kochane psiątka ,po tym co przeszły i jakie miały zycie wciąz jeszcze cieszą się i potrafią bawić!

Posted

weronika1 napisał(a):
Beciu widać ,że to Twoje żarełko przynosi niesamowite efekty.

to nie tylko moje i majuski żarełko ale i kilku dziewczyn które je tam na miejscu ciepłym dokarmiają.....

Posted

Mamy w Łowiczu bardzo podobną do psiaków suczkę Abi,ma zwyczajny wygląd tak jak Wasze psiaki ale ma niezwyczajny charakter.Też poczatkowo nieufna,teraz tuli się do człowieka!Ogłaszamy ją trochę na zasadzie zwyczajna niezwyczajna.

Posted

Romka napisał(a):
Mamy w Łowiczu bardzo podobną do psiaków suczkę Abi,ma zwyczajny wygląd tak jak Wasze psiaki ale ma niezwyczajny charakter.Też poczatkowo nieufna,teraz tuli się do człowieka!Ogłaszamy ją trochę na zasadzie zwyczajna niezwyczajna.

Nie zastanawiałysmy sie jeszcze jak będziemy psiaki ogłaszać bo póki co musimy je wyprowadzic na prostą. Nie sądze żeby znalazł sie ktos, kto by je mogł zabrac w tym stanie. Zdjecia troche retuszują ich rzeczywisty wygląd, w realu to mniej ciekawie wygląda.