Becia66 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Romka']Prawda ,że jestem śliczny ciociu Beciu?:lol: Prześliczny jesteś Pakunio :loveu: ...........wejdz Romka na wątek naszej Cekinki, to taka sama bida jak Pakuś i mam nadzieję że odezwie się jakaś kolejna super Romka i da jej domek..... http://www.dogomania.pl/threads/181511-Cekinka-maleA-kie-stare-suniowe-nieszczAE-A-cie?p=14264192#post1426 Quote
karolciasz28 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Co temu młodzianowi w głowie?:razz::diabloti::diabloti: A czy Jamnisia jest wysterylizowana?;) Quote
Becia66 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Pan jamnisi ,,wyszedł'' dwudziestego tam ktoregoś lutego i do tej pory po nią sie nie zgłosił.... I szczerze przyznam mam nadzieję, że nie zgłosi się w ogóle...... Quote
weronika1 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 To nasz Martinek ma jeszcze jedną miłość:eviltong: Quote
Becia66 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 halcia napisał(a):Pewnie świetuje,czyli łyka... dokladnie tak....tak strasznie mi szkoda tej suni, mysle nawet żeby ją wykupić tylko nie wiem gdzie szukac tego gościa. On wie, że pies w przytulisku i mimo tych wielkich mrozów kompletnie sie nią nie interesuje. Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Martinek bardzo dobrze wyglada!W Łowiczu w schronisku tez mamy psiaki ,które trafiły do schroniska bo pan trafił za kratki.Skłoniłysmy pana do zrzeczenia się psiaków nieodpłatnie i teraz ich włascicielem jest gmina miasto Łowicz a my szukamy im domków. Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Zapomniałam dodac ,ze wysłałam dzis 20 zł tylko tyle ale jak same możecie zauwazyc na nasze psiaki nie zbieramy na forum,więc kazdy grosz dla naszych psiaków (czytaj:łowickich)jest na wage złota!Te drobne pieniądze to tak naprawdę prezent od Pako dla jego pobratymców jeszcze bez domków i docenienie pracy opiekunek wszystkich bezdomniaków w podkarpackiem. Quote
Becia66 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Martinek moja miłość......mój pieszczoszek kochany....Matko, jak pomyslę co ten biedak przeszedł w tym krótkim swoim parszywym życiu - to mnie ściska w gardle... Quote
majuska Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Co sesja to on piekniejszy!!! Romko kochana mam już na koncie pare dni 20 zł od Ciebie, ale przez te zawirowania z dogo zapomniałam napisać. Bardzo gorąco Ci dziękujemy!!! Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A ja dopiero wracam do świata żywych bo miałam grypę jakiej w zyciu nie miałam!Pozdrawiam Was serdecznie. Quote
weronika1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ja też nie nadążam. Martinek uśmiechnięty i to cieszy, przeszło to psisko straszną gehennę. Beciu wiem,że Twoja miłość i serce jest tam. Może faktycznie by pojechać i dogadać się z kobietą, może to maleństwo by sprzedała. Sama nie wiem.:shake:Kotłuję się z myślami , ale jakby co to moge ustalić wizytę z przedstawicielem gminy, zgodnie z życzeniem jasnie pana. Quote
Becia66 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wykochalam dzis moje słoneczko, on tak strasznie się tuli, chce być głaskany, nastawia ten cudny łepek do całowania.... Szukam mu najlepszego domku na świecie.... Quote
majuska Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 znam taki jeden...całkiem niedaleko mnie ;) Quote
Dzika_Figa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Śliczny, słodki. Znajdzie chłopak dom! Ja mu chyba obrazków nie robiłam, co? Quote
Becia66 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dzika_Figa napisał(a): Ja mu chyba obrazków nie robiłam, co? nie robiłaś i bardzo proszę o obrazki..... Quote
Dzika_Figa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 becia66 napisał(a):nie robiłaś i bardzo proszę o obrazki..... No skoro bardzo prosisz, to ewentualnie zrobię... Quote
majuska Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Zrób Małgosiu takie najsłodsze jak potrafisz z dedykacją dla Beci Quote
halcia Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Wczoraj gdzis widziałam watek o "zbieraczu" 10 psów przykutych do czego bądz,i metalowa beczka -puszka za mieszkanie...wies k/W-wy. Quote
Dzika_Figa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 majuska napisał(a):Zrób Małgosiu takie najsłodsze jak potrafisz z dedykacją dla Beci To żeś mnie urządziła. Teraz robie i kasuję, bo nic mi nie wychodzi dostatecznie piękne... A tak w ogóle, to może by zmienić tytuł, skoro Mirka ma dom? Quote
Dzika_Figa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 halcia napisał(a):Wczoraj gdzis widziałam watek o "zbieraczu" 10 psów przykutych do czego bądz,i metalowa beczka -puszka za mieszkanie...wies k/W-wy. Halciu też gdzieś widziałam.... Już nawet nie wchodzę, bo w tym, co mam mi się ciężko połapać. Quote
Dzika_Figa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Uff... no już jestem mniej więcej zadowolona... Beciu, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, za wielkie serce okazane Martinkowi, za karmienie go, oswajanie, głaskanie - za wszystko, co robisz dla niego i innych potrzebujących psiaków! Dziekuję! Quote
halcia Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Śliczne,ale zabawnie mu stercza uszy...pewni próbuje postawic i...sa za duze...:evil_lol: Quote
Recommended Posts